2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1181664 بازدید | 60589 پست
دوستان میخواست بگم فیلم هندی پی کی رو کسی دیده؟اگه ندید حتما ببینید با وجود اینکه از سینمای هند اصلا ...

من چند سال پیش دیدم. خیلی قشنگه.. به نطر من تنها فیلم هندیه با مفهوم عمیق بود.. هندیان با اون ازدیاد ادیان واقعا به همچین فیلمی نیاز دارن😁فقط اونجایی که با مشروب به جای کلیسا میره مسجد و دنبالش میکنن🤭🤭🤭

آخ گفتی😔😔من طبی کودکان بودم جلو چشمم بچه مرده بود قشنگ مردم وزنده شدم بچم درحدی ورم کرده بود سنگین ...

واسه پسر منم میخواستن از سرش بگیرن رضایت ندادم گفتم اصلا نمیخوام سرم بزنید.. الهی پس نرده واقعا😟😟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
@لجوج عزیزم من ۲۴ سالگی دانشگاه قبول شدم حتما تلاش کن الان شروع کنی ۳۰ سالگی تموم شدههیچ وقت دیر نی ...

ممنونم ازتون دوستای قشنگم❤

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
وای خدا ،🤣🤣💞خب چیزی سوال میشه بپرسید خوبه همه نرفتین رنگ کاراکاسی بخرید،🤣🤣بابا رنگ کاراملی که ب ...

کلاس کاریمون رو حفظ کردیم در جهالت خود غوطه زدیم 

🤣🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
@لجوج عزیزم من ۲۴ سالگی دانشگاه قبول شدم حتما تلاش کن الان شروع کنی ۳۰ سالگی تموم شدههیچ وقت دیر نی ...

من زیاد دورهمی نمیومدم ولی اینجا واقعا فضای صمیمی و خوبی داره..ممنون که شما و بقیه بهم دلگرمی دادین و انگیزم بیشتر شد برای ادامه دادن..حتما پیگیری میکنم ببینم چطور میتونم ثبت نام کنم و زودتر شروع کنم

ماری من چند بار از خجالت آب شدم دوستامو دیدم شاگرد سوم چهارمای کلاس مثلا رتبه پایینا همه ماما و پزشک ...

عزیزم منم احساسات شمارو تجربه میکنم..

بچه ها ده دوازده روز پیش هود اشپزخونه صدا داد و خاموش شد 

هفته پیش که همه خبردارین شوعرم یهو حالش بد شده بود چند روز گیج و ویج بود 

امروز که من بیحالم و عروسی هست و مهمان اومدن 

ظهر به پسرم گفتم پاشو روفرشی بتکون ...تا بلند شد فرشو تو حیاط تکون بده یهو کمرش گرفت 

کمکش کردم اوزدم کنار بخاری با روغن ماساژ دادم و پتو انداختم گرم شده بدنش اما درد داره 

خودم پاشدم جارو برقی بزنم تا اتاق بچه ها تمام شد اومدن اتاق دیگه رو تمیز کنم دیگه روشن نشد 

به نظرتون طبیعیه این اتفاقا پشت سر هم؟

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
مثل منی نارین. منم تو مدرسه و دانشگاه بدون درس خوندن همیشه معدل الف بودم. فقط صبح امتحان کتاب رو ورق ...

بله منم همیشه انسان قانعی بودم اما الان دوسالیه انگار دیگه احساس رضایت ندارم از خودم و دلم میخواد همه چی بیشتر و بهترشو داشته باشم..

من زیاد دورهمی نمیومدم ولی اینجا واقعا فضای صمیمی و خوبی داره..ممنون که شما و بقیه بهم دلگرمی دادین ...

ببین الان درس اونقدرا مهم نیست

الان مهمه بتونی درامد داشته باشی

برو دنبال یادگیری حرفه 

الان خیلی ها سواد درست و حسابی ندارن ولی درامدهای بالا دارن

بله منم همیشه انسان قانعی بودم اما الان دوسالیه انگار دیگه احساس رضایت ندارم از خودم و دلم میخواد هم ...

قانع بودن خیلی خوبه

ولی نه توی همه موارد زندگی

گاهی باید بلندپرواز بود و کمال گرا

2810