2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1391999 بازدید | 77021 پست
از دیروز میخوام برات بنویسم دیدی بچه مغرورها، یا نجیب ها، یا زیادی مستقل ها میخورن زمین بلند میشن خو ...

جیران ماشالله یه پا روانشناسی 

منم دقیقا تو همین تله افتاده بود

سال ها رنجش توی دلم بود

از مادر از مادرشوهر 

خیلی بد بود

منم فکر میکردم کم توقع باشم آدم خوبه هستم

منم فکر میکردم اگه صدام درنیاد آدم خوبه هستم

آخه چرا من دنبال تایید بودم ؟؟؟؟؟؟ 

دلیلش رو خودم میدونما🤕🤕🤕🤕🤕

ولی ای کاش همون موقع ها برون ریزی داشتم شاید سبک میشدم

منی که یه روز سوگولی مادرم بودم وقتی حرفامو بهش زدم 

تمام گلایه هامو گفتم (نگم خودت میدونی)

روزی که به مادرشوهرم بعد ۱۳ سال شکایت کردم از بابت آخرین تیکه ای که به من انداخته

گفت مگه تو هم میفهمی 😳😳😳😳😳😳😳

این همه حرف زدیم نفهمیدی الان یادت افتاده 😵😵😵😵

خودش گفت تو هیچی نگفتی ما از کجا بدونیم 

مهسا  کامل درکت میکنم 

مهسا دیر یا زود بلاخره بغضت میترکه 

برو تراپی نزار عمیق بشه

روابطت رو مدیریت کن

سن میره بالا زخم ها عمیق تر میشن مراقب دلت باش 

@mahsa40170    

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مرسی عزیزم نمیدونم والا ی چکاب کامل شما چرا رفتید بیمارستان ؟

ببین این آزمایش تخصصی هست

یه مدل حساسیت که علائمش همین چیزاست 

فکر کنم قبلا هم گفته بودم

وزن بالا نمیره 

معده درد

شکم روی 

مشکلات روده 

بی حوصلگی

جیران ماشالله یه پا روانشناسی منم دقیقا تو همین تله افتاده بودسال ها رنجش توی دلم بوداز مادر از مادر ...

ممنون امید جان. راست میگی، همه ی حرفات درسته... یا باید بغضم بترکه و بیخیال بقیه بشم و حرفامو بزنم یا باید برم تراپی و درمان کنم. 

سلام منم بیام بگم خیالم راحت بشه دوستان از جمعه من ی حال مزخرفی دارم ک حد نداره معده ام نابود شده سو ...

خدا سلامتی بده رعد عزیزز 

برو پیگیر شو انشالله که هرچه زودتر رفع بلا بشی🤲🏻🤲🏻🤲🏻🙁

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
سلام خوبم عزیزمدیشب ساعت ۳ احساس کردم خون به مغزم نمیرسه خودم که مریض بودم خبر دیفن و بهارم شنیدم کل ...

عزیزم🤭

خداروشکر که بهتری💖🫂

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

جیران ماشالله یه پا روانشناسی منم دقیقا تو همین تله افتاده بودسال ها رنجش توی دلم بوداز مادر از مادر ...

همه یه دوره ای اینطورین،دنبال تاییدن،

دنبال اینکه همه رو راضی نگه دارن

اما یه روز میشه میبینن حال دلشون اصلا خوب نیس

ازبس شنیدن وچیزی نگفتن

جواب بدیا رو ندادن

بی احترامی نکردن

میشه یه حس عجیب غریب  که خودتم گاهی سردرنمیاری چته،دراووووج خوشحالی یهو دلت میگیره،

وقتی فک می‌کنی چه چیزایی که می‌تونستی بگی ونگفتی،چه کارایی که می‌تونستی بکنی ونکردی

حس خیلی بد ومضخرفیه🥹🫂

تازه اینا به کنار اگه کوچکترین تغییر رویه ای بدی میشی آدم بده💔که کل خوبی‌های چندساله اصلا به چشم نمیاد چون حس میکردم وظیفه

من از پارسال خییییییییییلی عوض شدم،یبارزدم ب سیم آخر ،همه فهمیدن فلانی هم مثل خودشون می‌تونه بگه ونگفته،نفهم نیس🤭🥲

دیگه همه نشستن سرجاشون🙁

ازخودم ناراحتم که شش هفت سالم اینطوری گذشت💔

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

دوست دارم بخوابم بیدار بشملب دریا باشماز این صندلی زنای لختی تو خارج میشینن با شو رت 🤦🏻‍♀️😄 اونجا ...

کاش میشد دخترای اینجا همه با هم میرفتیم لب دریا☺️☺️☺️

ذهنمون رها میشد

جوج میزدیم با نوشابه 😋😋😋

بعد جیران و نارین میرفتن اینور اونور دل ما رو آب میکردن

وسطا جیران نارین رو سورپرایز می‌کرد 

نوازنده و ......

یهو وسط دریا گوشی عاطفه زنگ میزد

مادرشوهرش میگفت سر خیابون هستم کدوم سمت دریا هستین

عاطی شاکی 

عاطی خسته

میرفت دنبالش 

بعد ما می‌گفتیم وای حاج خانم چقدر مقنعه بهتون میاد

دولتی هستین 😉😉😉😉😉

ببین تا کجاها رفتم 

کاش میشد دخترای اینجا همه با هم میرفتیم لب دریا☺️☺️☺️ذهنمون رها میشدجوج میزدیم با نوشابه 😋😋😋بعد ج ...

مادرشوهر عاطفه اینجام ول کن نیس🤣