2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1392079 بازدید | 77023 پست
وای عاطفه جان یعنی تازه یک سالش شده خدا ببخشه برات عزیزم 😍ولی چرا من فکر میکردم دو سالشه 🤔پس هنوز ...

وااای اشتباه تایپی بود 

۱۴۰۱🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

خدا بچه های گلتو حفظ کنه 🥰😘

عاطی برق که هم جاییه. اینحا بابام صبح زود میره کرکره ی خودش و داداشمو نیده بالا چون 8 برق میشه.. بخا ...

مهسا دو‌هفته برق نرفته بود 😲😲😲😲 زرتی امروز رفت

ساعت نه تا ۱۱

شوهر رفت تپسی

همه خواب بودن کسی بیدار نبود جایی بره 😄

پکیج من خراب کردم ☹️ 

استرس و ناراحتی تمام وجودمو گرفته

خواست بره مغازه الو بیا کند زدم پکیج

اومد دید کار اون نیس رفت تعمیراتی بیاره بسته بودن 🥴🤢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه هاالان ک می‌نویسم یهو وسط ظرف شستن فسسس شدم نشستم..خدایا چی شده؟؟چند روزه همش بد بیاریدو رو ...

سلام تو یک قسمت از کتاب( رهایی از افکار منفی ) نوشته 

موقعی که کار بزرگی رو شروع میکنیم کلی اتفاق بد و ناراحت کننده میفته و اینا همه پروسه ست 

مثل پروسه ی زایمان طبیعی 

تو درد زایمان طبیعی رو تحمل میکنی چون بعد این درد یه اتفاق بزرگ خلق میشه 

عاطفه جان تمام این اتفاقات رو همون درد زایمان ببین چون آخرش قراره چیز خوبی متولد بشه.

سخته خیلی سخت ولی از شکستن همزمان بیست استخوان سخت تر نخواهد بود 

مغازه اومد نداره چیه 🥴حرف منفی ممنوع ⛔مگه میشه درآوردن پول حلال اومد نداشته باشه 

تمرین کن از الان به بعد همه غرها رو برای ما بزنی هرچی ناراحتی داری بدو بدو بیا اینجا بنویس ولی تو خونتون پیش همسر و دخترت، عاطفه ای باش که مامانه

مامانا کوهن عاطفه ، کوه بودنت رو الان نشون بده 

شغل عوض کردن چالش همسرت نیست، چالش توئه

ققنوس
لطف داری عاطفه جون 😍اسم منو داداشم برام گذاشته اون موقع ۲۲ سالش و سرباز بوده که من دنیا اومدم 🫠هم ...

چ قشنگ 🤗 من خیلی لذت میبرم اپن موقع خانواده ها این اسمای قشنگ میزاشتن 😍

خانواده شوهر منم همگی با ح شروع میشه یا ح وسط داره 😄

زور که نمیشه کرد😁قطعا خودت بهتر صلاحتو میدونیدارو که مصرف میکنی؟منظور شیمیایی

نچ 

دارو هم از دوتا شروع شد رسید به چهارپنج تا 

ریختم دور 

فقط قبل از شروعش که علائم میان دیگه مسکن و اتاق تاریک و ...اما این دوران هورمونی هیچی جوابگو نیس 

عین پوست کلفتا تخمل میکنم .واقعا خودمم الان ازخودم لجم کرفت از همه چی میترسم بعد با چی درمان شم 🤣

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

چ قشنگ 🤗 من خیلی لذت میبرم اپن موقع خانواده ها این اسمای قشنگ میزاشتن 😍خانواده شوهر منم همگی با ح ...

یکی از خواهرای من اسم خودش و بچه هایش همه با ح و ه شروع میشه خیلی قشنگ

ققنوس
سلام تو یک قسمت از کتاب( رهایی از افکار منفی ) نوشته موقعی که کار بزرگی رو شروع میکنیم کلی اتفاق بد ...

مرسی ک نوشتی 🤗💞💞مرسی مهربونم 🤗♥️♥️♥️

چقدر قشنگ تعبیر کردی

با خوندش تمام صورتم پر اشک شد 😭😭😭😭😭

اومدم پناهگام بچه ها میدونن من غصه میخورم میام آشپزخونه میشینم...

چقدر دارم گریه میکنم 😭😭😭😭😭

انگار نیاز داشتم اینهمه گریه کنم 😭😭😭😭😭😭😭

مهسا دو‌هفته برق نرفته بود 😲😲😲😲 زرتی امروز رفتساعت نه تا ۱۱شوهر رفت تپسیهمه خواب بودن کسی بیدار ...

اینجا هنوز میره الان سمت ما چهار روز قطعی نداشتیم دیروز قطع شد. پکیجم درست میشه احتمالا لوله هاش خراب شدن. بشه تجربه صبح زود بره کرکره رو بده بالا بعد بره تپسی. که این وسطا بتونه بره مغازه. 

نچ دارو هم از دوتا شروع شد رسید به چهارپنج تا ریختم دور فقط قبل از شروعش که علائم میان دیگه مسکن و ا ...

مهسان من یه بار به دکتر گفتم درد رو تحمل میکنم مسکن نمیخورم

دکتر گفت وقتی درد شدیده توی بدن یه چیزی ترشح میشه (اسمشو گفت یادم نمیاد )گفت خود اونم خیلی ضرر داره

گفت درد که شروع شد سریع مسکن بخور نزار به اون مرحله برسه

نچ دارو هم از دوتا شروع شد رسید به چهارپنج تا ریختم دور فقط قبل از شروعش که علائم میان دیگه مسکن و ا ...

ترس نداره که بالاخره باید خوب بشی یا نه.. اینجوری که از پا در میایی دختر. دارو بخور بذار خوب شی. مسکن که دوای دردت نیست. هنوز خیلی جوونی برای یائسگی. اومدیمو تا 58 سالگی نشدی.. یعنی 15 سال، سالی 12 بار،یعنی 180 ماه  دیگه میخوای درد بکشی. هر چی سن ادم بره بالاتر استانه ی تحمل درد ادم میاد پایین.