2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1398899 بازدید | 77610 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا دیدمت گفتم شبیه خانوم پسرداییم هستی تنها کسی که تو فامیل ازشوگ خوشم میاد اونه🥰اونم مدیر یه بخشیه ...

از جنبه مدیر بودنش خوشم میاد

اینکه همه خیلی روم حساب میکنن و منو آدم دانایی میدونن

اینم خوبه

خودمم نمیدونم از کدوم جنبه اش بدم میاد🤭🤭🤭🤭🤭 

از جنبه مدیر بودنش خوشم میاداینکه همه خیلی روم حساب میکنن و منو آدم دانایی میدونناینم خوبهخودمم نمید ...

قضیه سخت شد🤣🤣🤣

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ب این میگن مدیریت😉

🤣🤣🤣🤣🤣🤣😍شلوار پارچه ای مشکی۳تا دارم یه راسته... یه دونه یکم دمپا یه دونا خیلی دمپاتر فک کنم بشه ست کردم اگه پول دستم اومد بخوام بخرم شلوارا رو میرم با مانتو میپوشم ببینم چجوری میشه

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
یها یه بار مانتو خریدم۱۹۸تومن دقیقا سه سال پیش از تولیدی دوست همسرم دخترداییم گفت چقد شیکه چندخریدی ...

اره درمورد منم همین حس به وجود اومده بود،فلانی چندتاچندتامیخره ب قیمت حراجی🙁

اون موقع ها هوای جیب شوهرمو داشتم،یبار فقط یبار  ی عروسی اقوام قراربودبریم چیزی که پسندیدم همسرم گفت گرونه منم حرصی گفتم پس نمیخرم،میدونستم قبول نمیکنه تکراری بپوشم😄حس کردم متوقع شده🫣

اون بارهم آرایشگاه گرون رفتم هم لباس مجلسی قیمت خیلی بالا خریدم،هم مانتو تازه کیف و کفش داشتم بازم خریدم😎(عذاب وجدان داشتم ولی)

دیگه از ریشه قطعش کردم اون افکارو😂

هر چند وقت یکبار ی خرید تپل میکنم اون افکار نیاد ب سر همسرجان🤣

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

از جنبه مدیر بودنش خوشم میاداینکه همه خیلی روم حساب میکنن و منو آدم دانایی میدونناینم خوبهخودمم نمید ...

اینایی که گفتی خوبه که😎

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...