2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1756557 بازدید | 105438 پست
خداحفظش کنه،چند سالشه؟ 😍😍😍معلم گفت دوست دارین چه کاره بشین درموردش دوجمله بنویسین،نوشت مهندس چون ...

بچه نیس که منبع انرژی هست  انقد که باعث شادی مادر پدر میشن

ماشاالله 

بازنده ی فردا همان برنده ی امروز است که هیچ هدفی برای فردایش ندارد                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

هر کس عکس بگذارد، اما جیران نبیند، جیران را صدا نکند، مجدد برای جیران نگذارد، از خداوند عالمیان میخو ...

پس من عکس قدی بزارم ده بیستا 

وای من خیر این ثروت رو خوردم که با گربه تو ماشین قفل شم😭😭😭😭😭😭😂😂😂

وای همینجاش باعث سکته من میشه 

به دست ازهمه جور حیوونی میترسم با اینکه بچه روستا و شهرستان ..

بچه ها یه سوال

من کارت حافظه می‌زارم روگوشیم ولی اصلا زیر عکس علامت کارت حافظه نمیاد 

و عکس میگیرم میگه گوشی پر هست جا نداره 

کارت رو می‌زارم رو گوشی بقیه حدود ۶۰گیگ فضا داره هنوز 

به نظرتون مشکل از گوشی منه؟جایی که کارت حافظه میشینه روش مشکل داره؟تنبلی کردم مدتی که گارانتی داشت نبردم ...

بچه ها یه سوالمن کارت حافظه می‌زارم روگوشیم ولی اصلا زیر عکس علامت کارت حافظه نمیاد و عکس میگیرم میگ ...

عزیزم تو تنظیمات دوربین گوشیت باید بری تنظیم کنی که عکس ها توی حافظه جانبی ذخیره بشن نه خود گوشی

اگه درست متوجه منظورت شده باشم. اینطوری حل میشه مشکلت 

بچه ها سلام خوبید 

به ما کالا برگ تعلق نگرفته چرااا 

جای اعتراض هست؟

درضمن ما یه کارتخوان داریم که چندساله ازش استفاده نمی کنیم 

درستع که میگن همین کارتخوان دهک رو بالا برده و تعلق نگرفته؟؟

عزیزم تو تنظیمات دوربین گوشیت باید بری تنظیم کنی که عکس ها توی حافظه جانبی ذخیره بشن نه خود گوشیاگه ...

نه نه نگا اینارو می‌دونم 

اصلا نمیاد که گوشی کارت حافظه خورده 

اصلا فعال نمیشه 

انگار کارت نزاشتی رو گوشی

بچه ها سلام خوبید به ما کالا برگ تعلق نگرفته چرااا جای اعتراض هست؟درضمن ما یه کارتخوان داریم که چندس ...

جووووون نارین به جرگه ثروتمندان می پیوندد. مقدم شما را گرامی میداریم 😁

به ما هم تعلق نگرفته. برو سامانه حمایت با کد ملی و شماره همسرت وارد شو ببین دهک چند هستین. اعتراض بزن

کارتخوان که استفاده نشه تاثیری نداره عزیزم. پولی که وارد حساب های اعضای خانوار میشه و کارت به کارت و... رو بررسی میکنن و ماشین هایی که به نامتونه

هپین الان وارد سامانه بشی مجموع موجودی و کارت به کارت و ورودی کل کارت هاتون رو نشون میده

نه نه نگا اینارو می‌دونم اصلا نمیاد که گوشی کارت حافظه خورده اصلا فعال نمیشه انگار کارت نزاشتی رو گو ...

اها پس احتمالا همون جای رم خراب شده دیگه  (الکی مثلا من خیلی متخصصم😂)