2777
2789
عنوان

سن استخوانی جلوتر از سن تقویمی

| مشاهده متن کامل بحث + 20547 بازدید | 143 پست
بله..گفت هیچ کاری نکردم حتی ویتامین د هم بهش ندادم.‌من ۹بار براش آمپول زدم بعد سن استخوانی گرفتم نوش ...

دقیقا برا دختر منم نوشته با سنش مطابقت داره ولی دکتر میگه نحوه محاسبه رادیولوژی با دکتر غدد فرق داره 

زمانی که آمپول رو استفاده کردی افزایش قد هم داشت ؟ همزمان آمپول رشد هم استفاده کردی ؟ 

شنیدم بعد قطع آمپول علایم بلوغ تند تند ظاهر میشن واسه دختر شما علایم ظاهر شده؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا برا دختر منم نوشته با سنش مطابقت داره ولی دکتر میگه نحوه محاسبه رادیولوژی با دکتر غدد فرق داره ...

بله ماهی نیم سانت قد کشید همین الآنم اینجوری داره قد می‌کشه نه آمپول رشد نزدم..علاعم بلوغ هم بله بعداز قطع آمپول تند تند ظاهر میشن

بله ماهی نیم سانت قد کشید همین الآنم اینجوری داره قد می‌کشه نه آمپول رشد نزدم..علاعم بلوغ هم بله بعد ...

منم همش دعا میکنم نیازی به آمپول نشه ولی شما که شروع کردی چرا سر خود قطع کردی خیلی ها تو همین نی نی سایت  دیدم که راضی بودن از استفاده از آمپول 

باز رفتین‌دکتر حتما بیا نتیجه رو بگو‌ ممنون میشم 

البته قد دخترت ۱۴۰خیلی خوبه به نظرم 

منم همش دعا میکنم نیازی به آمپول نشه ولی شما که شروع کردی چرا سر خود قطع کردی خیلی ها تو همین نی نی ...

عزیزم من وسواس فکری دارم الآنم که قط کردم دارم عذاب میکشم ..چشم حتما..میبرم پیش دکترش برای چکاپ نتیجش رو میگم بهتون

عزیزم من وسواس فکری دارم الآنم که قط کردم دارم عذاب میکشم ..چشم حتما..میبرم پیش دکترش برای چکاپ نتیج ...

واقعا حق داری منم جای شما بودم دقیقا سردرگم میشدم

ان‌شاءالله که قد بکشه و به زودی پریود نشه و نتیجه زحماتی که کشیدی رو ببینی 

سلام عزیزم امکانش هست منم تگ کنید؟ و ای کاش یه گروه مادرانه تشکیل میدادیم برای تبادل اطلاعات

سلام عزیزم بخدا یادم نیست کدوم تاپیک بوده اگه راهی هست بفهمم بگین تا پیداش کنم..اره گروه تشکیل بدیم خیلی خوبه منم موافقم

سلام عزیزم، شما چرا دخترتون رو پیش متخصص غدد بردین و عکس مچ گرفتین؟ بخاطر رشد موی زاید؟ دختر منم ۹ ...

سلام عزیزم بله بخاطر رشد موهای زاید، واسه دختر من مشکی و حالت کرکی نیست