2777
2789
عنوان

سن استخوانی جلوتر از سن تقویمی

| مشاهده متن کامل بحث + 20539 بازدید | 143 پست
باید دید قدش رو می‌رسونه.نگرانم پریود بشه و نره بالای ۱۶۵

تا زمانی توقف بلوغ رو میزنی پریود نمیشه 

اگه افزایش قدش کند پیش بره دکتر صددرصد کنارش هورمون رشد میده نگران نباش 

تا زمانی توقف بلوغ رو میزنی پریود نمیشه اگه افزایش قدش کند پیش بره دکتر صددرصد کنارش هورمون رشد میده ...

دکتر هم همینو گفت.دخترم ده سالشه.سن استخوانش دوازده هستش.قدش ۱۵۱ .نگران سن استخوانیشم.دعا کنید.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر هم همینو گفت.دخترم ده سالشه.سن استخوانش دوازده هستش.قدش ۱۵۱ .نگران سن استخوانیشم.دعا کنید.

شما که هم‌سن و هم قد دخترت خوب بود برا بلوغ چرا توقف رو زدی ؟ از کی داری میزنی ؟ 

معمولا توقف رو میزن تا زمانیکه بچه ها قدشون به ۱۵۰ برسه بعد قطع می‌کنن ، قد دختر شما که خوب بود !!!!

بلوغ دخترت از چند سالگی و با چه قدی شروع شد ؟ 

[QUOTE=367690805]شما که هم‌سن و هم قد دخترت خوب بود برا بلوغ چرا توقف رو زدی ؟ از کی داری میزنی ؟  معمولا توقف ...[/QUدقیق یادم نیست ولی فکر کنم ۱۴۸ یا ۱۴۹ بود قدش.سه ماه پیش اولین آمپول رو زد.و آخریش رو این ماه باید بزنه.دکتر گفت قدش به ۱۵۵ برسه بعد پریود بشه.الان ۱۵۱ شده.ده سالشه اما سن استخوانیش دوازده هستش.و این منو نگران میکنه

[QUOTE=367690805]شما که هم‌سن و هم قد دخترت خوب بود برا بلوغ چرا توقف رو زدی ؟ از کی داری میزنی ؟ م ...

خب پس با توجه به آمپول قد هم کشیده نگران نباش 

کنار آمپول حتما کلسیم بده چون آمپول جذب کلسیم رو کم‌ می‌کنه

شما تهرانی ؟ اگه تهرانی کدوم دکتر می‌بری ؟ 

دختر شما نزدیک پریودی بود که آمپول زدی ؟ 

چون دکتر هم برا دختر من گفته ام مرحله ی آخر اگه قدش خوب نبود آمپول میده 

[QUOTE=367690805]شما که هم‌سن و هم قد دخترت خوب بود برا بلوغ چرا توقف رو زدی ؟ از کی داری میزنی ؟ م ...

سن استخوانی دختر منم زمانیکه ۸ سال و نیم بود 

دکتر گفت بین ۱۰و نیم یازده سال 

[QUOTE=367751619] خب پس با توجه به آمپول قد هم کشیده نگران نباش کنار آمپول حتما کلسیم بده چون آمپول جذب کلسیم رو کم‌ می‌کنه. 

کلسیم و ارژینال میدادم.دکتر گفت قطع کن.گفت فقط روزی دو لیوان شیر بخوره.و شربت امگا۳ .همین

خب پس با توجه به آمپول قد هم کشیده نگران نباش کنار آمپول حتما کلسیم بده چون آمپول جذب کلسیم رو کم‌ م ...

من پیش دکتر کریمی میبرم.راستش متوجه نشدم نزدیک پریود هست یا نه.ولی حتما علائم دید که آمپول جلوگیری زد دیگه.واسه منم همینو گفت.گفت اگر تا جلوگیری از پریود رو میزنیم قدش به ۱۵۵ نرسید ،امپول رشد رو می‌زنیم.قراره ماه آینده ببرم چک کنه رشدش رو تو این سه چهارماه

من پیش دکتر کریمی میبرم.راستش متوجه نشدم نزدیک پریود هست یا نه.ولی حتما علائم دید که آمپول جلوگیری ز ...

سینه ی دخترت تقریبا کامل رشد کرده بود ؟ مو زاید هم رشد کرده بود ؟ آزمایش و سونو هم دادی قبل از آمپول ؟ 

اگه آزمایش دادی 

FSH

LH

استرادیول چند بود ؟