2777
2789
عنوان

کاش شوهر همسایه روبرویی واسه من بود

| مشاهده متن کامل بحث + 15119 بازدید | 473 پست
دوستان حالا یکم آرومتراین بنده خدا حرف دلشو زد غرضی نداره پیش خودش دلگیر بودن و حس کرد که چرا ایشون ...

حرف دلشو میتونست درست و محترمانه بگه من چیزی جز کینه تخریب و ..... ندیدم 

نازنین خانم هستم :)))

مگه زیبایی به ظاهره عزیزم؟ معمولا اونایی که خیلی عاشقن عاشق باطن طرف میشن

والله منم خراب نیستم شما که تو دل من نیستی تو شرایط منم نیستی 

اگه زیبایی به ظاهر نیس پس چرا همین داغونا هم گیر میدم به ظاهر و رفتارم ؟ حالا خودشون خدای عیب وایراد بعد زوم میکنن روی کوچکترین جزییات ظاهری و رفتاری من

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حالا یه تولد شاید بعد عمری براش گرفته

خیلی از مردا همین تولدم نمیگیرن . حتی یادشونم نیست . 

عزیزم اون زنو‌مرد مسلما کنارهم خوشن چرا هی وایب  منفی میدین  ک تهش اسی متوهمم فک کنه وای آره مرده هم راضی نیست از زندگیشو کلی داستان 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼
من اگه اینجور آدمی بودم الان وضعم این نبود فقط گفتم دلم میخواست شوهرم همونجور جذاب و چشم ابرو مشکی خ ...

ببین یه قانون نانوشته ای هست که از لحاظ روانشناسی هم میگن تا حدودی درسته این نظریه 

اینکه آدم هایی که خودشون از زیبایی ظاهری برخوردارن به دنبال افراد زیبا نیستن چون اون زیبایی اونا رو اغنا کرده و بیشتر به دنبال باطن و درون و شخصیت آدم ها هستن 

دقت کنی آقایون زیبا به قول شما اکثرا خانم های معمولی و با تیپ و استایل ساده دارن و همون خانم رو هم رو چشمشون میزارن

کمتر آقای زیبایی رو میبینی دنبال پلنگ ملنگ رفته باشه

من آخه اون خانمه رو میشناسم مگه کینه داشته باشم یا دلیلی داره بخوام تخریبش کنم 

تازه ازمادر خواهر خودمم گفتم دارم کلی میگم 

چرا با این فکرات اینقدر خودتو اذیت میکنی.از کجا میدونی همسایتون چ مشکلاتی دارن.هیچوقت از روی ظاهر زندگی کسی نمیشه قضاوت کرد.یکی از نزدیکان اینقدر خوشگل بود هر جا میرفتیم امکان نداشت کسی اونجا ازش خواستگاری نکنه ازدواج کرد همسرش چقدر اینو عشقم عزیزم امیدم تو جمع صدا میزد از لحاظ همه چی ظاهرا اوکی بود تا اینکه ۲ سال گذشت فهمیدم زندگیش سراسر مشکلات بنده خدا از غصه همه جور مریضی گرفته .حالا اون همسایه پف چشاش دست خودش نیست.بعدم خوشگلی و اینا ملاک نیست

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
ن واقعا تاحالا نشده😂ما رو مجرداام چشم نداریم چ برسه متاهلامن اصلا نمیدونم همسایه هامون تو ساختمون ک ...

دقیقا منم اصلا هیچ شناختی رو همسایه ها ندارم یعنی دلم نمیخواد داشته باشم چون سرم گرم کار و زندگی خودمه

حتی خاستگار برام میاد که فلان پسر تو مسیر منو دیده و خوشش اومده و ی مدت زیر نظرم داشته میگم عع چ جالب من چرا ندیدمش!بعد فکر کن کلید کنم رو شوهر بقیه!!/:

ولی از چند تا خانم متاهل شنیدم دخترای بی سروپا چشم به زندگیشون داشتند و منتظر هر فرصتی برا جلب نظر همسرشون ایناس که بده واقعا

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

عیبی نداره 

شاید از سر ناراحتی زیاد اینجوری گفته

همه ما یه وقتایی تو مقام مقایسه شاید چیزایی بگیم که درست نباشه 

خدا با اون عظمتش میبخشه ما که بنده ایم

توهم چقد خنگی که نمیفهمی دارم به اسی تیکه میندازم و اون استیکرای آخرش یکیش هم سهم نفهمایی مثل تو

نفهم شمایی بی شک ک استیکرت ن ب تیکه میخوره ن توهین . 

فقط اونلی  فنز  تینیجرید . 

تو فقط خودتو داری ، پَ  مراقب خودت باش ❤🌼

بابا حالا این بنده خدا یه نظری داده..دردلی کرده

نمی خواد بره خیانت کنه که

خوانندگان عزیز بزرگواری می کنید اگر تاپیکمو گزارش بزنید

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌
ببین یه قانون نانوشته ای هست که از لحاظ روانشناسی هم میگن تا حدودی درسته این نظریه اینکه آدم هایی که ...

اتفاقا من خودم دوست دارم شوهرم مثل خودم به خودش برسه جذاب وخوشگل باشه دوست ندارم شوهرم ازخودم پایینتر باشه