2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1402414 بازدید | 77902 پست
منم اولا نمیذاشتم بفهمه 🙄ولی خوب بعد این همه سال دیگه خونه یکی شده با ما منم هنوز از ده تا یکی رو م ...

من کمتر میرم

آخرین بار چنان اعصابم رو داغون کرد تا چند شب پنیک میشدم

شبا کابوس میدیدم

اینقدر به داداشم گفته شوهر خواهرتون (یعنی شوهر من) خاک پای مادرشون میشن 

داداشام از شوهرم فاصله میگیرن😭😭😭😭

همش میگه از شوهر امیدوار یاد بگیرید هن خرج میکنه هم دکتر میبره

داداشم گفته مامان وضع شما که از ما بهتره 

من چجوری کمک کنم

خواهرام میرن خونه رو جارو میزنن تمییز میکنن گشنه برمیگردن خونه

الان دوتاشون مریض شدن زیاد نمیتونن خدامت رسانی کنن

خواهرم میگه زنگ زدم بابام گفته هیچکدوم نمیاین من مجبورم جارو بکشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم اولا نمیذاشتم بفهمه 🙄ولی خوب بعد این همه سال دیگه خونه یکی شده با ما منم هنوز از ده تا یکی رو م ...

برای خودشم خسیسه؟

مامان من برای خودش لاکچری خرج میکنه

اینقدر پس انداز داره که ما خبر نداریم

فیش مکه هاشونم فروخت ریخته به حسابش داره خرج میکنه 

خواهرم میگه تو حقوق داری اندازه مامان لاکچری زندگی نکردی😅😅😅😅😅😆

ما هم همیشه دعا میکنیم بابام زنده باشه 

دور از جونش یه روز نباشه زندگی ما سه تا تباهه

من کمتر میرمآخرین بار چنان اعصابم رو داغون کرد تا چند شب پنیک میشدمشبا کابوس میدیدماینقدر به داداشم ...

خدا سایه باباتون رو حفظ کنه الهی🤲

منم بابام زنده بود زنگ میزد بیاین ناهار بعد همون پای تلفن صدای مامانم میومد که دعواش میکرد چرا میگی بیان🤭

اونم ازش میترسید وقتی مامانم خونه نبود به ما زنگ میزد🫣😛 خانوم جلسه ای بود واسه خودش 🤐🤨

طفلی بابامو اصلا آدم حسابش نمیکرد😌 

من فاصله سنیم با مامان بابام زیاد بود ولی بابام افکارش به روز بود😍 ولی مامانم متحجر و خشک مغز 🥲

برای خورشید پس از شبهای طولانی
خدا سایه باباتون رو حفظ کنه الهی🤲منم بابام زنده بود زنگ میزد بیاین ناهار بعد همون پای تلفن صدای مام ...

چقدر زندگی مون شبیه به همه

خدا پدرتون رو بیامرزه 

بابای منم مهربونه ولی جرات نداره

مامانم چنان تربیتش کرده همه حرفای مامانمو ایشون به ما منتقل میکنه 

برای خودشم خسیسه؟مامان من برای خودش لاکچری خرج میکنهاینقدر پس انداز داره که ما خبر نداریمفیش مکه هاش ...

کلا خیلی حساب کتاب میکنه و خسیسه 🤑

جالبه که کل طلاهاش دست داداشم داده میگه اون مطمعنه 🤨

همسرم میگه خوبه مامانت سکه یک پولتون کرده و اینقدر هواشو دارید اگه باغ بالا و آسیاب پایین میداد بهتون چیکارش میکردید 🙄

ببخشید دوستان این چند صفحه همش ما درد ول کردیم 

میگن پر حرفی از پر دردیه 😒

بدبختی دخترم ندارم که بعدا تلافی کنم سرش😛🤭

برای خورشید پس از شبهای طولانی
کلا خیلی حساب کتاب میکنه و خسیسه 🤑جالبه که کل طلاهاش دست داداشم داده میگه اون مطمعنه 🤨همسرم میگه خ ...

بگو راحت باش.. 😊😊😊منم  همینم. الانم احساس میکنم دارم سرما میخورم حرفم نمیاد. اعصابم خورده. 

کلا خیلی حساب کتاب میکنه و خسیسه 🤑جالبه که کل طلاهاش دست داداشم داده میگه اون مطمعنه 🤨همسرم میگه خ ...

مامان من قشنگ از اینترنت اسم هتل رو درمیاره

دونه دونه زنگ میزنه  میپرسه

آسانسورهاتون  سالمه 

دستشویی فرنگی دارین

من طبقه اول میخوام 

واریز میکنه

زنگ میزنه فلان روز میخوام برم

حالا هر کدوم بتونیم میریم دنبالشون میزارم ایستگاه قطار

برگشت هم زنگ میزنه فلان روز فلان ساعت 

بگو راحت باش.. 😊😊😊منم همینم. الانم احساس میکنم دارم سرما میخورم حرفم نمیاد. اعصابم خورده.

ببین سریع استامینوفن بخور مریض نشی

خیلی مریضی بدیه

بچه کوچیک هم که داری برات خیلی سخت میشه 

ببین سریع استامینوفن بخور مریض نشیخیلی مریضی بدیهبچه کوچیک هم که داری برات خیلی سخت میشه

خوردم. از عروسی برگشتم صبحش همسرم گفت فک کنم سرما خوردم. خیلی خفیف بود. جاشو جدا کرده بود. ولی بازم گرفتم. حتی سرویس مشترکم نرفتیم. مراقب بودم. ناراحتم اخه این هفته تولد پسرمه.