2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1788062 بازدید | 107085 پست
اگه منظورت شماله که ما یه هفته در میون ( آخر هفته) میاییم اینجاولی اینکه همه رو هر دفعه ببینیم، نه ا ...

پس پهلوون یه رگش ترک هست. خب دارچین مگه چشه سم نیست که🤕 حس بد منتقل میکنن اینجا معولا مرغ رو با رب انار و این چیزا درست میکنن خب سمت همسرم با رب گوجه تو مجلساشون درست میکنن یکی از اقواممو دعوت کرده بودم ختم پدرشوهرم حالت صورتشو به قول تو یه طوری کرد مرغ رو چرا با رب گوجه درست میکنن😒 تهرانیا چرا مرغ رو اینجوری درست میکنن😒انگار اومد رستوران اکبر جوجه سفارش میده برا ما🤦 کشتن منو با این تهرانیااااااا ول کنین هوووف،به مامانم گفتم هرجا میخوای عید دیدنی برین من جایی نمیام شوهرم بیاد مستقیم میرم سمت فامیلاش،چند ساعت آدمو میبینن انگار باید یه تیکه ای بندازن.باور میکنی کیان حتی هنگ میکنه بچه داره دوگانه میشه 😁 دیشب میگفت مامان دلم میخواد بریم تهران🥺 گفتم بابا میاد میریم جنگل واینا یکم آروم شد. 

(همه جا خوبه و بد داره اینو ما میدونیم فقط داریم دردو دل میکنیم کسیو نمیکوبیم)

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

پس پهلوون یه رگش ترک هست. خب دارچین مگه چشه سم نیست که🤕 حس بد منتقل میکنن اینجا معولا مرغ رو با رب ...

اره ولی رگ شمالیش غالبه چون منطقه شون ترک زبون نیست خب

پاییز از خودمون تعریف نمیکنم

ولی تو این چهل و اندی سال تا حالا ندیدم مامانم، خاله هام، عمه هام بیان راجع به غذای یکی نظر بدن

یا چمیدونم قیافه شونو اون شکل خاص بکنن

بهم حق بدین این حرفا رو شنیدنی این شکلی بشم😳😳😳

ما برامون اخلاق میزبان مهمه حتی اگه استانبولی بذاره برامون، اینا براشون غذای سفره به شدت مهمه 

دیگه بعد ۵ سال اینو با قطعیت میتونم بگم

مثلا خونه مامانم یا جایی بخاییم بریم شوهرم ازم میپرسه غذا چیه

حالا منم که سکرت

چه بدونم غذا چیه چه ندونم، میگم نمیدونم

دیگه این اخلاقم دستش اومده که مدرسه

ولی باز یوقتایی میپرسه و بی جواب میمونه😂

اخ گفتی مرغ با رب دقیقااااا اینام همینن😫

کلا اینجا کپی پیستن😁

فقط کافیه بپذیرن هر جایی ذائقه خودشونو دارن

اونشب برگشتن گفتن بهترین غذاها رو شمالیا درست میکنن، منم گفتم نههه دستپخت فقط دستپخت ترکا😂

گفتم شمالیا ( منظور همین قوم شوهرم) غذای خورشتی خوب درست نمیکنن، گفتم من تا حالا یه قرمه سبزی جاافتاده اینجا نخوردم

دیدم یهو گارد گرفتن نهههه😂

بابا بس کنید دیگه

اصلا شما سرآشپز

از ما بکشید بیرون

شب عید خارسو باقالی پلو درست کرده بود( هی هم میگفتن یه دیس واسه تهرانیا درست کرده، چون سمت همسرم اصلا باقالی پلو درست نمیکنن و فقط کشمش پلو دارن)

آقا من نمیدونم تو این باقالی پلو چه سبزی ریخته بود؟ 

قاشق اولو گذاشتم دهنم چنان خورد تو ذوقم

چون من باقالی پلو با گوشت رو عاشقشم

کاش مثل خودشون رک بودم و میزدم تو سر باقالی پلو😂

اصل باقالی پلو با شیویدِ

واسه این تلخ بود

ولی جدی یه چیز بد ازشون یاد گرفتم، که به غذاشون تیکه بندازم که اعتماد بنفسشونو یه کم له کنم

خیلی بده ها

ولی فکر کنم تنشون میخاره😎

تاکی میمونی؟ تو همون بارون هم بگرد من همسرم نیست وگرنه تو بارون دور دور کردن با ماشین هم حال میده وا ...

عزیزم

جاش خالی نباشه

تنهایی سخته واقعا

من تا پایان تعطیلات هستم

اره برنامه بیرون گذاشتیم

وای مستقل جون من حاضرم ساعت ها زیر بارون باشم ولی یک لحظه هم چتر دستم نگیرم ، اصلا از چتر خوشم نمیاد ...

ای جان

آخه میدونی وسواس من طوریه که بدم میاد لباسم خیس بشه

یا دمپایی خیس

موقع ظرف شستن اگه چند قطره آب بریزه رو‌ پام، سریع باید بیام خشک کنم و تحملش عذابه برام

لب آستین خیس بشه که واویلا😂

من بارون با چتر دوست دارم😅

[QUOTE=376433191]عزیزم جاش خالی نباشه تنهایی سخته واقعا من تا پایان تعطیلات هستم اره برنامه بیرون گذاشتیم[/QUOTEفدات. خب پس خوبه چون هوا خوب میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ای جانآخه میدونی وسواس من طوریه که بدم میاد لباسم خیس بشهیا دمپایی خیسموقع ظرف شستن اگه چند قطره آب ...

بیا جاتو با من عوض کن لطفا من برم شمال زیر بارون بشینم ،شما بیا اینجا خشکه خشکه قول میدم   

البته منم لباسم یا سرم خیس بشه سختمه چون زود سرما میخورم متاسفانه ،ولی بازم عشق بارونم وقتی اینجا بارون میزنه و من ذوق مرگ میشم اینقدر دوست دارم برم بیرون ولی نمی‌ذارن شوهرم میگه یه چیزیت میشه .

همه تون برین کنار غذا وطعم فقط اینجا  

ولی سلیقه و چیدمان اونجا   

هرچند من برام فرقی نداره چه قومی و کجا فقط غذاش خوشمزه باشه لطفا   هوای اونجا محشره به خدا املتی بخوری با ترشی وسبزی وسط اون بهشت کافیه محشره .

بابا بیخیالشون شو استفاده کن از هوا وطبیعت 

چندتام عکس هنری بلاگری بفرست دلمون واشه توروخدا 

خدایا این فسقلی حوصلش سر رفته منم پریود دل دررررد

هی میره سمت جاکفشی میگم دست نزن

فسقلی میگه اااااااههههه 😐😄

یا میگم فلان چیزو بده میده بعد میگه بددددده بلند 😄🤗

رب میگه یب آخه یب فسقلی 🤗😍

الآنم پاشو رو پاش انداخته 😏😁 واسه من آدم شده فسقلی خانم 🥲☺️☺️💕

بیا جاتو با من عوض کن لطفا من برم شمال زیر بارون بشینم ،شما بیا اینجا خشکه خشکه قول میدم البته منم ...

انقدر دوست داشتم عید امسال میومدم جنوب

من هوای خشک رو ترجیح میدم به هوای مرطوب

هوای شرجی ندوست

دلبری من بی خیالشونم باور کن

حالا اینجا مینویسم ولی فکر بد نکن که مثلا من همه ش در حال جنگ و چالشم باهاشون😂

گفتم چی؟ اینا تو زندگی من خس و خاشاکن… با یه باد میان، با یه باد می‌رن

موندگار نیستن 

قدرت و نفوذ من رو شوهرم خیلی بیشتر از ایناست

تازه الان صدام درنمیاد، شوهرم مسخره میکنه😂😂

تهران تو اون هوای آلوده هیچیم نشد😢

تا اومدم اینجا اینطوری شدم

بچه ها واسه صدام چه کنم؟

علفی جاتم چیزی ندارم 😕

انقدر دوست داشتم عید امسال میومدم جنوبمن هوای خشک رو ترجیح میدم به هوای مرطوبهوای شرجی ندوستدلبری من ...

هیچی رو صدات تأثیر نداره🤕من الان دو هفتس صدام گرفته هرچی خوردم فایده نداشت. هنوز علائمش مونده.