2777
2789
عنوان

چه حس بدیه وقتی کوچیکتر از تو ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 33 پست
نه بابا دخترعموی بیچاره ی من که کاری به من نداره چیزی هم نمیگه بنده ی خداشوهر من روانیه متاسفانه اصل ...

ببین اگه واقعا نمیتونی و نمیشه و بعد طلاق کسی هست حمایتت کنه مخصوصا خانواده و شرایطش رو داری انجام بده اگه اینطور نیست به فکر تغییر باش، انسان زیاد تغییر نمیکنه اما همون یکم هم خوبه

منم همسن های خودمو می دیدم ازدواج کردن ناراحت میشدم یکی از فامیل های دور دخترش هم سن من بود وقتی ازد ...

چی بگم امید به خدا

همش خودمو سرزنش میکنم که چرا با اون دوتای قبلی خوب رفتار نکردم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا الان دخترعموی منم فکرای تو رو میکنهولی من به زندگی اون که در آرامش تو خونه‌ی پدرش زندگی میکنه غ ...

شما چند سالته؟

سنتی ازدواج کردی یا نه؟

چرا کتک میزنه؟

مشکل اعصاب و روان داره؟!

من خواهرهای کوچیکم ازدواج کردن نه تنها ناراحت نشدم بلکه براشون کلی هم خوشحال شدم آخرشم خودم نزدیک چهل سالگی ازدواج کردم و دوتا گل دختر خدا بهم داده شما که سنتون از اونموقع من بیشترنیست بعدم بخاطر خوشحالی دیگران خوشحال باشید نه غمزده انشالله برای شما هم بخت خوب میاد 

نظرشمام محترمه

افرین منو چی میگی ی دختر عمه متولد۷۸عه 

اون یکی۸۰

جفتشون به فاصله ۲هفتع نامزد کردن عیدم نامزداشونو میارن عمه هام هی تیکه ک ایشالا بعدی نوبت توعههه

انقدررر غصه میخورم نمیرم مهمونی عید🫠😣

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

انشالله این سال جدیدی همه ماهم ازدواج کنیم با ی آدم خوب ک قدرمونو بدونه

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

دختر خالم شوهر کرد از من کوچیکتر بود برام قیافه میگرفتو سلام نمیکرد اصن مسخره بود اوضاش.... منم خب ناراحت میشدم ولی تو کل زندگیم یه خواستگار داشتم که عشقم بود و تو ۲۷ سالگی شوهر کردم..... ببین مهم تعداد خواستگارات نیست مهم کیفیتشونه.... یکی میبینی فقط یه خواستگار براش میاد که خوب در میاد ....یکی صدتا خواستگار میاد که همرو رو هم بزاری یه ادم ازشون در نمیاد....

اولویتت دوتا چیز باشه .... تا میتونی از خانوادت پول بگیر به خودتو استایلت برس و خودتو ب روز کن

دومی توی جامعه باش همیشه بیرون باش دیده شی تو خونه نمون

به نظر من اصلا به ازدواج فکر نکن چرا چون ازدواج از بیرون خیلی خوبه وجذاب واز درون جذاب نیست پراز مشکلاته من ۲۵سالمه میگم ازدواج جزءبایدها ونبایدهای زندگیم نیست اگه پیش اومد ازدواج میکنم اگه نه مشکلی ندارم چه حوصله ایی دارین که میخوایی با قوم مغول شوهر روبرو بشین

تغییر از خوت شروع میشه نه از جهان بیرون.

به نظر من اصلا به ازدواج فکر نکن چرا چون ازدواج از بیرون خیلی خوبه وجذاب واز درون جذاب نیست پراز مشک ...

عه همسن منی درخواست دادم بهت اگر دوست داری دوس شیم قبول کن😊😍

نینی پروفایلت کیه وای عاشقش شدم؟؟؟🥹😍

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰
شما چند سالته؟سنتی ازدواج کردی یا نه؟چرا کتک میزنه؟مشکل اعصاب و روان داره؟!

از تو کوچیکترم

نه سنتی نبود دوسااال دنبالم افتاده بود تا بله رو بگیره

به والله زمونه ی بدیه اکثر مردم بیمار روانین تا قبل عقد اصلاااا روی واقعیشو نشون نداد
تا قبل اینکه بریم زیر یه سقف میگفت من اصلااا هیچ وقت ابدا کتک نمیزنم

الان بیا و ببین کتک زدناش مثل آب خوردناشه

بله روانیه مثل باباش 

خداا لعنش کنه کااش تا آخر عمرم مجرد میموندم بخدا حداقل امنیت جانی میداشتم