2777
2789
عنوان

سن استخوانی جلوتر از سن تقویمی

| مشاهده متن کامل بحث + 20539 بازدید | 143 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما کدوم دکتر رفتی اگه تهران با کرج هستین ممنون میشم اسم دکتر رو بگید ؟

به نظر من اگه  وزنش  خوبه  دکتر تغذیه  زیاد اثر نداره  تا  وقت داره  فقط  دکتر عدد  ببر من سالها  دخترمو  تغذیه  میبردم  اثر نداشت  ۱۱  سالگی  ۱۲۹  بود   ولی  از ۱۱  تا  ۱۴  سالگی  زیر نظر دکتر  عدد  بود   ۳۰  سانت  قد کشید   اگه  بلوغش  شروع شده  وقت  زیادی  نداره  همون سه سال  وقت  داره  حتما  دکتر عدد خوب  ببر

به نظر من اگه  وزنش  خوبه  دکتر تغذیه  زیاد اثر نداره  تا  وقت داره &n ...

زیر نظر دکتر غدد هست عزیزم قدش ۱۲۴ وزنش هم ۲۲ ولی سن استخوانی یکسال و نیم بزرگ تره دکتر گفته نهایتش بشه ۱۵۲ با اینکه قد من ۱۶۲ ، شما کدوم دکتر میری ؟ 

سن استخوانیش  عقب بود  ولی ۱۱ سالگس ۱۲۹  خیلی  کوتاه بود   امپول  رشد ...

خوب همون عقب بودن سن استخوانی خیلی بهتر از جلو بودن هست اتفاقا دکتر گفت اگه سن استخوانی عقب تر بود بهتر بود یعنی شانس قد کشیدن داره متاسفانه برای دختر من جلو یعنی یک سال و نیم شانس قد کشیدن رو از دست داده 

شما کدوم دکتر رفتی اگه تهران با کرج هستین ممنون میشم اسم دکتر رو بگید ؟

من مشهدم عزیزم 

دقیقا یادم نیست ولی فک کنم دکتر تغذیه امیدزاده بود 

دقیقا نمیدونم امیدزاده بود یا علیزاده 🤦‍♀️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
جدی چقدر عالی حتما دکتر تغذیه هم  میبرم مرسی

آره عزیزم 

من که خودم اینکارو کردم 

به منم گفتن قدم خیلی کوتاهه و اینا 

ولی خداروشکر خوب شدم 😇

من اون تایم ورزش نرفتم اگه میرفتم دوبرابر قد میکشیدم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕