2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1396109 بازدید | 77415 پست
بله خصوصا برا بچه اول،چون که تنها میمونه بهتره بعد از شش سالگی باشه😊بچه های دیگه راحت‌ترین چون تو ا ...

اگه خدا بخواد تصمیمات رو تک فرزندی.

تخت نخریدم کلا  .یکی کوچیک براش هدیه آورده بودن که رواون هم نخوابید چون حالت گهواره ای مانند بود و تا چند ماه قابل مصرف بود زود بهش کوچیک شد همون موقع فروختم دادم عروسک براش

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
مونده به سبک زندگیتمن تخت طلایی هم برای بیارن ترجیحم رو زمین خوابیدنه.میدونم باعث چروک زودرس و ... ...

ذختر منم همینه

خیلی تکون میخوره

یهو برمی‌گردم میبینم پاهاش رفته دهنم 😏😄

چقدر پتو میکشم روش

تا نزدیک صبح خوابه هی خواستم برم اتاق رو تخت بخوابم سر این پتو و تکون خوردناش نرفتم

شوهرمم خستس متوجه نمیشه پتو کی روش نیس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خدا بخواد تصمیمات رو تک فرزندی.تخت نخریدم کلا .یکی کوچیک براش هدیه آورده بودن که رواون هم نخواب ...

خخخخ تصمیمون    

ادیت هم نمیشه کرد

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
ذختر منم همینهخیلی تکون میخورهیهو برمی‌گردم میبینم پاهاش رفته دهنم 😏😄چقدر پتو میکشم روشتا نزدیک صب ...

اکثر بچه ها همینن فعلا خیلی کوچیکه مهرسا

من واقعا نمی‌دونم چرا همیشه کار دارم...امروز اتاق جارو زدم دیدم چ کاریه همه جارو بکشم 😁کیک پختماین ...

طبیعیه عزیزم یکم دخترت بزرگ بشه کارت کم میشه مطمعن باش 😇

همه این روزها رو داشتن حساسیتتو  کم کن و وسواسی نباش درست میشه همه چیز😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
برو قسمت اعلاناتپستی ک گذاشتی اونجا لایک یا ریپلای شده رو پیدا کن میزنه تعطیل شدهبالای صفحه لینک تاپ ...

منم خیلی کم پست گذاشتم تاپیک هم خیلی وقته که بسته است

نمی‌دونم پست هام کدوم صفحه است

نکات خوبی داره داشتم از اول می‌خوندم

تقریبا به صفحات 1800رسبده بودم 

هر چند وقت که تاپیک 3 تعطیل میشه اونم از حملات حسودان در امان نیست متاسفانه🙁🙁🙁🙁

عه 😅پس نتیجه میگیریم نود درصدخانمای دورهمی شوهراشون کم موئن یا کچل😂این نشون میده خوب حرصشون دادیما ...

اما همسر من علاوه بر اینکه همیشه نون میگیره😎😁😁

ماشاءالله موهای پرپشت و خوش حالتی داره😍

چه لذتی بالاتر از خوردن 😋😋😋😋در حال حاضر بالاترین لذت من خوردنهسنم کمتر بود یه چیز دیگه ام بود ول ...

تو یه کوچولو از من بزرگ‌تری فکر کنم

همسن حساب میشیم تقریبا

همچین میگی کمتر بود فکر کردم دارم با به خانم ۶۰ ساله حرف میزنم😐

بیشتر از روزی یه فنجون میخوری؟

بعضی وقتا شاید هیچی و

یا یکی...

بعضی وقتا ۳ تا هم میشه

مثلا ساعت ۱۱ شب می رم سمت آشپز خونه اگ خیلی داغون باشم

اول ی کاپوچینو می خورم دیگه شروع می کنم شستن و جمع کردن

😐