من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خودم میدونم آرزو دست نیافتنی ولی آرزو که عیب نیست،من واقعا دوست دارم یه روز اونقدر از نظر مالی به رفاه برسم که برم دور دنیا رو بگردم ،خیلی عاشق آشنا شدن با فرهنگهای مختلف و مردم متفاوت هستم و میشه گفت این آرزوی من است
سلامتی عزیزانم .یه زندگی آروم و پر از عشق و احترام وآرامش سر براه شدن همسرم کات کردن با رفیقای بدردنخورش.خانواده همسرم دست از سرم بردارن همونجوری که من کاری به کارشون مدارم اونام منو به حال خودم بذارن و کم آزارم بدن و دلمو بشکنن .تموم شدن استرس و خودخوری و اضطرابم .شبا راحت سرمو بذارم رو بالش.پسرم درساشو بخونه .قوی تر شدنم دل نازکیم و حساس بودنم بهتر شه و کمتر ضربه شو بخورم.از لحاظ مالی زندگیمون بهتر شه حسرت رو دلمون نباشه
دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....