2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1393785 بازدید | 77177 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی من این وسط گیر افتادم...باباش خروپفدخترش واسه خودش هی تکون میخوره تا جایی ک سرش و پاش جاشون عوض ...

دخترت روتخت خودش نمیخابه؟

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

هنوز جداش نکردممیگم زودهنیست؟

نه زوده هنوز،منظورم اینه تختشو بیار تو اتاق خودتون،بین دیوار وتخت خودتون بزارکه نیفته،

کم کم یاد بگیره

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

نه زوده هنوز،منظورم اینه تختشو بیار تو اتاق خودتون،بین دیوار وتخت خودتون بزارکه نیفته،کم کم یاد بگیر ...

منم اونطوری کردم

نه زوده هنوز،منظورم اینه تختشو بیار تو اتاق خودتون،بین دیوار وتخت خودتون بزارکه نیفته،کم کم یاد بگیر ...

خودمونم رو زمین می‌خوابیم تخت جا نمیشیم سه تایی 😄

اتاق اونقدر نیس تختش جا بشه یعنی در بسته نمیشه

هنوز جداش نکردممیگم زودهنیست؟

زوده .

بچه ای که تنها بخوابه استرس میگیره واون استرس سال ها باهاش میمونه یه پژوهشگری دقیق یادم نیست سن جدا کردن رو اما میگفت خیلی اصرار نکنید به جداخوندن بچه چون یسری هورمون هایی که سیستم عصبی  در حالت حمله ترشح می کنه تو بدنش ترشح می کنه و... و احساس امنیت نمیکنه و.....

من که دخترم بین من و همسرم می‌خوابه هیچ وقت تو این ۵ سال فکر جدا کردن به سرم نزده

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
خودمونم رو زمین می‌خوابیم تخت جا نمیشیم سه تایی 😄اتاق اونقدر نیس تختش جا بشه یعنی در بسته نمیشه

اهان 😊

زوده .بچه ای که تنها بخوابه استرس میگیره واون استرس سال ها باهاش میمونه یه پژوهشگری دقیق یادم نیست س ...

خواهر شوهرم چقدر رفت مشاوره و کلاس سر جدا کردن...

اولش هی سر زد خوابید چند ساعت...

بعد  لباسشو گذاشت اتاق بچه ک بوشو احساس کنه

سه سالش بود 

الان ۹ سالش

نمی‌دونم چی شده بچش

در ارتباط نیستیم 🚶🏼‍♀️

زوده .بچه ای که تنها بخوابه استرس میگیره واون استرس سال ها باهاش میمونه یه پژوهشگری دقیق یادم نیست س ...

بله خصوصا برا بچه اول،چون که تنها میمونه بهتره بعد از شش سالگی باشه😊

بچه های دیگه راحت‌ترین چون تو اتاق تنها نمی‌مونن

ولی بین پدر و مادر خوابیدن شاید جدا کردنسخت باشه ها

چرا تو اتاق شما ولی تو 

تخت یا رخت خواب خودش نمیخابه؟

یکی از فامیلای نزدیک ما  دختر سیزده ساله وسط پدر و مادر میخابه🥴 چون از اول خیلی لوسش کردن وگفتن امکان داره بترسه

خواهر شوهرم چقدر رفت مشاوره و کلاس سر جدا کردن...اولش هی سر زد خوابید چند ساعت...بعد لباسشو گذاشت ا ...

مونده به سبک زندگیت

من تخت طلایی هم  برای بیارن ترجیحم  رو زمین خوابیدنه.

میدونم باعث چروک زودرس و ...هم میشه اما راحت نیستم باتخت و فلان  ... جاگیره بعد تو خواب تخت بزاری چون حمام اونجاست بوی رطوبت و   پس خودمو راحت کردم

تخت نخریدم .

فعلا دخترم کوچیکه بعدا چطور فکر کنم معلوم نیسته همسرم 

مخالف سرسخت جدا کردن بچه است.دخترم انقدر پتوش رو میندازه از روش   شبا چندبار بلند میشه پتو می کشه روش 

کلا خیلی تو خوابیدن این ور اونور میره .

بچه بود  یهو می‌دیدی رفته   زیر تی وی  درحالی که نزدیک خودمون بود

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی