2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1312192 بازدید | 71216 پست
منم الان خوندم اشکم راه افتاد خوبه شوهرم خوابه. بیدار بود فکر میکرد دیوونه شدم🥺🥺

فکر کنم اندازه خود دیفن خوشحال شدیم 

تمام این حسای خوب تقدیمش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
@دیفن_باگوجه به نظرم بزاره بره جلوتر بگه خیلی بهتره. فقط مادرشوهر تنها یا خواهرشوهر تنها اینطوری و ...

بله اینم حرفیه😘

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توام بدتر از من به همه چی فکر میکنی😬😬

اره خیلی 

ومتاسفانه بدبختانه اینجور وقتا خیلی حواسم هست به رفتارا 

خوب نیس دیگه 

اما سعی میکنم با بهونه ی شوخی و خوش گذرونی بقیه رو اذیت نکنم 

مهسا چشاشو اشکی میکنه میگه خدایا مامانم خوب شه بعد غصه ام میگیره یکم گریه میکنم بهتر میشم

اخی... دختر گلتو ببوس.خیلی با محبته. من چند شب پیش خیلی اعصابم خورد بود. پسرمو بردم بشورم هی وول میخورد، داد زدم سرش همون لحظه خودم گریم گرفت اولش متوجه نشد مشغول بازی بود یه دفعه منو دید هی میگفت مهسا مهسا🥺شروع کرد به گریه مگه ساکت میشد تا 10 دقیقه اشک میریخت. دیگه قول دادم جلوش گریه نکنم. 

اخی... دختر گلتو ببوس.خیلی با محبته. من چند شب پیش خیلی اعصابم خورد بود. پسرمو بردم بشورم هی وول میخ ...

فداتم 

بوس به خودت و پسر مهربونت 

مهسا بچه ها باهوش هستن قشنگ اخساس واقعی رو درک میکنن 

پسر بچه ها خیلی وابسته به مادر هستن 

پسر من بزرگم هست ولی چند شب پیش میگه مامان تو راضی هستی ما بریم خونه عزیز؟اگه بهت خوش نمیگذره به خاطر ما لازم نیس قبول کنی 

باخودم گفتم ببین به چه چیزا دقت میکنن و متوجه هستن که من اونجا راختتر نیستم به نسبت خونه ی پدرم 

گفتم نه مامان جان چه فرقی داره اینجا اونجا هردو خونه ،،خونه ی پدر بزرگ مادر بزرگ هستن دوتاشونم دوست دارن ما پیششون باشیم ...

اخساس میکرد من خوشحال نیستم میخواست بگه مام پس نریم ...

چه زیاد مرغ میبرین منم به شوهرم گفتم جوجه بگیره شکم پر درست کنم فعلا کنسل کردم چون شام ما شب یلدا مش ...

اره دیگه،یازده نفریم ما وبرادرشوهرای متاهل هر کدوم یکی میگیریم،مادرشوهرم وسایل دیگه رومیگیره،

میگیم فشارنیاد بهش چون پدر همسرم فوت کرده🥺

دوشب خیلی خوبه 

من چون مامان بابام خیییییلی زحمت می‌کشن روز مادر ویلدا رویکی کردیم که دیگه اذیتشون نکنیم،

هرساله شام خونه بابام بودیم امسال تنوع دادم😉

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

آخی چه با احساس 🥹🥹😍😍

خیلی با احساسه.. مامانم میگه بیشتر از سنش احساسات بروزمیده. دیروز مامانم دندونشو جراحی کرده بود. گفتم اذیت نکنی درد داره. هی میرفت ناز میکرد میگفت ناسی ناسی. بوسش میکرد. 🤩زود نگران میشه

فداتم بوس به خودت و پسر مهربونت مهسا بچه ها باهوش هستن قشنگ اخساس واقعی رو درک میکنن پسر بچه ها خیلی ...

چه پسر با درکی. خدا حفظش کنه. سربلندیشو ببینی.. خودت خانم با کمالاتی هستی بچه هایه خوبی هم تربیت کردی. 😘

اره دیگه،یازده نفریم ما وبرادرشوهرای متاهل هر کدوم یکی میگیریم،مادرشوهرم وسایل دیگه رومیگیره،میگیم ف ...

مهسان

میدونی ما شب یلدا رو چیکار میکنیم؟

امسال که مادرشوهرم گفت شب یلدا بیایین خونه ما

اولش طوری بود که انگار همه چیز با خودشه

حالا هر کی یه چیز کوچیکی دستش میگیره میبره

بعد ظاهرا برنامه عوض شد و قرار شد شام با هزینه پدرشوهرم باشه، انگار ما بچه ها مهمونی عادی میریم 

ولی بقیه وسایل رو دونگی بخریم

باز برادرشوهر بزرگم به شوهر من گفته بود هزینه به عهده ما سه تا برادر باشه

شوهر من که درجا قبول کرد

ولی من توجیهش کردم😂

یعنی یکی میشه مادرخرج، به تعداد نفرات خرید میکنیم و آخر شب تقسیم میکنیم

مثلا هر سال مرداد میریم ییلاق باز همینطور دونگی

۱۳ بدرم همینطور

اینطوری برای همه راحته

جمعه شبم خونه مامانم هستیم

مامانم که از خداشه همه چیز با خودش باشه🙄😁

ولی من از سال اول نذاشتم، گفتم تقسیم کنیم

تازه غذا پختن زحمتم که داره

حالا خونه مامانم تپل تر میخوریم ولی خونه پدرشوهر اقتصادی😂

اینکه گفتی شوهر عمه راضی نباشه و … 

نمیدونم چه اخلاقی دارن ولی من تابحال به چنین موضوعی فکر نکردم

اگه بخان بچه های خودشون بخورن برای چی میارن اونجا؟ ها؟

منم که گفتم میخام کیک درست کنم ببرم

راستی ما رو فردا تعطیل کردن راحت میتونم به کارم برسم🥳