2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403451 بازدید | 77989 پست
من عاشق سبزم هستم کلا مداد رنگی ام 🥰🥰🥰🥰

🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩بعد۶سال پارسال یه کت وشلوار مشکی خریدم..‌‌.میگم مغازه ی دوست شوهرم کت وشلوار۱۸۰۰هست ولی بنظرم فقط مشکی ستش قشنگ هست وبقیه رنگا یه دست ست یه جوریه...کرم ونخودی چطورن؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
برم کو سرچ کنم ببینمش

نه نرو آبروم میره

ولی خدایی جوونی هاش خوشگل بود

کارت پستال رو خریده بودم توی کتابام قائم کرده بودم

بعد دوروز دیدم از استرس اینکه مامانم ببینه دارم میمیرم رفتم تیکه تیکه اش کردم انداختم اشغالی 😥😥😥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشکی خونه ما تحریمهدوستم یادم داد گفت دم محرم برو بخر بگو به خاطر عاشورا میخرم🤭🤭🤭🤭

آفرین فکر خوبیه😁

پارسال من یه کت مشکی ساده با شلوار راسته کیف و کفش مشکی و شال مشکی پوشیدم رفتن مهمونی اقوام

عمه ام می‌گفت چرا تو عید اینقد مشکی پوشیدی 😅امسال هم میرم همچنان مشکی میخرم

وای چقد سخته عوض اینکه شما رو آروم کنه حالا در هر موردی و روحیه بده بگه چیزی نیس برعکسن ...پیشش از م ...

😂😂😂چند سال پیش یه خانمی فوت شده بود مامان بزرگم داشت تعریف میکرد مامانم گفت جوون بود؟ برگشت گفت اره همسن و سال من بود😁😁😁اون زمان مامان بزرگم نزدیک 80 سالش بود😐😐😐😐😐

ما اصلا حریفش نمیشیمیعنی مهسا چنان با اقتدار برخورد کردههیچ احدی جرات نداره حرفی بزنهبی احترامی یا ح ...

تو هم ابهتت به مادرت رفته😍

واقعا هم یکی نیس بگه خب چرا بقیه ؟همه همین حرفو میگیم ..چرا من ؟ کاش یکی جرات کنه بگه چرا تو نه چرا ...

اهووووم مادر من همیشه میگه من تمام شدم له شدم ال شدم بل شدم انگار فقط تو دنیا برا این اتفاق بد افتاده غرق غم وغصه و بدبختی میشه اصلا شادی و خوشی رو دوست نداره تو عروسیا عزاداره اما برا مراسمای غمگین با دل و جون آمادست.

نمیدونم ولی خوشم نمیاد

تا دیدمت گفتم شبیه خانوم پسرداییم هستی تنها کسی که تو فامیل ازشوگ خوشم میاد اونه🥰اونم مدیر یه بخشیه🥰