2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1193699 بازدید | 61280 پست
بچه ها راجع به ماری که همه باهاش شوخی کردیم که پول داده ببوسش و لبخند بزن... چون من مطمئنم هیچکدومتو ...

وای شروع کننده این بحث من بودم 

به شوخی تشکر بعد از قورمه سبزی رو گفتم 

اخه یه مردی رو تصور کردم که خانمش ازش پول درخواست کرده 

این اقا نگفته ندارم و فلان یا بیا مارت ببر ...رفته با هزار شرم وخجالت شاید ازنطر خودش این پول کم بوده روش نشده مستقیم بیاره وسط 

گذاشته تو کشوی لباس و رفته 

من همسر خودم حلو چشمم اومد که چقد جایی شده که مثلا شهریه باشگاهش رو نداده یا مکملی نگرفته تا مثلا من یکم بیشتر داشته باشم دیگه همیشه که پول تو دست ادم قل قل نمیکنه 

گفتم یه زنگی یه پیام تشکری اقا بده بد نیس 

بدونه که خانم رو خوشخال کرده مبلغ کم و زیاد مهم نیس نفس کار مهمه هرچند وظیفه ی مرد باشه خیلیا نون هم نمیخرن والا 🤣🤣🤣🤣😈😈😈

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
سلام خوبی؟؟ چی بگم والا نمیدونم😁 کلا من غرورم با صد تا مرد جنگی برابره🤣🤣🤣🤣‌ سعی میکنم از کسی چی ...

اخ جیران سخته اینجوری .

دیگه چی بگم بهت وقتی میگی به تنظیماتت هم دست نزنیم 

بعد تو بااین اخلاق چجوری میم رو تحمل میکردی 😫😢😫😫😫

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام سلام حتما یلدا بگیرین این سالها شدید به زنده نگه داشتن سنت ها نیازمندیم من دلم یه جشن یلدای جوا ...

جیران داشتم پستت رو میخوندم 

طاها اومد بالا سرم جیغ و گری(داشتن با هم کتک کاری میکردن داداش های مهربون😬😬)

اسم کاربریت رو دید جیییغ کشددد هههههههیییی ای داد بیداد 😍😍😍😍

همون موقه حسین اومد یکی زد تو کمرش اینم دوباره رفت تلافی🤣🤣🤣🤣

🤣🤣🤣 بخدا اون متن رو خوندم عذاب وجدان بر من مستولی شد داشتم نقشه میکشیدم برم برا همسر یه هدیه بخرم ...

ماری سریع پول رو خرج کن داری خطری میشی😁

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
ببین مهسان این درستولی من یکی زیاده خواهمهمسر منم میتونه نیازهای اولیه رو بدون دخالت من رفع و رجوع ک ...

مستقل پست بعدیم گفتم الان دونفر هم بدو ان بازم کمه 

حرف من تامین نیازا نبود کم و زیادش 

حرف همون حساب کتاب درگیری وام و قسط و قرض و کرایه خونه و تعمیر ماشین ....بود 

بالاخره هرکه بامش بیش برفش بیشتر 

هرکه هم طاووس خواهد جور هندوستان کشد .

اونی که تنبله مث من راخت طلبه 

صبح هفت پامیشه همه رو راهی میکنه میخوابه تا ۹خب مشخصه انتظاری نداره که پایان ماه بیست میلیون بیاد به کارتش 

اونی که زحمت میکشه پول درمیاره خب برا زحمات خودشم که شده ارزش میزاره به خودش و خرج میکنه .کلا هزار در هزار به توان هزار مدل زندگی و نگرش و تفکر داریم هرکسی یجور خوشه 

یکی با زحمت و سختی وکار و پولش یکی با راحتی و استراخت و پول کمتر .....

مستقل من یه زمانی با یه بسته آدامس اشتی میکردم باشوهرم 🤣🤣🤣این اواخر شده بود گل 

فوری قهر و ناراحتی ....بعد انقد گل گرفته بود شوهرم خودم خجالت میکشیدم که اینهمه من قهر قهروک شدم و باهم بحث میکنیم ...

دیگه خداروشکر عاقل شدیم یکمی اگه ناراحت بشیم همونجا تموم میشه دیگه 

اینم از قانع بودن من 😅😅😅

وای شروع کننده این بحث من بودم به شوخی تشکر بعد از قورمه سبزی رو گفتم اخه یه مردی رو تصور کردم که خا ...

مهسان🤣🤣🤣🤣🤣

جیران چرا همه چیز قاطی میکنی با هم گلی منظور منو بد برداشت کردی هاااا همه ما آگاه هستیم و میدونیم شو ...

وای دقیقا بعضیا تو فامیل ختی میبینی انگار فقط اینا همو دوست دارن بقیه با زجر و تنفر ازدواج کردن 

البته  حرف شما و حیران و بقیه همه قبول 

هرکدوم یه زاویه رو میگین 

من قسمت صخبتت که درمورد سیاه و کبود بودن ..گفتم ..

ببین مهسان این درستولی من یکی زیاده خواهمهمسر منم میتونه نیازهای اولیه رو بدون دخالت من رفع و رجوع ک ...

طور موازی 👌

اره ولی خب خیلی دردسر شد ۱۸۵ تومن تو ۵ ماه جور کردن واقعا راحت نیستمیدونی چند نفر حواله هاشون رو فرو ...

ما هم از این برنامه های بدقولی رو گذروندیم

واقعا بی ماشینی سخته

منم خبر خاصی نیست

درگیر کار و بار و زندگی

نه بچه ندارم فعلا🤪

جیران داشتم پستت رو میخوندم طاها اومد بالا سرم جیغ و گری(داشتن با هم کتک کاری میکردن داداش های مهربو ...

من چقد دوس دارم از نزدیک ببینمشون😍

خلاصه اش میشه یه جملههیچکس تو این دنیا رسوندن ما به آرزوها و خواسته هامون رو بهمون بدهکار نیستازدواج ...

دیفن دانا👌👌👌👌

وای شروع کننده این بحث من بودم به شوخی تشکر بعد از قورمه سبزی رو گفتم اخه یه مردی رو تصور کردم که خا ...

من که تورو خوب میشناسم متوجه منظورت شده بودم... حرفم چیز دیگه بود😘😘😘ببخشید اگه ناراحت شدی فک کردی منظورم به تو بود. 

2810