2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1370797 بازدید | 75178 پست
من ب نیت رفع مشکلات گفته وناگفته اعضای دورهمی یه کمکی ب شیرخوارگاه کردم،انشالله بزودی همگی خبرهای خو ...

عزیزدلم دستت درد نکنه 

من که اومده بودم بخونم ببینم خبرای خوبی که منتظرشون بودیم رسیده یا نه 

ولی الان فقط میخونم اشکام سرازیر میشه😭

اره نمک خوردم اومد رو ۱۰

اره بنده خدارو نصفه شبی زابراه نکن بزار استراحت کنه بد خواب میشه 

خیلی پایین نیست که خیلیا فشار طبیعیشون همون نه ده هستش  

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزدلم دستت درد نکنه من که اومده بودم بخونم ببینم خبرای خوبی که منتظرشون بودیم رسیده یا نه ولی الان ...

اره متاسفانه امروز جو تاپیک ناراحت کننده بود ولی امیدمون به خداست هر چی مصلحت خدا باشه حتمااا خیره 🥰🤲🏻📿انشالله 

ماهم بنارو میزاریم که انشالله خبرای خیرو و خوشی تو راهه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c
دختر من اصلا ی چیز دیگه میشه خونه مامانم..دیشب الکی گریه میکرد لوس میکردیهو شوهرم گفت دخترم چرا خونه ...

خب مثل ما خستع نیستن 

دوره بچه داری خودشون هم یادشون رفته 

چندنفر هم هستن حوصله شون میکشه لوس کنن و لذت ببرن

این عزیز عزیز دل واقعیه هااا ببین از حالا برا کشوندنت پلن داره😍😍😍

زیادی واقعی برای همین بهش میگم عزیز دل 

یکی از نقاط ضعف منه این بشر

محبت بی چشمداشت رو از پونزده الی شونزده سالگیش داشته تا الان که 35 سالشه 

ققنوس
بچه ها یادتونه همش لکه بینی داشتم ولی خب قطع شده بود چند روزی اما کمر و شکمم گاهی تیر می کشید پنجشن ...

دیفن جونم ناراحت شدم بخدا 😥

عشقم هرچی صلاح و مصلحت خداست باید پذیرفت 

خودمم قبلا ی سقط داشتم درکت میکنم 

انشالله ب موقعه اش ک خودتون دلتون بخواد باردار میشی 

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

پس کلا ادمای بی محبت و بی احساسی هستن

پدرشون بی احساس بوده و انگار هرچی سنش بالاتر می‌ره محبتش رو داره بروز میده البته که به وضوح از وقتی پدر من فوت شدن این بروز محبته بیشتر شده 

اما مادرشون محبت رو بلده ولی اگر تمام توجه کسی رو بگیره محبت می‌کنه انتظار داره بقیه رو تخریب کنی و فقط اونو قبول داشته باشی تا بهت محبت کنه 

نمیدونم منظورم رو رسوندم یا نه خیلی راحت میگه دخترم اگر بگه شوهر همه جا هست و بچه رو میشه با همه داشت فقط مادره که یک دونه ست اون موقع منم محبت میکنم بهش 

برای پسرش هم همینه 

حالا اینا بچه هاشن کلا ذهنیتش به همه آدما همین شکلیه حتی همسرش 

اگر همسرش کوچکترین حرف بچه ها رو تایید کنه ، به مادر پیرش سر بزنه دیگه براش دشمنه 

تو هر موقعیتی دنبال جلب توجه هست حتی تو فوت و عروسی نزدیکترین آدما یک کاری می‌کنه که برای ثانیه ای توجه رو بگیره 

طرف همسرم همشون خوبن خواهرش خیلی خوبه اما محبت ندیده و محبت کردن بلد نیست، کارایی با این دختر کردن که اگر الان روان سالمی داره همش از لطف خدا بوده و هست

ققنوس
دکترا تشخیص دادن بابام سرطان دارهای خدااااا قلبم داره وایمیسته۴ ساعته دارم گریه میکنم دلم آروم نمیشه ...

توکلتون بخدا باشه عزیزم 

ناامید نشید 

انشالله ک خدا شفاش میده 

یکی از فامیل های ما چند ماه پیش عمل کرد همه دکترا قطع امید کردن ولی الان حالش خوبه 

اونم سرطان داشت تازه تو سرش بود

سالیانیست ک من سنگ صبور خودمم ؛)

والا دیگه تو این دوره زمونه همون ۱میلیون هم خیلی سنگینه اون دیووونه هم هرچی میخاد بده به من چه من در ...

مبلغش بالا بود ولی باز من نظرم اینه طرف قدردان باشه یه چیزی.. ولی بخواد پررو بازی در بیاره، بده

مبلغش بالا بود ولی باز من نظرم اینه طرف قدردان باشه یه چیزی.. ولی بخواد پررو بازی در بیاره، بده

از دیروز میخوام برات بنویسم 

دیدی بچه مغرورها، یا نجیب ها، یا زیادی مستقل ها 

میخورن زمین بلند میشن خودشونو میتکونن، میگن هیچی نبود، اصلنم درد نداشت؟؟ 

من یه بار زمستون اینطوری شدم 

دوستم منو کشید رو دستم افتادم زمین 

دستم درد گرفت 

ولی هی میگفتم هیچی نیست 

ساعت ۶ عصر بود 

آخرش ۱۲ شب از شدت درد رفتم بیمارستان، گفتن شکسته و گچ گرفتن 

روح آدمم همینطوره 

آدم میاد هی بگه هیچی نیست، اصلنم درد نداره، اما یهو میبینی یه جا شکسته باید گچ بگیری 

مواظب خودت باش 

من علائم سرخوردن تو چاه افسردگی رو میبینم 

هنوز دهنه چاهی 

یه چیزم بهت بگم 

فرهنگ ما، زنی رو که کم توقع باشه تو ذهنمون جا انداخته. گاهی رومون نمیشه توقع کنیم. 

اما رنجش هایی که بیان نمیشن، یه زخم بزرگه 

یجوری باش که هم پیش وجدانت راضی باشی هم بدهکار خودت نشی. اگه لازمه کمک حرفه ای بگیر. 

اگر راه داره، به شکل پاره وقت خودت رو سرگرم کار کن. یا اگر شرایطش رو داری برو تو فکر تأسیس یه موسسه زبان. 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
پدرشون بی احساس بوده و انگار هرچی سنش بالاتر می‌ره محبتش رو داره بروز میده البته که به وضوح از وقتی ...

خدا پدرتون رو رحمت کنه 

خیلی از آقایون رو دیدم که در جوانی محبت نمیکردن ولی تو پیری بروز دادن 

این مادرشوهر شما هم این رفتارش مال خود خواهیشه 

چطور مادر(خودش)یه دونه س 

شوهر و بچه همه جا پیدا میشن 

ولی مادر شوهرش نه😅

هییی هیییی امان از آدما که کلا یه تیکه زبونن و به تبی و شبی بندن ولی خدا رو هم بنده نیستن (اولیش هم خودم)