2777
2789
عنوان

مامانا از نوزادتون ازمایش خون گرفتن تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 47 پست
ممنونم از همدلیت گلمشاید هیچکس نتونه کمکم کنه

خودت میتونی به خودت کمک کنی

اول باید بدونی همه این افکار "غیرواقعی و ساخته ذهنته"

بهش میگن وسواس فکری و نشخوار ذهنی(یه مسئله تو گذشته رو ذهنت پیدا میکنه و ساعت ها در موردش فکر منفی میاد تو سرت)

باید بها ندی 

ببین یه تکنیک هست من خودم بعضی وقتا دچار اضطراب میشم ازش استفاده میکنم اینجا به چند نفر گفتم ولی کسی انجامش نداد چون باور نکردن جواب بده

ببین یه کاغذ بزار جلو دستت هررررررر فکری از سرت میگذره رو روش بنویس اصلا مهم نیست جمله بندیات چطور باشه یا دستخطتت چطور

فقط هر چی فکر داری رو برگه بنویس

ذهنت خالی میشه

این رو امتحان کن شاید رو تو هم جواب بده

حیفه روزگتر جوانیتو با عذاب به چیزهایی که اصلا مهم نیستن ولی ذهنت برات مهمشون کرده بگذرونی

چیزی که من متوجه شدم دغدغه ذهنت تو مسئله س

یکی مراسمات ازدواجت

یکی دخترت

در مورد اولی بخدا فقط برا خودت مهمه که چطور بوده، اولا مطمئنم مراسمت خوب بوده ولی ذهنت دقیقه های مراسمت رو گذاشته زیر ذره بین یه چیزی از توش دربیاره و شاید به نکاتی فکر میکنی که هیچکس بهش دقت نمیکنه،،، و تو مراسم همه هم این چیزا هست منتها ما چون مراسم بقیه برامون مهم نیست اصلا دقت نمیکنیم و ذهنمون فوکوس نمیکنه

اصلا مراسمت بد بوده باشه از چی نگرانی؟ تو کیفیت زندگی که تاثیری نداره، نظر بقیه هم هیچ اهمیتی نداره "تا زمانیکه دنبال رضایت مردم و نظر مردم باشی آرامش نداری"

همین مردم ما بمیریم هوا سرد باشه نمیان مراسم ما چون نگرانن سرما بخورن بعد من و شما یه عمر زندگیمونو تعطیل کنیم دنبال رضایت این جماعت باشیم که هیچوقت هم راضی نمیشن؟ منطقیه؟

درمورد دخترت من چیزی که استنباط کردم مادری هستی که دخترت همه زندگیته، پس چطور فکر میکنی مادر بدی هستی؟

اینکه میگی رو پتو سر خورده تو میتونستی جلوشو بگیری عاقلانه بهش فکر کن: اولا هر بچه ای تو بچگیش زمین میخوره و این هر کاری کنی اجتناب ناپذیره زچه اینیست که زمین نخورده باشه

دوما تو بایدتو یه ثانیه تصمیم میگرفتی ذهنت فرصتی برای پردازش و تصمیم گیری نداشته و تو احتمال دادی زمین نمیخوره(ببین خیلی وقتا موقع حادثه زبون آدم بند میاد یا قدرت همه کار از آدم گرفته میشه و این برای همه اتفاق میفته و طبیعیه)

سوما اگه میرفتی سمتش هول میشد زمین میخورد تو فکر میکردی بخاطر تو بوده

چهارما بخیر گذشته و الان هیچ تاثیری تو زندگیت نداره

یادمه بچه بودم پسر عموم خیلی کوچولو بود سرش خورد تو اوپن اندازه گردو بالا اومد کبود شد نه دکتر بردنش نه نگرانش شدن و نه بعد بیست سال هنوز بهش فکر میکنن، من یادمه شاید اونا اصلا یادشون نباشه

اگه دو تا بچه میداشتی یا دو قلو بودن دعواشون میشد همو میزدن با این حساسیت میخواستی چیکار کنی؟😅

یا بچه بخاطر آزمایش گریه کرده این چرا نگرانت میکنه؟

آزمایش لازمش بوده بخاطر سلامتی خودش بوده مگه زدی تو گوشش که عذاب وجدان داری؟ همینجا خوندم پسرشونو داده بودن دکتر برای ختنه دو ساعت بچه داد میزده، میشه انجامش نداد؟ بچه با گریه هیچیش نمیشه 

انسان جایزالخطاس انسانی نیست که تو زندگیش خطا نکنه

خدا کنه آدم خطاهای بزرگ نکنه

پزشکی که بیمارش بخاطر اشتباه پزشکی از دنیا میره، اونا پذیرفتن خطا وجود داره

راننده ای که میزنه به عابری

دو تا ماشین که تصادف میکنن

این ها هم خودشونو میبخشن بعد تو خودتو نمیبخشی؟

اصلا اونیکه قتل میکنه یبار دادگاه تشکیل میدن محاکمه ش میکنن و تمام

تو خودتو چند بار محاکمه میکنی؟

"خودتو ببخش"

خودت میتونی به خودت کمک کنیاول باید بدونی همه این افکار "غیرواقعی و ساخته ذهنته"بهش میگن وسواس فکری ...

چقدر خوب و کامل نوشتی

ممنونم مهربون که وقت گذاشتی

حرفات خیلی به دلم نشست

دارم سعیم میکنم منطقی رفتار کنم نه احساسی🥲

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقدر خوب و کامل نوشتیممنونم مهربون که وقت گذاشتیحرفات خیلی به دلم نشستدارم سعیم میکنم منطقی رفتار کن ...

خواهش میکنم عزیزم❤

امیدوارم زود زود از دست این افکار غیرواقعی خلاص شی❤

ببین اول باید باور کنی افکارت درست نیست و بخاطر وسواس فکری و نشخوار ذهنیه

مرحله بعدی اینه که هر موقع این افکار به ذهنت اومد یا ذهن یه مسئله پیدا کرد برای فکر کردن بهش از همون اول اجازه ندی بحثش برات باز شه و بهش فکر کنی بعد یکم مقاومت اصلا یادت میره

من سر یه مسئله بی اهمیت دو سال عذاب وجدان و نشخوار داشتم

خداروشکر بالاخره بهش غلبه کردم هنوز بعضی وقتا یادم میفته ولی هر موقع میاد تو ذهنم ردش میکنم اصلا نمیزارم دوباره برام تداعی شه

این افکار مثل مهمان ناخونده س هر موقع اومد در رو باز نکن میره

در رو باز کنی و بهش فکر کنی دیگه موندنیه

خیلی گلی🌺🌺🌺🙏

سلامت باشی عزیزم امیدوارم حرفام به دردت بخوره❤❤❤

یادت باشه معجزه ای اتفاق نمیفته خودت باید با تلاش به خودت کمک کنی یکم رو خودت کار کنی ببینی جواب میده امیدوار میشی و بهتر میتونی این افکار رو دَک کنی

اون تکنیک نوشتن افکار مزاحم رو کاغذ رو هم یادت نره

بعد که نوشتی نوشته هاتو دوباره نخون که دوباره برات تداعی نشه و همه رو پاره کن بنداز سطل زباله( که خیالت راحت باشه دست کسینمیفته)

خواهش میکنم عزیزم❤امیدوارم زود زود از دست این افکار غیرواقعی خلاص شی❤ببین اول باید باور کنی افکارت د ...

دقیقا با حرفتون موافقم

خودم اکثرا میدونم افکار مزاحم هستن

اما مقابله برام سخته

شماهم تجربه داشتید؟

الان کامل خوب شدین؟

سلامت باشی عزیزم امیدوارم حرفام به دردت بخوره❤❤❤یادت باشه معجزه ای اتفاق نمیفته خودت باید با تلاش به ...

خیلی حرف هاتون بهم قوت قلب داد گلم

حتما روش نوشتن رو امتحان میکنم

امیدوارم منم بتونم به زندگی عادی برگردم🥲

دقیقا با حرفتون موافقمخودم اکثرا میدونم افکار مزاحم هستناما مقابله برام سختهشماهم تجربه داشتید؟الان ...

آره تجربه این افکار رو داشتم اما نه به این شدت و فکر میکنم سراغ همه آدما میره

اره خداروشکر تا حد زیادی غلبه کردم بهش

خیلی حرف هاتون بهم قوت قلب داد گلمحتما روش نوشتن رو امتحان میکنمامیدوارم منم بتونم به زندگی عادی برگ ...

حتما میتونی عزیزم❤❤❤

یه مشکل دیگه که داری کماگراییه

یعنی انتظار داری هیچ اشتباهی نکنی

و این برای همه آدما غیر ممکنه

هر چقدر با برنامه و فکر پیش بری باز اشتباه پیش میشد

اشتباه یه چیز جدا نشدنی از زندگی آدمه

و چون سهوی و غیر عمده دلیلی نداره بابتش خودتو سرزنش کنی تو که نمیخواستی اونطور بشه پس تقصیری نداری

صد تا کار خوب کنی یه کار اشتباه اون صد تا خوب رو نمیبینی این یه اشتباه رو میبینی

همیشه نیمه پر لیوان رو ببین

پیامبرا اشتباه نمیکردن اندازه یه پیامبر از خودت توقع داری😅

بیکاری هم تاثیر داره تو فکر رفتن

یه سرگرمی باشگاهی چیزی تونستی برو

موقع کار کردن ظرف شستن آهنگ بزار یا فیلم بزار

یه چیزی بزار بهش گوش بدی و ذهنت سمت فکر نره

من تو یوتیوب مشاوره های دکتر هلاکویی رو میبینم و یکی هست داستان جنایی و داستان زندگی فالوارشو که براش میفرستن تعریف میکنه اسمش علی قهرمانیه بزن کانالش سکوتِ

تو یوتیوب سرچ کنی میاره

من خودم اینارو گوش میدم سرم پرم میشه ببین تو به چی علاقه داری همونو سرچ کن

در مورد وسواس فکری و نشخوار ذهنی هم سرچ کن اطلاعاتت بالا بره بهتر میتوتی مهارش کنی

آره تجربه این افکار رو داشتم اما نه به این شدت و فکر میکنم سراغ همه آدما میرهاره خداروشکر تا حد زیاد ...

خداروشکر 

امیدوارم منم مثل شما اراده قوی پیدا کنم و بتونم خودمو از این باتلاق نجات بدم

خیییلی ازت ممنونم

حتما میتونی عزیزم❤❤❤یه مشکل دیگه که داری کماگراییهیعنی انتظار داری هیچ اشتباهی نکنیو این برای همه آد ...

دقیقا درست میگی کمالگرایی هم دارم

الان که فکر میکنم هرچه خوبان دارن من همه رو یکجا دارم

خدا کمک کنه بتونم از پسشون بر بیام