2777
2789

در صورتی که یک چهارم هزینه ی اون چیز رو بدی چه برداشتی میکنین؟؟ 

همسرم قبلا میگفت هر چی که بدست بیارم فرقی نداره به نام کی به نام خودت میزنم حتی 

ولی الان میگه شاغل که شدی، چیزی خواستیم بخریم به نام منه 

در صورتیکه  یک چهارم رو بدی نصفش به نام تو میشه نصفش به نام من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

زندگی ما مشترک تر از این حرفاست

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
هیچی نمیشه...همیشه آینده رو در نظر بگیر همه ریسک ها رو در نظر بگیر به هیچ کس نمیشه اعتماد کرد ..

اتفاقا هی گارد بگیری اون هم اعتماد نمیکنه. من اول زندگی اینکارو کردم شوهرم واقعا تعجب کرد. خواستیم زمین بخریم با اینکه من پولی ندادم ولی خودش رفت 3 دونگ زد بنامم. 

گرچه آره من حرف شمارو هم قبول دارم، همه آدما مثل هم نیستن. 

حرف بدی نزده، اتفاقا خوبم هست

هرچند خودم به این حساب کتابا اعتقادی ندارم

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید
خب یعنی چی؟؟

یعنی پول من و تو نداریم

واسه هم تعیین تکلیف نمیکنیم چقدر پول بذاری چقدر سهم ببری. هرچیزی که به نام من یا همسرم باشه از صمیم قلبه و بدون درنظر گرفتن مقدار خرج شده

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
بیشتر ببینید
اتفاقا هی گارد بگیری اون هم اعتماد نمیکنه. من اول زندگی اینکارو کردم شوهرم واقعا تعجب کرد. خواستیم ز ...

خوب شوهرت از اول اعتمادتو جلب کرده ..منی که چیزی ندیدم همچین کاری اشتباه محضه