2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1289083 بازدید | 69343 پست
عععععععععی یعنی الان ما دهه هفتادیا بی ادبیم؟؟؟؟؟اینا ۱/۵متر و فقط اوردن رو زمین خدا ۱۰متر زیر زمین ...

گفتم بعضیا 😏😎 نگفتم همشون 😎

ما خوبیم بابا هوا بده ب خدا 😩😄

چرا بیداری؟

من همه جام درد میکنه

تمام پاهام انگار شکسته

تف تو پریودی

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

گفتم بعضیا 😏😎 نگفتم همشون 😎ما خوبیم بابا هوا بده ب خدا 😩😄چرا بیداری؟من همه جام درد میکنهتمام پا ...

من تازه از پری راحت شدم ،،،،،دخترم نمیخوابه،،،،تازه داره غذا میخوره،😑

من تازه از پری راحت شدم ،،،،،دخترم نمیخوابه،،،،تازه داره غذا میخوره،😑

تبی کن خواهرم خودشو میگیره

میگم مریم پول برق میدونی چرا زیاد میاد؟

تو چوس کنتو میزنی برق 😄😄

چرا دختر من هر روز دو الی سه بار یواش میگه شیر؟

مامانم میگه باورش نشده فکر میکنه ی روزی شیرو میدی 😄💔💔

همه دارن سر زنشم میکنن

میگن تا عید شیر میدادی

بچه کوچیکه

یعنی چی

دیگه حالت تهوع گرفته بودم بس لباسمو میدادم بالا 🤢🤢

رعدی الان میخای خودتو با ۲۰ سال بازنشسته کنی و بشینی تو خونه؟و خب بالطبع حقوق بازنشستگی هم میگیری

عزیزم 

آره خیلی دوس دارم

و اول از همه بعدش  برا زندگی میرم ی شهر دیگه

ی کاری تو برنامه م هست جور شد

می گم عزیزم

من یه پسره بود همسایه دبیرستانمون بود مواد فروش خیلی خطری بودن عاشق من شده بود،😑 تعطیل شدنی و موقع ...

عجب مواد فروش با سلیقه ای بوده 😜

دیگه خوشگلی دردسر داره عزیزم😘

برای خورشید پس از شبهای طولانی
مرسی عزیزم انقدر زحمت کشیدی تایپ کردی 🤗😘♥️♥️♥️یاد خواهر شوهر چلغوزم افتادمعقد بودیم همیشه می‌گفت ا ...

خواهر شوهر رو ولش کن 😜

به حرف   من درست کن مطمعن باش خوبه😇😘

وقتی بزرگتر یه چیزی میگه گوش کن دختر🤨😡

برای خورشید پس از شبهای طولانی
چه خبر از معصومه جون ؟😐چرا من هیچی پیدا نکردم 🤔

تو تاپیک مدیریت برا بچه ها نوشتم میگفت دیروز بهتر بوده یه کوچولو بعد مدتها سرپاشده یه دوری تو اتاق زده  تا چهار روز دارو داده بهتر نشه ببرن متخصص ریه

تاپیک مدیریت مخارج ودرامدها ونحوه پس انداز کردنش و نکات مهم خانه داری و چالش دوماهه طلا 💰💰💰💱💸🤑🤩🧿💰💰💰💵💴https://www.ninisite.com/discussion/topic/7725604/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%85%d8%af%db%8c%d8%b1%db%8c%d8%aa-%d9%85%d8%ae%d8%a7%d8%b1%d8%ac-%d9%88-%d8%af%d8%b1-%d8%a7%d9%85%d8%af-%d9%88-%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d8%a8%d9%87%d8%aa%d8%b1-%d9%be%d8%b3-%d8%a7%d9%86%d8%af%d8%a7%d8%b2-%da%a9%d8%b1%d8%af%d9%86%d8%b4-%d9%88-%d9%86%da%a9%d8%a7%d8%aa-%d9%85%d9%87%d9%85-%d8%ae%d8%a7%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%a7%d8%b1%db%8c