2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1318765 بازدید | 71534 پست
سلام عروسکی من تازه واردم و استارتر اجازه داد که من هم تو گروهتون باشم. ببخشید ریپلای و لایک کردم... ...

مریم بانو خوش اومدی 

چند سالته اهل کحایی حدودی 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام مهسان جان... ممنون از خوش اومدی گویت😘۲۸سالمه ۲سال متاهلم بچه ندارمخانه دار اهل ایران(یه شهر کو ...

خیلی هم عالی 

واخ واخ گفتی اعل ایران کردی کبابم 

ما یه امید سکرت داریم فکر کنم 

ایشونم مث شما اهل ایرانه شمال جنوب غرب شرق نداره 😂

بهرحال خوش اومدی 

بچه ها میان حالا اشنا میشی بیشتر باهمه

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
خسته نباشی مهساییبقول خودتون پشتت صاف شد

اره واقعا. بعد غذام عالی شد. بابابزرگ شوهرم انقدر تعریف کرد. 😍😍چون دست تنهام بودم. سفره هم رنگی پنگی.شوهرم که قشنگ رو ابرا بود. 

خیلی هم عالی واخ واخ گفتی اعل ایران کردی کبابم ما یه امید سکرت داریم فکر کنم ایشونم مث شما اهل ایران ...

قربونت ممنون از استقبال خوبت. 

😅😅😅

بله منتظرشون هستم چند تا پست ها رو گذری خوندم از جو اینجا خوشم اومد...... دنبال یه دورهمی میگشتم که چند تا خانوم باشن حرف بزنن من بخونم و چیزی تو زندگی ناراحتم کرد یا مشغله فکری داشتم بتونم باهاشون حرف بزنم و آروم بشم (چون زیاد اهل صحبت کردن و چت کردن نیستم).... چند تا خوندم دیدم نیستن و فعال نیستن.... اینجا رو دیدم که تاریخش برا امروز هست که پست گذاشتن خیلی خوشحال شدم😍

و از استارتر اجازه گرفتم دیکه بهم اجازه داد دستش درد نکنه. 🌹💐

خسته شدی دیگه اینهمه کار و استرس

اره. ولی خداروشکر خیلی خوب شد همه چیز.. فک کن بعد شام مادرخانمش اومد اشپزخونه بغلم کرد بوسم کرد. که چقدر زحمت کشیدی. 😍😍چقدر خوشمزه بود غذات.