2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1792174 بازدید | 107213 پست
مستقل من یه چیزی رو کشف کردم هر فرزندی رو( ولو اون فرزند چوب تو استینشون کنه ) بیشتر دوست داشته باش ...

دقیقا دقیقا دقیقا.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

@عروسکی2    

عزیزم نمیدونم حدسم درسته یا نه 

در مورد موضوع  سومی که از شیوا جون حس میخواستی 

یه چیزی به ذهنم رسید که برات مینویسم 

ذهنت رو درگیر نکن

فقط اعتماد به نفست رو بالا ببر 

به خودت برس 

هر چقدر بیشتر فکر کنی ذهنت بیشتر به اون مسئله پر و بال میده و بیشتر اذیت میشی 

رها کن 

البته بهت حق میدم نگران باشی ولی با نگرانی کاری درست نمیشه 

شما قوی هستی پس از پس این چالش هم برمیای 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@عروسکی2 عزیزم نمیدونم حدسم درسته یا نه در مورد موضوع سومی که از شیوا جون حس میخواستی یه چیزی به ذ ...

امید جون 

نمیدونم چی بگم بهت 

بحث ب خود رسیدن و این حرفا نیست عزیز دلم 

ی چیزی هست ک نمیشه بیان کنم

پووووف از این همه شعورمنم دوباره امشب با جمله مرغای تهران بدرد نمیخورن( منظور خورش) رفتن رو اعصابمبا ...

🤣🤣🤣🤣ببین شوهر خواهر شوهرم با بابام اهل یه محلن. بعد خواهرشوهر رفته هی از عروس جدید و وضع مالیو و خوبیهاش پیش مادرشوهرش گفته 😆😆اونم اومده به مامان بزرگم گفته و کلی پز داده😐😐اخه به تو چه که پز میدی. دیشب مامانبزرگم میگه راسته این خرفا؟ 😯😯

من موندم چرا سر جاریت انقد دست و دل باز شده!

شوهرمم تعجب میکنه. 😁همش میگه هر چی سرتا پای عروسو نگاه میکنم هیچ چیز عجیبی نمیبینم که از تو بالاتر باشه. خانواده و فامیلشم که کاملا میشناسم. تازه هر وقت داییهاش منو میبینن کلی به بابام و فامیلام احترام میذارن، کلی دعای خیر واسه بابابزرگم میکنن. حتی تو یه مهمونی پدرشوهرم داشت ذوقشو اعلام میکرد😬داییه عروس برگشت گفت عروس بزرگتون که با همه فرق داره ما کلی ارادت به خانوادش داریم. پدرشوهر داشت سکته میکرد از حرص😁😁

از مهسا نپرسیدیم چجوری با هم آشنا شدن؟یعنی انتخاب مادر شوهر بوده یا …؟با اینجور خرج کردنای غیرعادی ب ...

ما دوست بودیم. عروس جدید انتخاب شخص پدرشوهره😁یعنی اول خودش عروسو دید بعد به پسرش معرفی کرد🤪🤪

آره معمولا نمیدن حالا خوبه به اون دختر مجرد داده

منم بابام قبل پسرم بیشتر به منو شوهرم میداد. هم پول میداد هم مامانم یه تیکه لباس برام میخرید. ولی الان اقا نون مارو اجر کرد😆😆😆بابام به منو شوهرم نفری 200 داد واسه برکتش😍

مهسا اون برادر شوهرت سوگولیه ؟

سوگولیه خواهرشوهره، و مجبورا مادر شوهر. قبل این اتفاقا فک کنم 5 سالی بود پدر و پسر باهم قهر بودن. تو یه خونه خیلی وقتا سلام نمیکردن به هم دیگه. حالا میخوان لج منو بیشتر در بیارن.