2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391558 بازدید | 77018 پست
دوستان دیشب یک کلیپ از مازیار سلطانی دیدم دلم خیلی براش گرفت 😔میگفت ۳۰ تومن اجاره خونه میدم دستم تن ...

زخم زبون زدن کار غلطی هست درست اما آدم به این سن با این عقبه ی هنری و میزان درآمد چرا نباید یه خونه ی معمولی داشته باشه 

یادمه یکبار برزو ارجمند داشت تعریف میکرد که پدرش درآمد سالانه یک کارمند رو در یک پروژه می‌گرفت و همش رو خرج مهمونی و تفریح میکرد ولی عموم میداد خونه و زمین 

گفت پیر که شدن عموم کلی اموال داشت بابام پول اجاره خونه هم نداشت 

برای همین خودش با اولین دستمزدش یه آپارتمان سی متری خرید بعد کم کم ارتقا داده بود

ققنوس
منم براش ناراحت شدمنباید زخم زبون بزنن گذشته ها گذشته ولی ققنوس جون بازیگرای پولای خیلی زیادی میگیرن ...

اسم مخاطب رو اشتباه متوجه شدید 

و

پسر اول رونالدو اصلا مادرش مشخص نیست و با اینکه بارها پرسیدن رونالدو اسمش رو نمی‌بره هیچ عکس و فیلمی هم از مادر بچه جایی نبوده 

پسر من همسن پسر بزرگه رونالدو هست همسرم همسن خود رونالدو 

یک دوره ای پسر بزرگم خیلی پیگیرش بود در منزل حرفشون زیاد زده میشد

ققنوس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شما چقدر قشنگ صحبت میکنید میشه به منم یاد بدید چطور رفتار کنم با مریضی که حال روحی خرابی داره و منی ...

هیچوقت نمیتونم جای کسی صحبت کنم که حالش رو تجربه نکرده باشم 

برای شما فقط آرزوی صبر و قدرت دارم . قدرت خودتون رو دست کم نگیرید

به قدرت زن بودنتون تکیه کنید من مطمئنم از این آتش بوجود آمده ققنوسی خلق خواهد شد 

ققنوس
جآری من اوایل خیلی دوست داشت قاطی بشهمن اینقدر مشغله داشتم اصلا وقت نداشتم بخوام باهاش فاز صمیمیت بگ ...

هرچی بیشتر میخونم بیشتر خوشحال میشم که مادر و پدر همسرم به دو فرزند اکتفا کردن اما دلم برای عروسای خودم میسوزه 😁

ققنوس
ویتامین دی بدنش هم گفتن پایینه، گاهی همش دستش یا پاش و زانوش و میگیره میگه آخ،امکان داره از کمبود وی ...

بنده از پزشک شنیدم اولین علامت کمبود ویتامین دی درد دست و پا هست اصلا نترس چون کمبود ویتامین دی بین ایرانیان شایع هست و اکثرا ماهانه قرصش رو میخورن 

ققنوس
اسم مخاطب رو اشتباه متوجه شدید وپسر اول رونالدو اصلا مادرش مشخص نیست و با اینکه بارها پرسیدن رونالدو ...

وای اره 

اسم یه کاربر دیگه رو ریپ زدن اسم شما رو گفتم

اسم هر دوتون هیلی سخته 😉😉😉😉😉

آره عزیزم درست میگید،ولی دست خودم نیست الان باخودم میگم کاش میتونستم کمی بی خیال باشم ،چرا انقد زود ...

عزیزم بیین مشکلات زندگی ب مرور زمان روی جسم و روح مون تاثیر میزاره

وبعضی وقتا ی جای اینقد درد ای بزرگ رو تحمل کردیم

ک با ی درد کوچیک و بی اهمیت از هم می پاشیممم

💖💖

دقیقا مث داستان ی درخت کهن سال در کتاب آیین زندگی دیل کارنگی

ک ی درخت با تنه ی بزرگ کنار کوه در مقابل خیلی طوفان های شدید دووم آوردا و خم نشده

و یه حشره ی ریز و کوچولو تنه ش رو می خوره

مقاومت ش از دست میده...

نظر نویسنده اینه بود که توجه ب مشکلات ریز بیشتر روح و روان مون رو داغون می کنن

اما من ب عنوان نقد و بررسی  گفتم ...

اینقد در مقابل مشکلات بزرگ مقاومت کرده💖

که دیگه تمام انرژی ش رفته

....

حکایت زندگی خیلی ها مون هست💖

الهی خدا دل تو شاد کنه💖💖💖

البته من ب اتفاق دوستام 

خیلی تا خیلی راجب سرنوشت درخته حرف زدیم

و برداشت های جالبی کردیم و مثال های شفافی زدیم💖💖💖

عزیزم یه نفر میگف حجامت پیشونی یا کنار گوش بود فک کنم انجام داده خوب شده،جدیدا زالو هم میندازن،دقیق ...

فیلمشو دیدم رگ میزنن یهو خون با سرعت میزنه بیرون 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

وای اره اسم یه کاربر دیگه رو ریپ زدن اسم شما رو گفتماسم هر دوتون هیلی سخته 😉😉😉😉😉

اسم بنده همین ققنوس هست اما به ترکی استانبولی 

خواستم ققنوس فارسی بنویسم زد تکراری نمیدونم چرا یهو ترکی نوشتم در حالی که انگلیسی هم میشد بنویسم 

اما دوستش دارم هربار میخونمش یادم میاره من تو یک آتش سوزی سخت سوختم، خاکستر شدم ولی ققنوس شدم و دوباره پر قدرت به دنیا برگشتم

ققنوس
منم براش ناراحت شدمنباید زخم زبون بزنن گذشته ها گذشته ولی ققنوس جون بازیگرای پولای خیلی زیادی میگیرن ...

اینهمه عمل و کارای زییایی...مسافراتای اون ورآب....

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اسم بنده همین ققنوس هست اما به ترکی استانبولی خواستم ققنوس فارسی بنویسم زد تکراری نمیدونم چرا یهو تر ...

خدایش

شما می تونید خیلی تو شرایط سخت روحیه بخش باشین..

الن من نیاز ب روحیه دارم

ولی چون ی کم شلوغ شده سکوت می کنم

فقط می خونمممم

عین مامان من،میگیم تروخدا ی رژ بزن میگه زشته🤪البته انقدر آرایش نکردن پوستشون خوب مونده،مامانه من اس ...

مامان منم روسری سرش میکرد پیش شوهرم

عقد بودیم...دیگه شوهرم گفت مادر من محرمم ب خدا 😄

بعد زبون شوهرم نرم زبون خوش داره

و ب راحتی مامانم قبول کرد 🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️🚶🏼‍♀️حالا ما می‌گفتیم پارمون میکرد 😄