2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398908 بازدید | 77610 پست
🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍شلوار پارچه ای مشکی۳تا دارم یه راسته... یه دونه یکم دمپا یه دونا خیلی دمپاتر فک کنم بش ...

اره کت تک بخر. من یه مغازه پیدا مردم هلو🍑🍑🍑🤪🤪. یه سوزن دوزی مامانم گرفت 1600.جایه دیگه دیدم جنسش همون ولی مدلش فرق میکرد بالایه 2 تومن بودن. کت تک 800 یا 900.عالی بو قیمتاش خدایی دوختشم تمیزه. من همیشه  دنبال جنس خوب و با کیفیت و قیمت مناسبم. دیگه. چند جا نشون کردم 10 ساله ازشون خرید میکنم. 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قیمه بود، 😁😁😁

نوش جان 

حالا جالبه خودم همش تایپ اشتباه دارم بعد اصلا فکرم نمیره روی تایپ کلمه ی شما 

گفتم غذای شمالیه

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

خوبی خانوم خانوما خوشگل خوشگلا شما با اون دستای ظریفت چجوری دلت میاد بری تا دو صبح ظرف بشوری شهزنان ...

عزیز دلممم😍😍😍 مهربون خانومممم

محبت میکنی برام نظرتو مینویسی

واقعا با خانواده شوهر بدون اغراق خوبیامون متقابله

فقط در حضورش هیچ تذکری بهش نمیدن و به قول خودت زورم میاد...منم که نمیتونم مثل خودش بیخیال بشینم

پس یه خورده معذب میشم

منمکلا لباس باید خیلی تو تنم راحت باشه وگرنه نمیتونم بپوشم

دقیقا همینطوره من گاهی بعضی لباسا رو میبینم میگم اینو چطور می‌پوشن رو کفش هم خیلی حساسم همیشه برای کفش بیشتر هزینه میکنم 

یه مانتو هم هم دو سال پیش از ایران مال خریدم مجلسی مشکی بود ولی آستینا پولکی بود می‌رفت تو بدنم مثل سوزن حالا اون موقع 2تومن تو آف از زاگرس پوش خریده بودم بردم خیاط گفتم آستیناشو در بیار 😁خیاط آقا بود گفت خانم این آستینشو دربیاری میشه یه مانتو معمولی حیفه واقعا گفتم لطفا برام درشون بیار جاش مثل بقیه مانتو پارچه ساده بذار ایشون هم انجام داد 

تو خونه هم همیشه راحت می‌پوشم 

دقیقا همینطوره من گاهی بعضی لباسا رو میبینم میگم اینو چطور می‌پوشن رو کفش هم خیلی حساسم همیشه برای ک ...

حالا خواهرام براشون زیبایی لباس مهمتره حتی راحت نباشه

به من میگن لوس بازی درمیاری 

میگم واقعا نمیتونم بپوشم 

حالا خواهرام براشون زیبایی لباس مهمتره حتی راحت نباشهبه من میگن لوس بازی درمیاری میگم واقعا نمیتونم ...

اطراف منم همینه یه مدت تلاش کردم خودمو عادت بدم ولی اذیت شدم دیگه تصمیم گرفتم  جوری بپوشم که راحتم و جوری باشم که خودم می‌خوام 

من حتی برای بچه هام همیشه شلواری میخرم کمر کش باشه و کمربند نداشته باشه یا رنگ سفید و خیلی روشن نمی‌خرم  که نگران باشم لک بشه و...

یا قبلنا خیلی دلم میخواست مثل بقیه خانما خط چشم بکشم ریمل بزنم به مژه هام اما با خط چشم و مژه حس سنگینی پلک دارم حتی مارکهای خوب وبرند هم خریدم اما متوجه شدم که آرایش چشم اذیتم میکنه و دیگه آرایشم شد ضد آفتاب ورژ وخیلی راضی ام 

چه اشکال داره متفاوت باشیم مهم اینه راحتیم