2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1289162 بازدید | 69349 پست
سلام کسی امروز ثبت نام سایپا کرده؟از ساعت ده هرچی میزنیم نمیشه

هچش میزنه درحال پردازش درخواست متقاضیان

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
چرا دختر من هر روز دو الی سه بار یواش میگه شیر؟مامانم میگه باورش نشده فکر میکنه ی روزی شیرو میدی 😄� ...

پسر من هنوز میاد سراغم میخنده نیگه میگه مهسا هااام. 🤣🤣هنوز جلوش لباس در نمیارم. 🤭میره به باباش میگه هامم. 😁

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسر من هنوز میاد سراغم میخنده نیگه میگه مهسا هااام. 🤣🤣هنوز جلوش لباس در نمیارم. 🤭میره به باباش می ...

عه

پس طبیعیه...

مهسا پوشک سایز چند می‌بندی ؟

من خیلی وقته ۴ میبندم

یکبار شو رتی گرفتم اصلا خوشم نیومد 

بچه ها من ابروهامو دوست ندارم

دوبار رفتم ریموو یکبار دیگه لازمه ک کاملآ تتو بره

تاج ابرو هم ندارم

اون ی تیکه رو مداد میزنم

ما بقی ژل ابرو میزنم

بنظرتون برم باز میکرو کنم؟ 

من نه کردم نه ترکم ولی هر دو تا شونو خیلی دوست دارم 😘😘😘کلا تمام اقوام گربه عزیزمو دوست دارم یه ج ...

من از ترکا بدم نمیاد اتفاقا اگه پسر داشتم حتما از ترکا واسش زن میگرفتم،،،،اما دختر کورد با پسر ترک نمی‌سازن،،،ما روابطمون بازتره خیلی زیاد به خویشاوندی اهمیت میدیم اما مردم ترک زبان واقعا نمیپذیرن،،،،من خیلی با ترکا برخورد داشتم دختراشون با سلیقه و خوبن ،،،،

تبسم چرت میگه😂فامیل خوبشم بدهکار خوبو تو کردی که فرار کردی👏البته الانم که سایه سرت هستن😕

نه اصلا ،،،،تو خونواده ما که اینجوری نیست ،،،به قول عمم،😁ما پسرامون دختر مردم و خوب خوشبخت می‌کنن اما هر دختری به غریبه دادیم اذیت شده،،،،اما دخترامون که فامیلی ازدواج کردن خوشبختن

عاااقااا😢😢🥹🥹...خییییلی جا خوردم... حتی دوباره رفتم سوال و کاربری شما و خودم رو هم چک کردم که مطم ...

عزیزم🥰🥰🥰 

ببخشید 🤣 

گاهی دلم شیطنت میخاد دیگه 

والا اون پیام عکست رو ندیدم 🤣 

هیچ پیامی به این شکل غیر مستقیم نمیفرستم 🤣 

اووووووووه خیلی سخته اینطوری، چون خودم متوجه نمیشم طرف تیکه حرفمو فهمید یا نه، همش تو خماری میمونم 🤣 عکسم برات میفرستم، چشمات ملکه زیبایی مناطق محروم زیبایی رو ببینه😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
واااایی این از اون هفت خطاس نارینببین از کیه بهت دارم هشدار میدم

معمولا دخترایی که عاشق یه پسری میشن و میدونن اون پسر بهشون پا نمیده، هی پشت سر اون پسر صفحه میذارن 

دیگه این درسا رو  حفظیم خانوم مستقل😁

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️