2777
2789
عنوان

سن استخوانی جلوتر از سن تقویمی

| مشاهده متن کامل بحث + 20547 بازدید | 143 پست

تازه من سنم 12 بود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اصفهان آمدن واسم سخته وگرنه حتما یه ویزیت پیش دکتری که گفتین میرفتم ممنون از راهنماییتون 

خواهش میکنم این دکتر غددیه که داداشمو بردیم از فامیل هم خیلی پیشش رفتن همه هم راضی بودن 

خواهش میکنم این دکتر غددیه که داداشمو بردیم از فامیل هم خیلی پیشش رفتن همه هم راضی بودن 

مرسی عزیزم ، یادتون نیست عکس مچ دست داداشتون سن استخوانی از سن تقویمی عقب تر بود یا جلوتر ؟

شما دکتر غدد هم رفته بودین ؟ دکتر غدد گفته بود قدت کوتاه میشه ؟ 

آره عزیزم 

من اونم رفته بودم اونم همینو گفته بود 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

منم دخترم ۱۱سال و ۴ماه هست... سن استخوانیش  بین ۱۱ و ۱۲ سال هست... هنوز دکتر جواب رو ندیده...  توکل به خدا نمی دونم وی بگه.... 

منم خیلی نگرانم پریود بشه...‌‌آخه رشد سینه  یکم داره... ولی یه دکتر طب ایرانی اسلامی  برای به تعویق انداختند پریود یه نسخه ای داشت من انجام می دم  انشالله دخترم فعلا پریود نشه 

منم دخترم ۱۱سال و ۴ماه هست... سن استخوانیش  بین ۱۱ و ۱۲ سال هست... هنوز دکتر جواب رو ندیده... & ...

رشد قدی دخترتون چطوره خوبه ؟ دختر من ۸سالشه هنوز سینه نداره دکتر هم گفت بلوغ با رشد سینه شروع میشه احتمالا دختر شما وارد مرحله بلوغ شده از رشد سینه تا پریود حدودا دوسال طول می‌کشه نگران نباش الان پریود نمیشه

چه نسخه ای بود ؟ حجامت انجام میدین یا دارو مصرف میکنید ؟

منم دخترم ۱۱سال و ۴ماه هست... سن استخوانیش  بین ۱۱ و ۱۲ سال هست... هنوز دکتر جواب رو ندیده... & ...

من شنیده بودم عرق شاطره و کاستی خوبه هر  روز از هر کدوم یه قاشق میدم میخوره