2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312009 بازدید | 71202 پست
اره دیگه،یازده نفریم ما وبرادرشوهرای متاهل هر کدوم یکی میگیریم،مادرشوهرم وسایل دیگه رومیگیره،میگیم ف ...

خوش بگذره بهتون 

خدا رحمت کنه پدر شوهرت رو 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره منم... اگه حس بد بگیرم اصلا غذا از گلوم پایین نمیره

من شده ناراخت شدم از برخورد یا خرفی و شام نخوردم اصلا هم جمع شاد رو بهم نزدم فقط گفتم معده ام میسوزه یا ترش کردم سردرد شدم ...شام نمیخورم 

اصلا هم به شوهر نمیگم چیشد فقط خودم میفهمم که بهم برخورد 🤣

من شده ناراخت شدم از برخورد یا خرفی و شام نخوردم اصلا هم جمع شاد رو بهم نزدم فقط گفتم معده ام میسوزه ...

گند دماغ بازی در نمیارم ولی راختم نیستم کوچکترین فرق گذاشتن رو تخمل نمیکنم 

من شده ناراخت شدم از برخورد یا خرفی و شام نخوردم اصلا هم جمع شاد رو بهم نزدم فقط گفتم معده ام میسوزه ...

اره. من ناراحت بشم سعی میکنم زیاد تو جمع نشینم خودمو با کار سرگرم میکنم اروم شم😬

گند دماغ بازی در نمیارم ولی راختم نیستم کوچکترین فرق گذاشتن رو تخمل نمیکنم

میدونم چی میگی.. شوهرم بهم میگه جایی میریم انگار نه انگار من و بابام قهریم 6 ماهه رفت و امد نداریم، یه جوری رفتار میکنی انگار دیشب خونشون بودی😅😅

مهسانمیدونی ما شب یلدا رو چیکار میکنیم؟امسال که مادرشوهرم گفت شب یلدا بیایین خونه مااولش طوری بود که ...

دنگ دونگی خوبه دیگه فشار نمیاد به یکی مخصوصا تعداد بالا باشه 

نگا مستقل من اگه خونه خواهر شوهر برم مسلما چیزی نمیبرم 

ولی وقتی همه جمع میشن خونه پدرشون و وسایل میارن اصلا درست نیس من دست خالی برم 

منکه خودم برا خودم باید وسایل بخرم پس میبرم مشترک مصرف میشه 

یبار رفتیم همینجوری شب نشینی خب اونا بساط تخمه میوه چیپس ..پهن بود ما بیخبر یهویی رفتیم 

نمیشه که بچه ها بشینن به خوردن و من به خودم نگیرم 

کارت پول دادم دست پسرم فرستادم از سوپری چندتا کرانچی و چیپس و پفک و دلستر گرفت اورد همه با خیال راحت به خوردن ادامه دادن 

وگرنه دامادا خداروشکر ادمای خوبی ان 

دست و دلبازن هیچ وقت به دوتا دونه خوراکی خسادت نمیکنن فقط من دوست دارم بچه ام یاد بگیره مفت خوری و مفت بری نکنه چشمش به دست بقیه نباشه که مثلا پسر عمه بیاد چیپس رو شریک شه ....

فکر کنم همه همینجوری ان هرحا برین دیگه یه چیزایی میبرین 

چون من دوتا بچه ی شکمودارم خوراکی بیشتر میبرم 😅😅

مهسانمیدونی ما شب یلدا رو چیکار میکنیم؟امسال که مادرشوهرم گفت شب یلدا بیایین خونه مااولش طوری بود که ...

مستقل مگه هزینه مادر شوهر با پدر شوهر فرق میکنه؟گفتی اول مادر شوهر بعد پدر شوهر شد بعد هم خود پسرا