2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1793672 بازدید | 107295 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر دوست داشتم عید امسال میومدم جنوبمن هوای خشک رو ترجیح میدم به هوای مرطوبهوای شرجی ندوستدلبری من ...

عسل آبلیمو،شیرزرد چوبه(من خودم نمیتونم بخورم) آب نمک قرقره کن،دیفن هیدرامین قرقره کن,چهارتخم و تخم به بگو پهلوون از یکی بگیره عطاری فامیلی کسی، آب پرتقال،چای گرم,اینا رو هی بخور تا گلوت نرم بشه سوپ و آش هم عالیه.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
هیچی رو صدات تأثیر نداره🤕من الان دو هفتس صدام گرفته هرچی خوردم فایده نداشت. هنوز علائمش مونده.

یادم نمیاد آخرین بار کی اینطوری شدم مهسا

بدن درد و اینا هیچی ندارم خداروشکر

فقط صدامه😢

عید دیدنیم داریم اخه

شوهرم میگه حس میکنم با یکی دیگه دارم صحبت میکنم😐😂

یادم نمیاد آخرین بار کی اینطوری شدم مهسابدن درد و اینا هیچی ندارم خداروشکرفقط صدامه😢عید دیدنیم داری ...

منم اصلا بدن درد نداشتم فقط ابریزش و گرفتگی صدا.. حتی پسرمم هنوز صداش کامل باز نشده. 

اره ولی رگ شمالیش غالبه چون منطقه شون ترک زبون نیست خبپاییز از خودمون تعریف نمیکنمولی تو این چهل و ا ...

آره درست میگی حق هم داری نه که مجازی باشه و بخوام تو تیم تو باشم و همشهریامو بکوبم نه من میذارم به حساب رسم و فرهنگ خونواده ها چون من و همسرم جفتمون مازندرانی هستیم ولی کلی تفاوت بینمون وجود داره همسرم اینا شکم پرست نیستن خیلی ساده برگزار میکنن یه مدل یا دو مدل درست میکنن بخدا تو جمعشون کیف میکردم مهمونی دادنشون بی استرس هست خیلی خیلی براشون مهمه که خانمشون اذیت نشه ولی مثلا سمت مادرم اینا خانم خونه منفجر میشه انقد که پذیرایی میکنه و چندین مدل گوشت محلی و خورشتی و اینا باید درست کنه سفره باید پر پر باشه. 

دقیقا ذائقه ها متفاوته.ولی چیزی که مشخصه خونواده ی همسرت یه حسادت و رقابتی نسبت بهت دارن که هی این رفتار رو تکرار میکنن.

احتمالا سبزی اَیه و اِناریجه یاهمون زولنگ ریخته بود😂😂 ااین سبزیا جنگلی هستن خیلی خیلی خوشبوهستن تو دلال ماهی میریزن ولی تو پلو جالب نمیشه بنظرم حالا بازم نمیدونم شایدم نریخته باشه‌.

مثلا همین قرمه سبزی که میگی من وقتی کیان رو بارداربودم( خب تازه هم عروسی کرده بودم و کلا مهمونداری هم نکرده بودم) داییحونم ایناو دومادا و عروسا وایناهمه دعوت بودن خونه ی مادرم هم قیمه، هم قرمه،هم مرغ،هم اردک بود سرسفره‌ ،قرمه سبزی رو من پخته بودم سبزیشم از تهران اورده بودم خب سبزیای اونجا قشنگ خوردخورد هست یکی از دومادا گفت خیلی خوشمزس فقط سبزیش خیلی ریزه گفتم مااینطور دوست داریم وسبزی درشت باشه خوشمون نمیاد. یکی دیگه گفت اتفاقا تهرانیا اینطوری درست میکنن من خوشم میاد پاییز خیلی خوشمزه شد. یکی از دخترداییام بهم تو آشپز خونه گفت گوشتش چقد کم بود🙄🙄🙄🙄🙄🙄منم گفتم برو از عمت بپرس بنظرم گوشتش اندازه بود😏 

حالا کلی هم اطرافیان خوب هم داریم ولی همین چندتا بیشعورن کافیه که همون لحظه ای گند بزنن تو حال آدم منم هرکار میکنم نمیتونم ایراد بگیرم گندبزنم تو اعتمادبه سقفشون بخدا دلم نمیاد حس بدی نسبت به شخصیتم پیدا میکنم اگه اون کار رو کنم.

هرچند به قول تو خارو خاشاک هستن و اینا فقط دردو دل گذاراست و ما لذتمون رو‌میبریم.

منم اصلا بدن درد نداشتم فقط ابریزش و گرفتگی صدا.. حتی پسرمم هنوز صداش کامل باز نشده.

پسر منم سرماخورده دیشب بکوب شیر دادم که گلوش خشک نشه🥺

برم شیر گرم کنماز صبح گذاشتم بیرون اینجا تنبلیم میاد😅ببینم چی جواب میده؟

آره بخور نذار گلوت خشک بمونه بنظرم چیزای گرم تاثیر داره روتارین هم که مامان سبحان گفت خوبه