2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1390766 بازدید | 76982 پست
آره این استایل همیشه مد هست ولی من نمیتونم مشکی بخرم حس میکنم لباس نخریدم اصلا.پارسال یه کت وشلوار م ...

آره اونم عالیه 

من اگه سالی چند بار برم لباس بخرم همه رو مشکی برمی‌دارم😂

کلا حسم تو لباس مشکی نسبت به خودم بهتره

کیف و کفش هم فقط مشکی میخرم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دبیرستانی بودیم سال ۷۸اینا بچه ها هرکدوم عاشق یه فوتبالیست بودن و روش تعصب داشتن یکی خامپور یکی شاهر ...

از من عاقل تر بودی😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
از الان فکرم ویس لباس عید هست هیچ سالی لباس عیدنمیخرم ولی امثال واقعا لازم دارم بنظرتون چی بخرم که ب ...

کت وشلوارشیک

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

مامان منم امروز قراره آندوسکوپی و کولونوسکوپی مهسان به خدا انگار بچه ده ساله است اینقدر باید نازشو ب ...

مادرشوهر من همینه... وایی خدا نکنه ما بعد دو هفته از سرما خوردگی بریم پیشش اونم بعد یه ماه بگره🤪🤪میگه کار اینا بود من سنم بالاست، مریضم، حالم بده، از پا افتادم. بیا و ببین چه کارایی میکنه. حالا 56 سالشه ها، 😂😂

اره به خدامن حتی باهاش مخالفت هم نمیکنمچون واقعا خطرناکه و از خدا نمیرسه

همون ولش کن 

من باشم ول میکنم به امان خدا 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

آره اونم عالیه من اگه سالی چند بار برم لباس بخرم همه رو مشکی برمی‌دارم😂کلا حسم تو لباس مشکی نسبت به ...

من فقط یه دونه شال مشکی دارم۶سال پیش خریدم....همش رنگی پنگی مخصوصا تو خونواده ی سبز😍حتی لباس مجلسی هم سبز سیر خریدم یکی هم این سری زیتونی خریدم😁 

آره دقیقا مشکی همیشه خوبه من همیشه مشکی میخرم و همیشه راضی ام شوهر من از بعضی سبزا خوشش میاد اما کلا ...

مشکی خونه ما تحریمه

دوستم یادم داد گفت دم محرم برو بخر بگو به خاطر عاشورا میخرم🤭🤭🤭🤭

اره هنوزم ک هنوزه خیلی قدرت بدنی بالایی دارنمنم 😲میمونم گاهی از بعضی حرفاشون😅مادر بزرگ من خیلی کم ...

وای چه قشنگ 

مشکی کلا همیشه مد هستهمه جا هم میشه پوشیدولی شوهرم اصلا نمیزاره مشکی بخرماینقدر بدش میادمن همیشه کتا ...

من عاشق مشکیم💖

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

کت وشلوارشیک

بنظرم از الان بریم خرید بهتره....یه جا پالتوهاش۱۸۰۰بود که جاهای دیگه همونا۲۲۰۰_۲۳۰۰میدادن الان آف زده رو شیشه زده بود۹۰۰_۸۰۰_۷۰۰ نرفتم ببینم چه خبره....پول هم یوخ

من عشقم مارک بوسنیچ بود که بازیکن استرالیا بوداون سری به پسرم میگفتم رفته عکسش رو سرچ کردهمیگه مامان ...

برم کو سرچ کنم ببینمش

مادرشوهر من همینه... وایی خدا نکنه ما بعد دو هفته از سرما خوردگی بریم پیشش اونم بعد یه ماه بگره🤪🤪م ...

مامان من بهش بگه داریم میریم مسافرت میای دو دقیقه بعد آماده است 🤣🤣🤣🤣

ماشالله نسلشون جوونی های خوبی داشتن الان طاقت پیری ندارن  🤭🤭🤭🤭🤭