2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1213784 بازدید | 62681 پست
دانشگاه مازنداران بودی دیفن؟ بابل چطوربود؟

نوشیروانی بودم عزیزم

بابل کلا بد نبود برای من، چون اونجا مستقل شدم و روپای خودم وایسادم

اما بافت فرهنگیشون رو دوست نداشتم، حداقل برای دختر دانشجو خوب نبود، مزاحمت، حرفای زشت و این داستانا رو خیلی زیاد داشتیم.

عزیزم میدونم خیلی سختهمیدونم الان شرایط روحیتون خوب نیستمن شبایی رو گذروندم که فکر میکردم برام صبح ن ...

ممنونم از دعای خیرتون عزیزم، هزار برابرش سهم خودتون و عزیزانتون،

همسرم به خاطر تصادف و عملی که روی زانوش شد یه سال خونه نشین شد،تازه یه ساله که سرپا شده 

تازه یه ساله که  زندگیمون داشت روال عادی شو پیش میگرفت که اینطوری شد،الانم نگران خودشم هر چند خود داری میکنه و حرفی نمیزنه ولی میدونم دلش خونه انشالله بتونه باهاش کنار بیاد قبل عمل شوکه شده بود همش تو خوش بود میگفت کاش همه ی اینا خواب باشه یکی بهم بگه اینا خوابه😭😭😭😭الان از نظر روحی کمی بهتره  فقط نگرانه میگه خدا کنه خوب بشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممنونم از دعای خیرتون عزیزم، هزار برابرش سهم خودتون و عزیزانتون،همسرم به خاطر تصادف و عملی که روی زا ...

عزیزم با توجه به شرایطی که میگید حتما بعد از بهبودی همسرتون، در فکر بهداشت روانشون هم باشید

سعی کنین از یه مشاور، روانشناس یا فرد متخصص دیگه کمک بگیرید، چون خونه نشین شدن و تحمل درد و رنج فراوان و بودن تو محیط بیمارستان در کنار دوری از شما و دختر گلتون شرایط سختیه براشون

همینطور معمولا ازدست دادن یک عضو، ولو یک عضو درونی که واقعا نبودش دیده نمیشه بار روانی سنگینی داره و نیاز به حمایت داره.

اره همسر منم خونگیه کل روز خونه اس به زور نیم ساعت فرستادم رفته به مادرش سر زده باز سر ساعت برگشتع

چون ماها هم خونگی هستیم دیگه... میدونن زنشون خونس اگه ما خونه نباشیم دلخوشی ندارن واسه خونه اومدن. 

@khanommaryam    

سلام عزیزم میشه یه عطر خوب مردونه معرفی کنی کادو میخوام بگیرم و اینکه بگی چجوری بفهمم اصله؟

خواهش میکنم با قلب مهربونتون دعا کنیددامن منم سبز بشه🙏🏻 خیلی به دعاهاتون احتیاج دارم🙏🏻

سلام تو سکه ی امامی تفاوت قیمت سکه های زیر ضرب ۸۶ مثلا ۸۲ و۸۴  چی هست.

یه بنده خدایی دوتا سکه از درگاه تحویل گرفته.

سومی روبه ندادن.گفتن باید ۱۵ تومن هزینه س دادرسی بدی تا سومی رو تحویل بدیم.

برای همین ها هم سه سال هست صبر ‌کرده کسی راهی برای ا ن ۱۵ تومن نداره.

الان عضو کمیته امداد هست اما چون درخواست سکه ها قبل از عضو بوددن کمیته هست قاضی قبول نمیکنه و ۱۵ تومن رو میخان .

کسی راهی میشناسه؟

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
ممنونم از دعای خیرتون عزیزم، هزار برابرش سهم خودتون و عزیزانتون،همسرم به خاطر تصادف و عملی که روی زا ...

خدا بزرگه از ته قلبم دعا میکنم که حالش خوب بشه و شرایط روحی خوبی پیدا کنه.

شما فقط باید بهش عشق وحمایت بدید..انشاالله که بهتر هم میشه حال روح و جسمش

قانون کارما میگه: وقتی کسی برای تو مناسب نیست...خدا کاری میکنه که اون آدم بطور مداوم بهت آسیب میزنه تا تو اونقدر قوی بشی که به میل خودت رهاش کنی
چون ماها هم خونگی هستیم دیگه... میدونن زنشون خونس اگه ما خونه نباشیم دلخوشی ندارن واسه خونه اومدن.

اره والا بهتر که حالا خونه ان 

کجا برن 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....