2777
2789

اینهمه سال به پاش سوختم و سوختم!خدا سر شاهده برا تعمیر ماشینش طلاهامو فروختم 

ی ادم کاملا مامانی خودشیفته بلاتکلیف 

اون وجه مثبت خیلی زیاد داشت...!خودش نیست خداش هست!متعهد بود کاری بود خانواده دوست بود سالم بود معتاد نبود هیز نبود 

اما بلاتکلیفه!همه چیشو خرج خانوادش میکنه!آدمیه ک هدف نداره.جمع کن نبست.هرچی داره خرج خانواده و مادرش میکنه!بیخیاله شدید مهم نیست کسی بمیره بمونه

لامصب پدرش فوت کرد عین خیالش نبود!

بد قول شدیدددددد!دناغ عمل کردم ی مبارک باشه نگفت 

میگفت حالا فک کردی چیز خاصی شدی؟؟چ فرقی کردی 

نسبت به همه چی همین بود خیلی بی ذوق بود

دیشب گفتم ۶ سال شد پس کی میخوای بیای جلو

برگشته میگه من اگه زن بگیر بودم تو این ۳۰ سال میگرفتم  انقد رو مخ من راه نرو🙂🖤منم گفتم من آدم رابطه بلاتکلیف نیستم ولی بترس ک کارما بدرقه راهته کِی و کجا یقتو بگیره معلوم نیست 

گند کشید احساسات و روح و روان و همه رو

تازه همیشه یجوری جلوه میده منو جلو خانواده اش ک انگار همه چی تقصیر من بوده...!ب ابجیش گفته دماغ عمل کرده فک کرده چخبره بابا ...دیگه نگفته من چی بهش گفتم ک این برگشته گفته از زندگیم برو

هعی خدایا لعنتت کنه پسر ک زندگیمو ب لجن کشیدی🖤این میدونست من پشت و پناهی ندارم میدونست پدری ندارم حامیم باشه میدونست تنهام نباید تنها ترم میکرد

بعضی از ادما ارزش موندن ندارن

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

🙂🖤

چند سالته؟

نیل هستم🥹💙دختر شمالی✌🏻و سبز خواهی شد؛ با باریکه کوچکی از نور🫠🌼 وقتی میسپاری به خدا؛ قشنگتر پیش میره🌻سوالی درباره زبان اینگلیسی دارید‌ میتونم بهتون کمک کنم🩵🦋مهربون باش،زندگی آینه است🫵🏻🪞اعتماد بر خدا محکم‌ترین امید من است🩷🤝🏻کمتر بترس،بیشتر امیدوار باش🦋 عادت های مثبت در زندگیت ایجاد کن🧸🪄 خودت رو اولویت قرار بده و برای ارامشت تلاش کن🧘🏻‍♀️🌾خوشگل‌ترین اتفاق دنیا اینه که وقتی داره بارون میاد و داری نارنگی پوست می‌کنی،میبینی نارنگیت یه نی نی کوچولو تو شکمش داره🥹💕درختارو بغل کنین؛ قشنگ ترین حس دنیاست🌲🌞

۶ سالل؟! فکر کردم زنو شوهرید

چطوری و با چه امیدی به پاش موندی؟

خب بنده خدا راست میگه اگه بگیرر بود تا الان میگرفت دیگه

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️
صبر برا خوتستگاری تهش ۶ ماه ۶ سال علاف نیکنید خودتونو که چی

من خیلیییی دوسش داشتم

خیلی کارا برا اثبات خواستنش کردم 

من از طلام کارم حقوقم همه چیم زدم

ک به اون کمک کنم 

من همه تلاشمو چه جسمی چه روحی چ عاطفی چه مالی کردم.من ک فقط بدونه تنها نیست🙂🖤

من خیلیییی دوسش داشتمخیلی کارا برا اثبات خواستنش کردم من از طلام کارم حقوقم همه چیم زدمک به اون کمک ...

اشتباه کردی 

طلا فروختی از کارو حقوقت زدی فک کرده کیه 

ملت اینکارارو واسه شوهرشونم نمیکنن 

اا