2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1380772 بازدید | 75895 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اوووف دختر چه کار کردی با قلب من 😋😋😋🥲من اینقدر عاشق میوه هستم گاهی می‌خریم به شوهرم میگم آب بیار ...

🤩

اره خیلی میچسبه اونطوری🤪😋😋

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

معلومه شما هم خیلی باسلیقه هستیندختر منم به شدت علاقه به کار دستی دارهکلا هنرمنده امیدوارم بتونه مسی ...

ممنونم 

امید پسرم تازگیا میگه مامان انگیزه ندارم برا درس 

دوستش غیر انتفاعیه 

بهش گفته پول دادیم موقع امتخانات نهایی از طرف خود مدرسه ساپورت میشیم برای تقلب 

خب نمره و تراز کارنامه میره بالا 

اصلا دیروزم معلم یه امتخانی ۲۰۰گرفته سوالات رو داده به یه عده البته خودسوالات رو نه صفحات رو گفته 

خب میگه مامان من دارم به سختی میخونم نمره بیارم قبول شم فردا همین پولیا باز یکی رو پیدا میکنن میخرن برا کنکور و صندلی و شغل و ....

کلا بچم دچار یاس نمیدونم چی چی شده 😐😕😂

آزمون واقعی شخصیت:چگونه با انسانی که هیچ سودی برایتان ندارد برخورد میکنید ؟

من و کلاس؟جدی سرکارم سرم خیلی شلوغه این روزایه کار رومخی هم دستمه

مثلا دیگه 

حالا کلاس بزار چی میشه مگه 

به کحا برمیخوره 

بیایین همگی کلاس بیاییم 

یه دوستی دارم یکم دایره لغاتش ...الان بود میگفت چس پاکت نکن خدایا

ممنونم امید پسرم تازگیا میگه مامان انگیزه ندارم برا درس دوستش غیر انتفاعیه بهش گفته پول دادیم موقع ا ...

چقدر بد

من که سال هفتم گذاشتم غیر انتفاعی اونموقع ۷ تومن شهریه بودنزدیک ۵ تومنم سرویس

حالا کلی ام پول وسط سال

ولی اصلا راضی نبودم

معلما فقط میگفتن همه خوبن همه عالین

دیگه از هشتم بردم دولتی

پسر من کلا انگیزه نداره

علاقه خاصی به فنی هم نداره بگم بره فنی بخونه

اگه غیر انتفاعی ها بخوان تو امتحانات برسونن که خیلی به بچه های دولتی ظلم میشه 😭😭😭😭😭

یعنی دوباره ببرم غیر انتفاعی

دپرس شدم 

چقدر بدمن که سال هفتم گذاشتم غیر انتفاعی اونموقع ۷ تومن شهریه بودنزدیک ۵ تومنم سرویسحالا کلی ام پول ...

منم تجربه غیر داشتم همینکه میگفتن عالیه ..فقط والدین راضی باشن اخر سالم نمره کیلویی 

ولی الان دبیرستان فرق میکنه 

الان خواهردوستم  دخترش نهم هست برده غیر تا برا انتخاب رشته با پول بیارتش ریاضی درخالی که دخترش ریاضی هفتم هشتم پنج و شش ....

میگه بقیشم با پول درست میکنم بتونه دیپلم بگیره دانشگاه. ازاد میفرستم 

نمیدونم 

منکه کلی خرف زدم گفتم تا کی با پول 

باید کنکور بلد باشی از سالهای قبل...مگه چقد چند نفر میتونن اونحا رو هم راه ببرن ....

یا دانشگاه باید نمره بیاری پایان نامه بدی 

رفتی سرکار بلد نبودی هرکاری مهندسی دکتری حتی مکانیک ...بلد نباشی کسی کار نمیده بهت ....

ولی خب الان مثلا شوهر خواهرم با دیپلم چندتا لیسانس و غوق زیر دستش کار میکنن برنامه ریز داره ...دراخر کار به اسم یه بابای بیسواد تموم میشه مهندس مهندسم بستن به دم اسمش 

هرچیه فعلا روحیه اش ریخته بهم 

منکه میگم چند روزه کلا فکرم پوکیده از همه جهت 

منم تجربه غیر داشتم همینکه میگفتن عالیه ..فقط والدین راضی باشن اخر سالم نمره کیلویی ولی الان دبیرستا ...

تو فامیل شوهر منم و فامیل خودمونماز ایم جور موارد هستن 

مثلا طرف تا سوم ابتدایی درس خونده بیا و ببین چه قدر زرنگه

پول رو پول فقط هم خرید و فروش میکنه

حالا  منی که مثلا  لیسانس دارم  یه چک بخوام بنویسم چنان دستام میلرزه صد بار خودم چک میکنم بعد به شوهرم میگم صفراشو بشمره اصلا یه وضعی 

چقدر بدمن که سال هفتم گذاشتم غیر انتفاعی اونموقع ۷ تومن شهریه بودنزدیک ۵ تومنم سرویسحالا کلی ام پول ...

میگم سرویس چقد زیاد میکیرن 

ما ماهی پونصد میدیم 

من خودم البته دوساله سرویس نمیگیرم چون داهل یه پراید میدیدی هفت هشت تا بچه سوار میکردن 

با یه اژانس صخبت کردم صبح و ظهر میبره میاره دونفریم همسایه هستیم خیلی بهتر هست برامون 

هم روزای تعطیل و عید و ...پولی نمیدیم هم ساعتش دست خودمونه روزای برفی دیرتر میفرستم پولشم کمتر میشه 

حالا اونی که فامیل شده با خانواده شوهرم 

اینم نهایت ۵ کلاس سواد داشته باشه یا نه

ببین خونشون لاکچری ترین جای شهر

ماشین لندکروز 

چند تا ماشین دارن

هر سال خرید میرن ترکیه

بعد کارش آزاده برای خودش کارت ویزیت چاپ کرده توش نوشته مهندس فلانی🙄🙄🙄🙄🙄

مغز باید پول ساز باشه وگرنه همیشه سواد ملاک نیست

استادای اقتصاد اکثرا خودشون مال و منال چندانی ندارن

تو فامیل شوهر منم و فامیل خودمونماز ایم جور موارد هستن مثلا طرف تا سوم ابتدایی درس خونده بیا و ببین ...

دقیقا مام دوتا داریم 

خیلی عجیب خدا براشون ساخته 

خداروشکر 

دارن مام خیالمون راخته از طرف زندگیشون .اهل پز و قر و ..کلاس نیستن هم جفتشون خوبن ولی خسیسن یه ریال کمک به خانواده نمیکنن ...اختیار دار خودشون هستن 

هردو هم کم سواد اما ماهر و با زبان روابطی بالا 

نیم ساعت پیشت بشینن دلت میخواد لباساتو بفروشی هدیه کنی بهشون 🤣انقد که بلد هستن