2777
2789
عنوان

چقد جراحی بینی گرون شده دکتراهم رحم ندارن اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 56 پست
کارش خوبه؟

شوهرم پیشش عمل کرده با اینکه گوشتی و خیلی بزرگ بود خیییییلی خوب درآورده 

من خودم پیش شبیری عمل کردم راضیم ولی اگه این دکتر رو پیدا میکردم پیش این میرفتم 

چون دماغ شوهرم از واسه منم بهتر شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر جنس پوستت ضخیمه هزینه نکن چون از اول دکتر میگه بینی کسی که پوست ضخیم داره یه درصد کمی جمع میشه.

کی گفته اینارو 

هم بینی من هم شوهرم هردو ضخیم و گوشتی بود به جان بچم اینقدر خوب درآوردن که از عکس های قبل عملمون بدمون میاد 

کی گفته اینارو هم بینی من هم شوهرم هردو ضخیم و گوشتی بود به جان بچم اینقدر خوب درآوردن که از عکس های ...

من وقتی رفتم مشاوره عمل یه خانومی بود پوستش خیلی ضخیم بود دکتر بهش گفت.

گفت از الان کوچکتر میشه ولی خیلی نمیشه بخاطر جنس پوستت.

داری بدی؟

مگر برم گدایی 

یه چیزی 

اگر قصد ترمیم داری فقط پیش ترمیم کار برو اونم نه ترمیم کاری 

۸۰ درصد بینی ترمیمی نیاز به پیوند غضروف دنده دارن کار هرکسی نیست که اونم مبلغا بالا ۱۰۰ میلیونه 

اگر بینیت به اندازه کافی غضروف داره ی دکتر معرفی میکنم علی شهرستانی تو اسلامشهر و تهران هست کاهش قشنگه سبکش نیمه فانتزی اما خودت مطب گردی ش کن هزینه عملش ۵۰ ۶۰ تومنه

یا عمل نکن یا پیش دکتر عالی برو