2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1752928 بازدید | 105306 پست
بچه ها سلام خوبید به ما کالا برگ تعلق نگرفته چرااا جای اعتراض هست؟درضمن ما یه کارتخوان داریم که چندس ...

در مورد اعتراضات چیزی نمی‌دونم 

اما کارت خوان اگر استفاده بشه دهک بالا میاره بخاطر گردش حسابت 

بابای منم بخاطر کارت خوان شد دهک دهم 

با اینکه بازنشسته و ساکن روستا هست دهک سه بود در عرض یک سال شد دهک ده 

اعتراض هم انقد طول میده 

بخوان قطع کنند سریع عمل میکنن ولی وصلش نه

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

@masumehjoon درود عزيزان روز عكس پارتي منو تگ كنيد لطفامعصومه جان عكس گذاشت حتما منو تگ كنيد آجي ...

قربونت برم من انشالله عزیزم ❤️ 

عه به سلامتی مبارک عزیزم 😍 

باریکلا بهت که خوب کشتی و بعد خرید کردی 

اتفاقا بله همه چی خیلی خیلی گرون 

منم وقت کنم می‌نویسم براتون 

فعلا عجله دارم 

یه تا پست گذاشتم اونور 

الان کپی کنم اینور ...خواستین بخونین 

منم به زودی بهتون ملحق میشم 😍

هر کس عکس بگذارد، اما جیران نبیند، جیران را صدا نکند، مجدد برای جیران نگذارد، از خداوند عالمیان میخو ...

نفرین جالبی بود 

ریپلای زدم خدمتتون عرض کنم بنده کت و شلوار خریدم از برند سحر دادار گفتم عرض کنم خدمتتون که با اینکه اولین خریدم از این برند بود ولی بسیار راضی هستم

ققنوس
جووووون نارین به جرگه ثروتمندان می پیوندد. مقدم شما را گرامی میداریم 😁به ما هم تعلق نگرفته. برو سام ...

😎😎😎😎😎

سامانه حمایت اصلا اجازه ورود نمیده 

من الان بخام به دهک اعتراض کنم چیکار کنم 

قبلا دهک ۷ بودیم 

حتما بردن بالا 

ماری شما چرا تعلق نگرفنه؟؟دهک چندید؟؟

😎😎😎😎😎سامانه حمایت اصلا اجازه ورود نمیده من الان بخام به دهک اعتراض کنم چیکار کنم قبلا دهک ۷ بود ...

برا مام ندادن دهک ۸ 

ن خونه داریم ن ماشینم ب اسممونه 

ولی فکنم چون امسال چک زیاد کشیدیم برا اونا 

بعد شمام خونه خریدید مطمعا مال اونه

😎😎😎😎😎سامانه حمایت اصلا اجازه ورود نمیده من الان بخام به دهک اعتراض کنم چیکار کنم قبلا دهک ۷ بود ...

چرا اجازه ورود نمیده؟ من دیروز وارد شدم

حتما با اطلاعات سرپرست خانوار باید وارد بشی. یه کد میاد به گوشی سرپرست باید وارد کنی

از همونجا هم باید اعتراض بزنی 

این سایته

Hemayat.mcls.gov.ir

ما دهک ۸ هستیم.

من اعتراض زدم

نوشته بود فقط دو بار در سال بررسی میشه و اگه نیاز باشه دهک ها تغییر میکنن!🤕

برا مام ندادن دهک ۸ ن خونه داریم ن ماشینم ب اسممونه ولی فکنم چون امسال چک زیاد کشیدیم برا اونا بعد ش ...

شمام خونه خریدین محی؟ 

خونه رو فعلا حساب نمیکنن هنوز اطلاعات مسکن و زمین و... وصل به سیستم دهک بندی ها نشده

ما ورودی هامونو تو سال ۱۴۰۰ نوشته بود ۶۰۰ میلیون! بعد من حساب کردم مثلا وام ازدواج اومده به حسابم بعد من اونو فرستادم به حساب همسر که ماشین بخره. اینو دوبار حساب کردن برامون 

همسرم زمینشو فروخته ۲۰۰ تومن

طلا فروختم 

همه اینارو جمع زدن شده برا یه سال ۶۰۰ میلیون. وگرنه تراکنش کارتخوانمون کلا حدود ۳۰ یا ۴۰ میلیون بوده سال ۱۴۰۰😁

لعنتی ها من اگه ۶۰۰ پول داشتم که خونه میخریدم باهاش

تا حد امکان سعی کنید کارت به کارت نکنید. ما اینقدر وام داریم مجبوریم هی ازینور بفرستیم اونور درامدمون قشنگ دوبرابر حساب میشه 

خداحفظش کنه،چند سالشه؟ 😍😍😍معلم گفت دوست دارین چه کاره بشین درموردش دوجمله بنویسین،نوشت مهندس چون ...

الهی🤩🤩پاییز به اسم خودش بدین براش مهر بزنن🤗

مثلاً مهندس کیان فلان(فامیلیش)

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

هر کس عکس بگذارد، اما جیران نبیند، جیران را صدا نکند، مجدد برای جیران نگذارد، از خداوند عالمیان میخو ...

😂😂😂😂😂

نفریناتم مرفه هست😁

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...