2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1223498 بازدید | 63230 پست
تو آش بگیر بودی همون روز میگرفتیراستی دی جی پی قسط ۷۰ تومنی میدهندارم برم تو کارش😂

یعنی چی؟؟ قسط هفتاد تومنی دیگه چه صیغه ایه؟؟؟ 

صیغه نه 

نه 

فقط دائم 

فقط هم نارین 

تو یکی نه ای، هزاری، تو چراغ خود برافروز♥️
یه ذره بی‌حال بودم (از یه ذره، یه ذره بیشتر😁)شوهره زود اومد خونه گفت بیا بریم یه دور بزنیم اصلا کیف ...

سلام جیران جون، پس خوشمزه جات مادر شوهر تلافی بی نونی و نون نخریدن همسر رو کرد یا نه؟😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام جیران جون، پس خوشمزه جات مادر شوهر تلافی بی نونی و نون نخریدن همسر رو کرد یا نه؟😁

آره خوب بود 🤣 دستپخت مادرشوهر غوغاست 😁 

تو خونشون هم نون یه عالمه بود 

برادر شوهر هم پنج شنبه برام حلیم خرید 

با بربری تازه 

تافتون و لواش هم تو فریزر بود 

کلا بی نونی نکشیدم🤣🤣🤣🤣 

حالا قرار بود نون محلی هم مادرشوهر برام درست کنه که فرصت نشد. انار هم دون میکرد میگفت بخور فشارت بیاد پایین. هر چی پسرشون گشنگی میده، مادرشوهر و برادر شوهر رسیدن 😁 خدابیامرز پدر شوهرم اگه زنده بود نمی‌داشت من بی نونی بکشم🤣🤣🤣🤣

آره خوب بود 🤣 دستپخت مادرشوهر غوغاست 😁 تو خونشون هم نون یه عالمه بود برادر شوهر هم پنج شنبه برام ح ...

به به چه میچسبه😋

شما هفته ای یه بار یه سر به مادرشوهر جان بزن😉

نشد دوهفته یه بار برو،سعی کن آذوقه اون هفته ای که نمیری هم بیاری🤣

دیگه مردی که نتونه حداقل یه باغ پنج هزار متری تو لواسون به نام خانومش کنه، واقعا نمیشه گفت مرد واقعا ...

شوهر اولم که از این عرضه ها نداشت🙄😬

شما هم که میگی نمیخوای سر خانومت هوو بیاری 😠

الان دیگه خیلی  دلم میخواد زن ایلان ماسک بشم😊😁 بد جوری کراش زدم روش🫠 پولش هم اصلا برام مهم نیست 😉 آخه من به مادیات اهمیت نمیدم🤑😜

برای خورشید پس از شبهای طولانی
به به چه میچسبه😋شما هفته ای یه بار یه سر به مادرشوهر جان بزن😉نشد دوهفته یه بار برو،سعی کن آذوقه او ...

حالا بگما 

چشمم نکنید

همش هم اونا به من نرسیدن که 

دیروز مادرشوهر داشت میرفت عیادت همون عزیزشون تو بیمارستان از من اصرار که من شام میپزم 

از ایشون انکار که نه تو دست نزن 

اصرارهای من جواب داد

چرخ‌کرده از فریزر درآورد تا یخش باز شه

سیب زمینی پیاز هم گذاشت 

گفت اینو فقط مایه کتلت درست کن من میام سرخ میکنم 

همش هم میگفت تو سرخ نکن سردرد میشی 

اومدم درست کنم دیدم کنارش رنده گذاشته 

میدونم مادرشوهرم کتلت رو با سیب زمینی پیاز رنده دوست داره 

گفتم عامو ولم کن میریزم تو خورد کن 

ریختم تو خورد کن، پوره اش رو قاطی گوشت کردم دیدم بعضی جاهاش خوب له نشده (خیلی کم بودا، فقط من مرض داشتم)

ببین خودم میدونم بافت گوشت تو خورد کن از بین می‌ره باز از رو نرفتم 

گوشت و سیب زمینی پیاز رو ریختم تو خورد کن و نیم ساعت زدم😰😰🤣🤣🤣🤣 

به جای مایه کتلت، مایع کتلت تحویل گرفتم😩😩😩😩 

از رو نرفتم، آرد سوخاری ریختم، جواب نداد، دوباره ریختم جواب نداد، دوباره ریختم جواب نداد،پنج بار آرد سوخاری زدم 

تازه از حالت مایع متمایل به تصاعد، تبدیل شد به مایع با غلظت . حالا شروع کردم آرد خالی رو تفت دادم ریختم. قد خمیر یه تنور نونوایی،آرد اضافه کردم تبدیل به جامد چسبناک شد. 

گفتم میذارم یخچال، موقع سرخ کردن دست رو خیس کنیم و آرد بزنیم درمیاد. این بندگان خدا از بیمارستان خسته و کوفته و داغون برگشتن. من مثل آدمی که قله های موفقیت رو فتح کرده گفتم مامان جان مایه کتلت تو یخچاله. من سرخ کنم؟ گفت نه خودم سرخ میکنم. 

الهی بگردم. سیمان دیدی اولش شله، بعد که خودش رو میگیره سفت میشه؟؟؟ اون سیمان سفته از مایه کتلت من نرم تره. 

بخدا با ضرب و زور میشد از اون مایه که شبیه آجر شده بود یه گوله کند که سرخ کرد.‌

بعد مادر شوهر من طفلک هشتاد سالشه، دستش میلرزه با چه مصیبتی با یه دست ظرف رو می‌گرفت که از جاش کنده نشه با یه دست یه گوله جدا میکرد. 

فکر کردی تموم شد؟؟؟ 

بقران مجید این بینوا مایه کتلت رو نازک پهن میکرد، خدایا منو سوسک کن اگه یه ذره اغراق کنم، بخدا یکم حرارت میخورد عین دونات پف میکرد کتلت ها. بقران عین دونات میشد. 

هیچی دیگه. شوهرم آخر شب اومد شام بخوریم، میگفت مامان کتلتهات عین بتن شدن🤣🤣🤣🤣🤣

گفتم هنر منه به مامانت نچسبون 

مامانش طفلک نون خالی خورد🤣🤣🤣🤣🤣 

شب برگشتنی، شوهرم رفت آشغالها رو برداره ببریم بندازیم، مامانش جلو چشم خودم باقی مانده مایه کتلت نازنینم رو ریخت بیرون. بالاخره مادر شوهره دیگه🥴 

خلاصه اینارو گفتم یه وقت منو چشم نکنی. منم به وقتش خیلی میرسم بهشون. این یه نمونه اش.

شوهر اولم که از این عرضه ها نداشت🙄😬شما هم که میگی نمیخوای سر خانومت هوو بیاری 😠الان دیگه خیلی دل ...

نه نه نه 

حیف میشی 

ایلان اصلا شبیه آدم نیست 

من نمی‌ذارم زنهای مملکتمون این بلا سرشون بیاد 

نارین نذار همجنسهات اذیت شن 

🤣🤣🤣🤣 

نارین تو سوگلی هستی 

بقیه هم چتر حمایتی من روشون باز باشه🤣🤣🥴🥴🥴🥴

انشالله بهتر باشي عزيزم از سردرد نگو كه منم چند روزه مريضم و درگير 🤕

خیلی بده🤕🤕🤕🤕🤕🤕امان از سینوزیت....دیروز بیرون یه بوی گندی پیچیده بود

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
حالا بگما چشمم نکنیدهمش هم اونا به من نرسیدن که دیروز مادرشوهر داشت میرفت عیادت همون عزیزشون تو بیما ...

جمله به جمله رو خوندیم و تو ذهنم تصور کردم،

ولی انگار هر لحظه بیشتر شبیه فیلمای ترسناک میشد🤣🤣🤣🤣

خسته نباشی واقعا 

حالا بگما چشمم نکنیدهمش هم اونا به من نرسیدن که دیروز مادرشوهر داشت میرفت عیادت همون عزیزشون تو بیما ...

شف جیران 

خوبه باز بقیه مواد رو ندادن دستت بگن ببر مادر جان نهار فردات 

خوبه که ریخته دور 

جیران واقعا خوب بودی و بی گوشی تحمل کردی؟اینحا هیچی از محیط کارت و دانشگاه و...چجور بیخبر موندی دختر

ذفعه بعد یه گوشی قایمکی ببر بزار خونه مادر شوهرت 😂

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....