2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1290589 بازدید | 69449 پست
من یه پسره بود همسایه دبیرستانمون بود مواد فروش خیلی خطری بودن عاشق من شده بود،😑 تعطیل شدنی و موقع ...

میگفتی خون خونریزی میشد😱کرداغیرتین

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خدایی شانس و دیدی؟؟؟خیلیم خوشگل و خوش هیکل بود همشم با موتور ول بود،😭

یاد خاطرات خودم افتادم 

یه پسر ولگردی هم میومد اطراف مدرسه ما خیلی خوشگل و خوشتیپ 

اسمش هم قاسم بود 

یعنی هرکی این میرفت دنبالش کلی افتخار داشت براش 😂🤣🤣🤣🤣

میومد دنبال من تا در خونه منم یه ترسی توام با افتخار داشتم 🤣🤣🤣🤣

ولی محل سگم بهش ندادم هیچوقت

فداتم منم. نگرانم بقیه نگیرن هفته بعد شروع امتخاناتشه

شربت آبلیموعسل آبجوش بده بخورن بدنو قوی میکنه

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود،                  تادلم، باز دلم، باز دلم، دل بشود...

عزیییییییییزم🥰🥰🥰🤣🤣🤣🤣 سر به سرت گذاشتم هم عکس خودت رو دیدم هم دختر گلت رو هم یادمه ساکن کجایی ...

عاااقااا😢😢🥹🥹...خییییلی جا خوردم... حتی دوباره رفتم سوال و کاربری شما و خودم رو هم چک کردم که مطمین بشم با من بودین یا نه؟ 

دلم هم یجوری شد...با خودم گفتم جیران جان همییشه همممه ی پیام ها رو با دقت میخونه و تو یادش میمونه بعد من رو که عکسم رو هم دیده و انقدررر هم فعالم 🙃🙃یادش نیس😕😕😢

اول خواستم به شوخی و... بزنم بعد گفتم شاید واقعا سوالتون جدیه و ناراحت بشین

چون چند روز قبل هم گفته بودم فقد من و رویا جان عکستون رو ندیدیم با خودم گفتم حتما با این سوال میخواین بهم بفهمونین که بابا من تو رو هنوز نمیشناسم که عکسم رو‌هم میخوای ببینی 😁😁

خلاصه تو چند ثانیه کلللی فکر تو سرم اومد و به این نتیجه رسیدم که مثل خودتون جواب بدم تا بعد ببینیم چی پیش میاد 😁😁

خدایا شکررررت 😙
چقدر تو ساده ای من جلو اینا چشم چرونی میکنم که زندگیت رو چشم نکنن نگن یه شوهر بی نقص گیرت اومده چشمت ...

وااای 😂😂😂کاش همسر منم همینقدر مخ زنی بلد بود 🫤🫤🫤

خدایا شکررررت 😙
@zxozxo سلام خوبی عزیزم اومدم اینور جوابت رو بدم که دوستان اذیت نشنعمل تو فصل سرما خیلی بده حتی اگه ...

مرسی عزیزم لطف کردی جواب دادی بله متاسفانه شغل خیلی تاثیر داره شوهر من قبل عمل روزی ۱۲ ساعت کمش سرپا بود خدا فقط خودش کمک کنه😔

اره خدایی شانس و دیدی؟؟؟خیلیم خوشگل و خوش هیکل بود همشم با موتور ول بود،😭

نفس نفس زنان آمدم بهر دیدن یار 

دگر نفسی نمانده جانان باز آی 

در کلبه عشق میکشیم شیره و تر یا ک 

تا صبح ز خماری دیدن نفسم میکشم فریاد  

چقدر تو ساده ای من جلو اینا چشم چرونی میکنم که زندگیت رو چشم نکنن نگن یه شوهر بی نقص گیرت اومده چشمت ...

یا حضرت عباس،😱😱😱😱😱

این چقددددد گرگگگگگگگه

ناری فقط طلاق و تامامممممم