2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1396953 بازدید | 77443 پست
رهاش کنچاره چیه به خاطر اعصاب خودت و همسرتگناه اونا چیه این وسطمجبوریم تحمل کنیمشما شوهرت از اخلاقشو ...

ارتباطی نداریم همیشه۴ماه...۲ماه حرف نمیزنه منم دیگه برام مهم نیست هیچوقت حسی بهش نداشتم.آره همسرم در جریان هست اوایل چیزی نذاشتم متوجه شه اونم بنده خداشانس نیاورد یه مادر زن خوب داشته باشه(با همسرم بد نیستا)

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خوردم. از عروسی برگشتم صبحش همسرم گفت فک کنم سرما خوردم. خیلی خفیف بود. جاشو جدا کرده بود. ولی بازم ...

چند تا لیمو پرتغال بخور آبم زیاد بخور بزار سریع از بدنت خارج بشه

مهسا اصلا شبیه سرماخوردگی نیست 

خیلی سخت تره احتمالا الان کروناست که همه میگیرن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارتباطی نداریم همیشه۴ماه...۲ماه حرف نمیزنه منم دیگه برام مهم نیست هیچوقت حسی بهش نداشتم.آره همسرم در ...

منم کاش یه شهر دیگه بودم 

اینجا مجبورم زنگ بزنم

نزنم هم همش به خواهرام میگه فلانی خبر نمیگیره 

چند تا لیمو پرتغال بخور آبم زیاد بخور بزار سریع از بدنت خارج بشهمهسا اصلا شبیه سرماخوردگی نیست خیلی ...

من کسی سرما بخوره شروع میکنم به تقویت خودم😆😆

نمیدونم من اگه سرما بخورم هیچکس نمیگیره ولی بقیه بگیرن به منم انتقال میدن. یا خفیفه یا خیلی مواظبم. من قبل کرونا هم احساس مریضی داشتم سریع ماسک میزدم چه خونه چه بیرون. 

من کسی سرما بخوره شروع میکنم به تقویت خودم😆😆نمیدونم من اگه سرما بخورم هیچکس نمیگیره ولی بقیه بگیرن ...

کار خوبی میکنی

منم اصولا انتقال نمیدم همیشه از دیگران میگیرم

رمق ندارم

تند تند فقط غذا میپزم سریع مرتب میکنم میشینم

خدا روشکر بچه ها بزرگن خیلی ریخت و پاش نمیکنن 

میدونن حال ندارم مراعات میکنن 

نمیتونم زیاد سرپا باشم 

کار خوبی میکنیمنم اصولا انتقال نمیدم همیشه از دیگران میگیرمرمق ندارمتند تند فقط غذا میپزم سریع مرتب ...

من این چند وقته خیلی مواظب بودم نگیریم به هوای این مهمونیا تازه داشتم به خودم میگفتم تولدم بگیرم خیالم راحت میشه که قبلش خفتم کرد. 😂

خیلیا میگن داره. من امسال خواستم بزنم. همینکه اشنامون گفت اورده فرداش شوهرم سرما خورد بعدش من دیگه ن ...

اعصاب راحت باشه آدم خیلی کمتر جسمش مریض میشه 

بتونیم اعصابمون رو سالم نگه داریم بدنمون هم حالش خوب میشه

خدا سایه باباتون رو حفظ کنه الهی🤲منم بابام زنده بود زنگ میزد بیاین ناهار بعد همون پای تلفن صدای مام ...

مامان من قشنگ با خواهرم لیزرش رو رفت

صورتش رو بوتاکس میزنه 

پلکش رو عمل کرده

تازه میگه دیگه چی کار کنم؟ 😅😅😅😅