2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380771 بازدید | 75895 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خانومای گل یک همفکری نیاز دارم اگر با اطرافیان مشورت کنم همه متفق القول میگن هرچی بچه خواست باید بخر ...

بستگی به سطح درآمدی شما داره

اگه درآمد ما از ۱۰۰ به بالا بود شاید بعد چند ماه انتظار میخریدم

بعد قرار نیست همه آرزوهای بچه ها محقق بشن

مگه من و شما به همه چیزایی که خواستیم رسیدیم

قطعا ناکامی های زیادی داشتیم

بگو پسرم تلاش کن ایشالله خودتم کمی کمک کن با هم بخریم

بعد اون شاید هوس ماشین چند میلیاردی کنن مگه ما میتونیم براشون بخریم

تلاش خود فرد برای من ملاکه

به بچه هام هم گفتم ملاک من تلاش شماست حتی اگر موفق نشید هم مهم نیست من باید تلاش کردن شما رو ببینم

بهشون گفتم اگر مسیر درستی انتخاب کردین و واقعا عزمتون رو جزم کردین من راضیم شده چند صد میلیون خرج کنم میکنم

‌ولی بدون تلاش اصلا 

الان دختر من واقعا با انگیزه است و پرتلاش

اگه به روزی بگه برام فلان چیزو بخرید کسب و کار راه بندازم قطعا اینکارو میکنم

ولی در مورد پسرم نه تردید دارم 

چون اهل تلاش نیست 

آخه اینجا اینقد همه خوش سلیقه و مرتبن ماشالله بشهخانمای عزیزمن می گم ضایع میشه یهووویآخه بزرگی تو ام ...

نه بابا 

الان اتاق پسر منو ببینی 

دخترم کل دفتر کتاب وایت برد کلربوک ماژیک. یعنی عرچی داره ریخته تو هال .هی میگه بسا درس کمک کن با اینکه کامل بلده فقط رقابت میکنه با داداشش که من وقت بزارم برا دوتاشونم 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

خانومای گل یک همفکری نیاز دارم اگر با اطرافیان مشورت کنم همه متفق القول میگن هرچی بچه خواست باید بخر ...

هرکسی شرایط زندگی خودشو داره وباید برطبق شرایط تصمیم بگیره.من برای دوتابچه ام هرچیزی که میخواستن فراهم نکردم.اولا شرایط مالی این اجازه رو بهم نمیده تاتمام نیازهاشونو برآورده کنم،،،،دوما قرارنیست بچه هرچیزی رو دید براش فراهم بشه حتی اگر داشته باشیم دراین صورت مفهوم تلاش کردن وهدف داشتن برای به دست آوردن چیزی رو کامل یاد نمیگیره.

شما گفتین همسرتون میگه پیانو بخرین تاحسرتی برای بچه نمونه....حتی اگر شرایط مالی هم بهتون اجازه بده،اگر هرچیزی روکه میخواد بخرین،دیگه نمیدونه "حسرت"و"نداشتن"یعنی چی

همه چیز مادیات نیست.شاید مجبور بشه دور از شما زندگی کنه ودانشگاه بره،باید یادبگیره حسرت چی هست تا قدر اون چیز رو بدونه .باید بااین مفاهیم آشنا بشه.لمسش کنه.حتی شده کوتاه مدت... 

به نظرمن براش نخرین.براش هدف تعریف کنین.یعنی بگین اگرواقعا علاقمندی برو کلاس پیانو.چندوقت کار کن.اگر دیدی علاقه داری یا استعداد داری برات میخریم.

خدایا بی نهایت شکرت
هرکسی شرایط زندگی خودشو داره وباید برطبق شرایط تصمیم بگیره.من برای دوتابچه ام هرچیزی که میخواستن فرا ...

البته این نظرمن هست وممکنه کاملا غلط باشه،اما من بااین روش پیش میرم وبهش پایبندم.تلاش بچه ام رو که دیدم ،اونوقت شرایطش رو تاجایی که در توانم هست براش فراهم میکنم تا موفق بشه

خدایا بی نهایت شکرت

والا من باشم اول رو همسر کار میکنم که بخریم بشه دکور چرا اخه مگه پول مفت گیر میاد 

اگر تلاشگر بود هنرمند بود بله. بیشتر هم خرجش میکردم ولی میدونم که یه چیز هوسی هست نه اصلا 

الان پیانو میخواد گیتار تنبک دایره ...کلاس نقاشی کلاس رقص کلاس عرفان کلاس ...هر وقت هرچی دید بره و مسیرش مبهم بشه که خوب نیس 

بین علایق و سلایق اونی که اولین هست رو مشخص کنه پی همونو بگیره 

الان پسر من رشته ورزشیش موفق هست استان هم مقام داره اما بازم الان کلاس ورزش رو گذاشته کنار و اولویت درس شده 

اخه همزمان نمیشه به همه چی رسید و.باعث دلزدگی میشه 

چند وقت دیگه دلش خونه مجردی و مهاجرت و ماشین لوکس و ..میخواد 

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

دوستای اینجا برامون مثل خواهرامون هستنشاید خیلی چیزایی که حتی روم نشده به خواهرام بگم به شماها گفتم ...

امید جون خیلی خوبه وجودت خودتم عشق دختر

واقعااا منم با این گروه خیلی امیدم و انگیزه م ب زندگی بیشتر شده

وای ی فکرای می کردم

الن می بینم خیلی چیزای ک منو داغونم می کرد 

عادی و امکان داره برا هر کسی پیش بیاد

یکی با مدیریت و برنامه ریزی همسرم کنار اومدم دیدم ۹۰ درصد خانما خودشون دارن این مدیریت رو انجام می دن پس چیز بدی نیست

همسرم طفلکی چقد می خواست منو قانع کنه

می دید من با مدیریت ش مشکل دارم

و یکی جرات کردم رفت دندون پزشکی

😂😂

و اینکه یکی از دوستان گفت مثلا ی شب ب همسرم نرسم صبحش اوقاتش تلخ

گفتم پس هستن اینجوری حله

من تنها نیستم

و مهم تر از همه کم تر قهر می کنم و زودی آشتی می کنم

....🤗🤗

بستگی به سطح درآمدی شما دارهاگه درآمد ما از ۱۰۰ به بالا بود شاید بعد چند ماه انتظار میخریدمبعد قرار ...

درامدمون بالای صد نیست 

خودم ماشینم رو فروختم و هنوز نتونستم بخرمش و در حال پس انداز کردن هستم

پسر بنده هم اهل تلاش نیست 

پارسال گفت می‌خوام خوانندگی یاد بگیرم ثبت نام کردیم واسه رفتن به کلاس خیلی غر میزد هی بهونه میآورد و غیبت میکرد 

تو خونه میکروفون خرید اتاقش رو مجهز کرد فقط یکماه تمرین کرد 

در حالی که پدرش گفت کلاست تموم بشه برات استودیو اجاره میکنم خوانندگی کن اما خودش تلاش نکرد 

ققنوس
پول پول پول لامصبب همه مشکلاروحل می‌کنه😋یکی از فامیلای من تاچندسال پیش توسوم دبیرستان وپیش دانشگاهی ...

ای وای😆😆ولی منم یه دوستی داشتم داغون از لحاظ درسی نمیدونم چی شد کنکور پرستاری قبول شد😬😬زندگیه خودش و خانوادش از این رو به اون رو شد خداروشکر❤️❤️هنوزم که هنوزه ماها متعجبیم. 

درامدمون بالای صد نیست خودم ماشینم رو فروختم و هنوز نتونستم بخرمش و در حال پس انداز کردن هستمپسر بند ...

خب پس  پولو حروم نکن

هر لحظه میبینیش اعصابتم به هم میریزه

شمام مثل خواهرمی که راحت میگم

ببین اینا باید بزور ببریم یه جا استخدام کنیم

مدلشونه چاره نداریم

مگر اینکه یه جایی سرشون به سنگ بخوره و تلاشگر بشن