2777
2789
عنوان

سن استخوانی جلوتر از سن تقویمی

| مشاهده متن کامل بحث + 20547 بازدید | 143 پست
سن استخوانی دختر خواهرت جلو بوده ؟ پدر مادرش خیلی قد بلند هستن؟ 

پدرش حدود ۱۸۵مادرش ۱۷۲. اصلا دکتر نبردن فقط برده بود متخصص زنان گفته بود که آمپول بزنه تا پریودش قط بشه نزده بود گفته عوارض داره 

عزیزم بنظرم دکتر تغذیه ببرشون که بگه چقد بخورن من خودم دکتر تغذیه رفتم خیلی دقیق عمل نکردم ولی تو 7 ...

سلام شما اون موقع چند سالتون بود؟ پریود شده بودید؟ میشه بگید چه برنامه ی غذایی و چه داروهایی براتون نوشته بود؟ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سلام شما اون موقع چند سالتون بود؟ پریود شده بودید؟ میشه بگید چه برنامه ی غذایی و چه داروهایی براتون ...

من دقیق یادم نیست 11 یا 12 سالم بود نه هنوز پری نشده بودم برنامه غذایی م خیلی پرکالری بود مثلا صبحونه حتما شیر و غلات و اوالتین و مغزیجات با عسل و اینا میخوردم تا ظهر هم تو مدرسه یه ساندویج و مغزیجات و میوه باید میخوردم ناهارم معمولا یا ماهی شکم پر بود یا پیتزا و اینا شب هم سوپ مخصوص یا برنج و خورشت میخوردم ولی دیگه سهمیه بندی بود اون موقع میگفتن هر 5 یا 7ق غ ینی 1 کفگیر دیگه برهمین اساس هرمیزانی که نوشته بود میخوردم ظهر تا شب هم معمولا بستنی یا شیرموزی چیزی اینجوری میخوردم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سلام خانمی ،شما برای رشد دخترتون چکار کردین ؟

سلام عزیزم دخترم  ۸ سال ۶ ماه که بود سینه ش جوانه زد با قد ۱۲۷ دکتری که دخترم زیر نظرش بود گفت آمپول توقف بلوغ و هورمون رشد باید بزنی ، اما من چون ترسیدم نظر چندتا دکتر دیگه رو هم پرسیدم گفت بعد ۸سال زودرس نیست و نیازی به توقف بلوغ نیست 

فعلا زیر نظر دکتر هستش ویتامین دی و آرژنین و کلسیم داده 

و گفته مرتب ورزش کنه و شب ها زود بخوابه 

وقتی سینه ش جوانه زد سن استخوانی ش باز رفته بود جلو بین ۱۰و نیم یازده سال بود 

سلام عزیزم دخترم ۸ سال ۶ ماه که بود سینه ش جوانه زد با قد ۱۲۷ دکتری که دخترم زیر نظرش بود گفت آمپول ...

سلام عزیزم ،ممنون میشم بگین

الان وضعیت دخترتون چطوره؟

پریود شده؟

قدش چنده؟

آخه دختر منم دقیقا تو همین شرایط قرارداشت  الان ۳ماه آمپول زدم ولی حالم اصلا خوب نیست نگرانم به خاطر عوار ضش

سلام عزیزم ،ممنون میشم بگینالان وضعیت دخترتون چطوره؟پریود شده؟قدش چنده؟آخه دختر منم دقیقا تو همین شر ...

سلام عزیزم دختر من 9 سالشه وقتی که سینه ش جوانه زده قدش 127 ، الان  131 

نه هنوز پریود نشده برای پریودی که زوده معمولا از جوانه زدن سینه تا پریودی دوسالی طول می‌کشه 

دکتر دخترم گفت باید آمپول بزنی اما من نظر دوتا دکتر دیگه رو پرسیدم گفتن درسته قدش کوتاه برای شروع بلوغ ولی الان اگه بزنی جلو جهش قدی رو میگیری بزار زمان بدیم ببینیم سرعت بلوغ و رشد قدی چطوری پیش میره اگه جهش خوبی نداشت 

آنوقت آمپول میزنیم 

واقعا این دکترا  آدمو سردرگم می‌کنن و هر کسی یه نظری برای خودش داره ، منم چون ته دلم زیاد راضی به آمپول نبودم به نظر دکتر دومی اعتماد کردم 

شما شرایط دخترتون چطوریه ؟ نزدیک پریودی ؟ 

سلام عزیزم دختر من 9 سالشه وقتی که سینه ش جوانه زده قدش 127 ، الان 131 نه هنوز پریود نشده برای پریو ...

دختر منم ۹ ساله اس

۶ ماهی میشه که سینه هاش جوانه زده قدش الان ۱۳۸.۵ و وزنش ۳۱.۵ سن استخوانی ۱۰.۵ سال

دوتا دکتر غدد بردم گفتن وارد جهش قدی شده و اگر اینطوری پیش بره تا ۶ ماه دیگه پریود میشه و قدش نهایتا ۱۵۵ میشه

من خودم قدم ۱۶۰ و پدرش ۱۷۶ تو خونواده هم همه بلندتر از من و شوهرم هستن 

الان سه ماه کا آمپول رو شروع کردم تواین مدت حدود ۲ سانتیمتر رشد کرد ولی دکتر گفت شاید با این آمپول رشدش کم بشه و مجبور به هورمون رشد بشه پشیمونم میگم کاش نمیزدم

بدتر نشه گیج شدم

به نظر من اول با درمانهای دیگه شروع کنید بعد اگه جواب نداد امپول بزنید، این امپولا عوارض داره.

یه تاپیک هست به اسم تحربه ی من از بلوغ زود رس دخترم، فکر کنم اسم کاربری هم مامان مهرسانا بود، اون تاپیک را حتما بخونید، به دردتون میخوره، اونجا منم تجربم را نوشتم.

دختر منم ۹ ساله اس۶ ماهی میشه که سینه هاش جوانه زده قدش الان ۱۳۸.۵ و وزنش ۳۱.۵ سن استخوانی ۱۰.۵ سالد ...

۶ ماه دیگه چقدر زود !!!!مگه رشد سینه ی دخترت کامل شده بود ؟ سونوگرافی هم دادی ؟ سونوگرافی تایید کرد که پریودی نزدیک ؟ 

قدش که برای شروع بلوغ خیلی خوب بوده 

یعنی دخترت تو‌ مرحله ی آخر بلوغ بود ؟ 

عزیزم کجایی تهرانی ؟ کدوم دکتر بردی ؟ 

به نظر من اول با درمانهای دیگه شروع کنید بعد اگه جواب نداد امپول بزنید، این امپولا عوارض داره.یه تاپ ...

سلام عزیزم بله هستم تو اون تاپیک اما همه صفحات رو کامل نخوندم چون حدودا ۲۸۰ صفحه ست 

نمی‌دونم تجربه ی شما کدوم صفحه ست که مستقیم برم بخونم 

۶ ماه دیگه چقدر زود !!!!مگه رشد سینه ی دخترت کامل شده بود ؟ سونوگرافی هم دادی ؟ سونوگرافی تایید کرد ...

سینه در حد یک سانتیمتر جوانه زده ،سونو ندادم ولی آزمایش‌های هورمونی نشون داد که سرعت بلوغ زیاده

مشهد هستم

سینه در حد یک سانتیمتر جوانه زده ،سونو ندادم ولی آزمایش‌های هورمونی نشون داد که سرعت بلوغ زیادهمشهد ...

دخترت ماشاالله به نسبت دخترمن قدش خوبه از اول قدش بلند بود یا جهش قدی داشته تو این مدت ؟

دخترت ماشاالله به نسبت دخترمن قدش خوبه از اول قدش بلند بود یا جهش قدی داشته تو این مدت ؟

سلام عزیزم.خوبید؟شما از آمپول استفاده کردید در نهایت؟وضعیت رشد و بلوغ دخترتون به کجا رسید