2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1392096 بازدید | 77023 پست
پسر دار شدی اسمشو بزار یوحنا بعد ببین چی صدا میزنه بیاد مارو آچمز کن

😅😅

وای مهسان دیگه ب بچه دار شدن فک نمیکنم

خیلی لطمه دیدم تو بارداری وزایمان،از لحاظ روحی🥹تازه تازه دارم خودمو جمع وجورمیکنم😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

اینقدر گرونی میشه که قسطها به چشم نمیان 😅😅😅😅

والا من برام عجیبه 

همه میکشن رو قیمت اجناس . کرایه و ...چرا پس مینالن گرونیه 

خب برادر من جنس دوماه پیشت رو گرفتی پنج تومن الان میدی پنجاه تومن 

نده خب هرچند میدونم محبورن برا خرید مجدد 

ولی خب زنحیره ی گرونی همینه دیگه 

ماکه هر سال اصلا افزایش حقوق در مقابل افزایش قیمتا پشیزی هم نیس

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😅😅وای مهسان دیگه ب بچه دار شدن فک نمیکنمخیلی لطمه دیدم تو بارداری وزایمان،از لحاظ روحی🥹تازه تازه ...

جدی ؟تک فرزندی سخته ها 

دو سه سال بعد دلت باز بچه میخواد 😉

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

آخه ما چیزی نداریم که تو چشم باشه تازه ما خیلی کمتر از همکارام داریم اونا چند تا چند تا زمین و مغاز ...

درهر صورت حرف هست😡این مردم همیشه در صحنه اون موقع هم میگفتن فلانی با ارث باباش پیشرفت کرده😅

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

یها من میبینم بچه ها میگن سال بعد افزایش حقوق میخوریم فلان ..اوضاع بهتر میشه من باخودم میگم اخه هرسا ...

ن بابا گرونی زودتر از افزایش حقوق میاد

من فقط میخام ی منبع درآمد دیگه باشه،همسرم نمیدونم چش شده امسال هیچ حرکتی نمیکنه🙁

دوس دارم ی خونه بسازیم بدیم اجاره، 

وی مغازه هم باز کنه

ی فیدلیتی هم بخره

من دیگه تا پنج سال چیز زیادی نمیخام🤭🥹😎🤣

خدا سلامتی بده پیشرفت آروم آروم به دست میاد نگران نباش🤩🤩🤩

انگار ی چیزیمون شده،همینطور نشستیم داریم نگا میکنیم🙁😅

ن بابا گرونی زودتر از افزایش حقوق میادمن فقط میخام ی منبع درآمد دیگه باشه،همسرم نمیدونم چش شده امسال ...

ایشالله همه رو میخری

ولی فیدیلیتی نخر

موتورش به شدت ضعیفه 

ما یه مدت خیلی در موردش تحقیق کردیم 

جدی ؟تک فرزندی سخته ها دو سه سال بعد دلت باز بچه میخواد 😉

بخدا😉

همسرم گاهی حرفشو میزنه میگه بعد دوسال یکی بیاریم  انگار داره فحشم میده🤣

هرموقع دیدم حرفاش داره جدی میشه میرم ای یو دی میزارم🫣چون واقعا کشش ندارم🥹

ایشالله همه رو میخریولی فیدیلیتی نخرموتورش به شدت ضعیفه ما یه مدت خیلی در موردش تحقیق کردیم

انشالله🤩مرسی عزیزدل😘

عه 🤔لامصب جیگره🤪

باشه چشم 😘پولش باشه ب گزینه های دیگه ام فک میکنم🤣🤣