2777
2789
عنوان

میدونستید یکی از بازیگران اسکوئید گیم متجاوز و قاچاقچیه😑💔

| مشاهده متن کامل بحث + 1003 بازدید | 86 پست
میشه توضیح بدی اسکویت گیم یعنی چی اصن

یک بازیه  که مردمی که پول نیازن توش شرکت میکنن اگه ببرن که یک مرحله میرن بالاتر  با پول بیشتر اگه ببازنم میمیرن

بازی هاشم سادست بازی هایی که تو بچگی بازی میکردن بردو باخت داشت 

اسم دیگشم بازی مرکبه 

پولش ولی زیاده خیلی زیاد ....

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه عزیزم مال تاپه همه این شایعه ها بخاطر همین از گروه کنار گزاشته شد سونگری هنوز تو گروه هستش حتی تو ...

جریان از این قراره که تاپ تو سال ۲۰۱۷ درگیر رسوایی مصرف ماریجوانه میشه و از اون سال به بعد هیچ فعالیتی نداشت تا بالاخره امسال که تو اسکویید گیم بازی کرد ،

کاش از یه چی مطمئن میشدی بعد تاپیک میزدی

تو اون اجرا هم تاپ نبود بقیه اعضا بودن جز تاپ و سونگری

Catch me if you can, Mr Holmes👨‍❤️‍💋‍👨🙂‍↔️
ببین کره این چیزا خیلی براشون مهمهاگه واقعی بود هیچ وقت نقش بهش نمیدادن، چون کره ای ها فیلم و کلا تح ...

گلم عضو گروه بیگ بنگ بوده که خیلی معروف الکی حاضر نیست اعضاشو از دست بده ولی بخاطر همین قضایا از گروه انداختنش بیرون!!!!

بخاطر همین موضوع هم چندین سال تو سوال مدیا فعالیت نداشت

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
اگه اینا واقعی بود عمرا به اون پسره نقش نمیدادناون عضو اکسو که چینی هم بود انگار،اونم گفتن متجاوز بو ...

حتی فیلم دادگاه هاشم توی اینترنت هست😂😂

بخاطر این قضیه چندین سال از صنعت هنر و سوشال مدیا دور بود الانم بخاطر اینکه نقشش رو خوب بازی کرده مردم هیچی نمیگن ولی خب متاسفانه مردم‌زود فراموش میکنن

😘❤️کاربری دست دو دوست صمیمی❤😘
همینکه فهمدیم اسکویید گیم در واقعیت وجود داشته شوک بزرگی بود بزرگترش نکنید

واقعا؟کجا؟

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
همینکه فهمدیم اسکویید گیم در واقعیت وجود داشته شوک بزرگی بود بزرگترش نکنید

واقعا؟

واقعی بوده داستانش؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛