2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1403519 بازدید | 77991 پست
🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩بعد۶سال پارسال یه کت وشلوار مشکی خریدم..‌‌.میگم مغازه ی دوست شوهرم کت وشلوار۱۸۰۰هست ...

خب کت روشن بردار سنگ دوزی اینا با شلوار مشکی 

کرم گلبه ایی کلا رنگای کم حال و ملایم که با آرایش زیاد تو ذوق نزنن

البته خب سلیقه متفاوتع بعدم مثلا به من رنگ تیره نمیاد شاید به شما بیاد 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

🥰🥰🥰🥰🥰🤩🤩🤩بعد۶سال پارسال یه کت وشلوار مشکی خریدم..‌‌.میگم مغازه ی دوست شوهرم کت وشلوار۱۸۰۰هست ...

کرم، نسکافه ای، نخودی اینا هم قشنگن... من زیتونی و کاربنی دارم با شلوار مشکی میپوشم. ولی کرمم سته. 

دقیقا عین من😍😍😍😍من کت وشلوار پارسالموقبل سیزده بدرخریدم۹۹۰تومن جنسش عالیه الان میگم کاش رنگ کرم ...

چه عالی خریدی،منم امسال کت وشلوارمیخرم خیلی شیک میشه

وای من عاشق مانتوام🤩ساده باشه وشیک🤪

منم قیمت نمیگم،اون اوایل چند بار تو نبود من از زیر زبون همسرم کشیدن(فک کن چقدر پیگیرن🤣)

اما چندباراتمام حجت کردم باهاش😡دیگه نمیگه بگه هم همون قیمت اصلی رو😂

اره کار شده ها زود ازمدمیفتن

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

کرم، نسکافه ای، نخودی اینا هم قشنگن... من زیتونی و کاربنی دارم با شلوار مشکی میپوشم. ولی کرمم سته.

پس ست میخرم با شلوار مشکی میپوشم شلوارشم میذارم برا شومیزی چیزی.ببینم چه میکنم

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نه نرو آبروم میرهولی خدایی جوونی هاش خوشگل بودکارت پستال رو خریده بودم توی کتابام قائم کرده بودمبعد ...

عکس اول الانش بود کفتم تیف این چیه 

بعد رفتم عکسای قدیمشو دیدم خوب بوده 

بابا نوحوان بودی دیگه 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

آره من گیر رنگ هستم اگه کت تک بخرم۲۵۰۰ شلوار هم۱تومن میشه۳۵۰۰من نمیخوام انقد هزینه کنم‌.بنظرت کت وشل ...

بپوش ببین بهت میاد؟اگه میاد قیمتش خوبه بردار مجلس دارین بپوش

بعدنا هم لازمت میشه تومراسما ومهمونیای خاص

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

چه عالی خریدی،منم امسال کت وشلوارمیخرم خیلی شیک میشهوای من عاشق مانتوام🤩ساده باشه وشیک🤪منم قیمت نم ...

یها یه بار مانتو خریدم۱۹۸تومن دقیقا سه سال پیش از تولیدی دوست همسرم دخترداییم گفت چقد شیکه چندخریدی گفتم نمیدونم همسرم از دوسش گرفته گفت فلان مغازه دیدم۶۰۰😁 اگه۱۹۸رو بشنون فک میکنن همیشه هرچی بخری مفت هست وحراجی حالا بیا گرونم بخر باورت نمیکنن تیکه هم میندازن.... چه پیگیر😒😒😒😒

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
منم عاشق مشكي ام ولي منجوق دوزي باشه يا شالم مشكي لبه مرواريديه اگهزكتم ساده باشه به دوستم ميگم با پ ...

من پارسال یه روسری کارشده منجوق دوزی از مشهد خریدم 700خیلی شیک و البته سنگین بود میکشید پایین 

پارچش ساتن براق بود 

منم یه روز نشستم منجوقا رو درآوردم اینقد خوب شد😂من کلا تو همه چی دنبال راحتی میگردم

پس ست میخرم با شلوار مشکی میپوشم شلوارشم میذارم برا شومیزی چیزی.ببینم چه میکنم

ب این میگن مدیریت😉