2777
2789

فامیلمون مهر ماه عروسی کرد امروز شنیدم حاملس منی که یه سال و خورده ایه عروسی کردم و از خرداد ماهه حاملم و سخت بچه میخوام نمیشههه خدایا جرا داذی منو اینجوری امتحان میکنی چرا بین بنده هات فرق میزاری چرا به همه دادی تو فک و فامیل به من چرا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دوستان زنی که متولد ۶۲ . هم خانواده خودش هم شوهرش دختر زا بودنممکنه حامله بشه پسر بیاره ؟؟؟البته نمی ...

دختر پسر شدن بچه با مرده 

کلاس هفتم هشتم بودیم تو مدرسه معلم علوممون درس داد 

پیگیری کردید چرا حامله نشدید؟من برات دعا میکنم

یعنی اون لحطه ای که این خبرو شنیدم که حاملس چشام پر شد به زور خودمو نگه داستم که پیش شوهرم گریه نکنم اگه تنها بودم تو خونه زار میزدم ۴ ماه پیش رفتم گفتن تنبلی خفیف داری بعد اونم وسثاس فکری گرفتم که باعث استرس شدیدم میشه و از امشب دارم کنترلش میکنم 

پریودامم سه ماهی هست هی عقب جلو میشه دو هفته حلو میندازم ده روز عقب میندازم