2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1224246 بازدید | 63263 پست
@دختر_شمالی۷۵ سلام عزیزم اگه اشتباه نکنم شما گفته بودی در مورد تور کیش برات بگم من دیروز رفتم و تور ...

سلام عزیزم بله من بودم،ممنون عالی همه چیز رو گفتید ،شات گرفتم یادم بمونه نکته هایی رو که گفتی،حساابی خوش بگذره بهتون😍بعد از سفر هم لطفا بیا از تفریحات و هزینه ها اینا بگو خیلی مشتاقم بدونم😍🌹

@دختر_شمالی۷۵ سلام عزیزم اگه اشتباه نکنم شما گفته بودی در مورد تور کیش برات بگم من دیروز رفتم و تور ...

منم خیلی دلم میخواد برم و برنامه داشتم چقدر خوب پیامتو دیدم عزیزم سفرتون چند روزه هستش؟ 

از قیمت بلیط ها مکان های تفریحی هم بزار من اولین بار میخوام برم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخترااای شمالی کجایید میخوایم بریم محمود آباد و نور جاهای تفریحی نزدیکی که میشه رفت و بگید اول تصمی ...

عزیزم نور ما پارک جنگلی رو داریم،سدالیمالات بین نور وچمستان وپارک کشپل هم۳کیلومتری چمستان و

آبگرم لاویج هم مسیر پارک کشپل قرارداره

انشاءالله به شما خوش بگذره 

کِرَد اَونتیوس مردانه . دیور ساواج . گوچی . اینا رو همه مردها میپسندن . اک خاستی عطر بخری بهش میگن پ ...

خیلی خیلی متچکرم عزیزم🤗😍

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻
بچه ها شبتون بخیرخواهرا خودتون یا اطرافتون وقتی سهم الارث بهش رسید باهاش چکار کرد؟ ارث برکت داره یا ...

اتفاقا خیلی هم پر برکت هست برای چی اسم بادآورده روش میذارین....بستگی داره چه مبلغی باشه...الان همین معصومه بهش ارث هم رسیده که کمک حالش شده وعلاوه بر زحمتای خودشون ارث هم پل پیشرفت شده....یا خودم وهمسرم..‌.. مبلغ رو بگو تا بچه ها راهنماییت کنن...

من یکی از تلاشام برای بچه هام اینه ارث بیشتری براشون بذارم که زودتر پیشرفت کنن

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

سلام دوستان

برای ازمون استخدانی آتش نشانی چه منابعی باید بخونن.

تو رو خدا اگه میدونید راهنمایی کنید کلا روالش چیه

برادرم چن سال درسش تموم کرده دریغ از کار ناچار رفته کارگری دعا کنید حداقل اینو قبول شه دعا کنید

وزن قبلی ۱۱۵  😔وزن فعلی ۹۰ 🥰 هدف اول  ۸۰ هدف دو م ۷۰ هدف سوم ۶۰ هدف چهارم ۵۵
سلام دوستای قشنگم سوال منو فرهنگیان یا کسی که اطلاع داره ممنون میشم جواب بدیدایا من میتونم از کارت پ ...

سلام عزیزم بله میشه استفاده کرد

قبلا باید از اداره هم معرفی نامه می گرفتین

همراه مدارک 

الن  دقیق  دررجریان نیستم