2777
2789

دختر عموم عقدشه من اصلا دوس ندارم برم دوسال کوچیکتر منه

منم تو کل ۲۶ سال زندگی دوتا خواستگار بدرد بخور داشتم که گند زدم توش و نشد الانم دیگه اصلا خواستگار خوب ندارم شاید تا آخر عمر مجرد بمونم

هنوز سنی نداری که فکر میکنی دیگه شوهر پیدا نمیکنی! ملت تو 40 سالگی ازدواجای عالی میکنن..اتفاقا باید بری که فکر نکنن حسودی خودتو خیلی شوهری نشون نده موقعیتهای خوب برات پیدا میشه ایشالا

خدایا راضیم به رضای تو

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب هرکس توی یه سنی ازدواج می کنه الان دخترای ۱۸دارن شوهر می کنن ان شاء الله نوبت به ماهم میرسه

این الطالب بدم المقتول بکربلا.     السلام علی الحسین و علی علی ابن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین(ع)

اه انقدر ذهن خودتو درگیر نکن

منم زودتر از تمام دخترای فامیل ازدواج کردم

کارم هر روز کتک خوردنه ولی فامیلامون نمیدونن که

میشه لطفا انقدر زندگی خودتونو با بقیه مقایسه نکنییییین؟//؟

منم همسن های خودمو می دیدم ازدواج کردن ناراحت میشدم یکی از فامیل های دور دخترش هم سن من بود وقتی ازدواج کرد چنان تعریف میکرد و یکجوری به من نگاه میکردن انگار کار بزرگی انجام داده امسال هم عروسی گرفت بعد دوماه از زندگی مشترکش طلاق گرفت، میخوام بهت بگم هر کسی یک زمانی ازدواج میکنه و فرد خوب سر راهش قرار میگیره از هیچی ناراحت نشو حتما هر چیزی یک حکمتی داره 

ای بابا متاسفم واقعا💔

بخدا الان دخترعموی منم فکرای تو رو میکنه

ولی من به زندگی اون که در آرامش تو خونه‌ی پدرش زندگی میکنه غبطه میخورم

زندگی متاهلی پر از بدبختیه اصلا حسادت کردن نداره

برو برقص و از جشن لذت ببر خوش باش و خداروشکر کن که شوهر عوضی نداری که دست روت بلند کنه

خونواده شوهر عوضی نداری که عزت و احترامتو زیر پاش له کنه

فهمیدی یاااا نه خواهرممم؟؟

ببخش عصبانیم دیگه جونم به لبم رسیده

همه چیز در بهترین زمان خودش اتفاق میفته عزیزم 

زندگی و ازدواج مسابقه که نیس 

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

بیشتر ببینید
بخدا الان دخترعموی منم فکرای تو رو میکنهولی من به زندگی اون که در آرامش تو خونه‌ی پدرش زندگی میکنه غ ...

اصلا خودت رو مقایسه نکن درسته ازدواج کردی و گذشته نمیتونی برگردی و سرنوشتت رو تغییر بدی تنها کاری که باید انجام بدی سعی کن کمتر عصبی بشی حرکاتشون دیدی یا حرفی زدن به خودت نگیر، کمتر رفت و امد کن و پیششون در حد یک یا دوساعت بمون، سعی کن رابطت رو با شوهرت بهتر کنی و به طرف خودت بکشونی تا از هر موقعیتی که پیش اومد ازت حمایت کنه 

اصلا خودت رو مقایسه نکن درسته ازدواج کردی و گذشته نمیتونی برگردی و سرنوشتت رو تغییر بدی تنها کاری که ...

نه بابا دخترعموی بیچاره ی من که کاری به من نداره چیزی هم نمیگه بنده ی خدا

شوهر من روانیه متاسفانه اصلا درست بشو نیست قصدم طلاقه سر هیچ و پوچ کتک میزنه تهدید به قتل میکنه

منم همسن های خودمو می دیدم ازدواج کردن ناراحت میشدم یکی از فامیل های دور دخترش هم سن من بود وقتی ازد ...

متاسفاته تا دوسه سال بشدت اختلاف و ناسازگاری بین دو طرف هست تا باهم جفت و جور بشن