2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1182906 بازدید | 60625 پست
الهی امین🙏🙏🙏بعد فقط غصه ی بچه ی خودت نیست که واسه همه ی بچه ها گریه میکردم... بعد پسرم کوچولو بود ...

آخ گفتی😔😔من طبی کودکان بودم جلو چشمم بچه مرده بود قشنگ مردم وزنده شدم بچم درحدی ورم کرده بود سنگین شده بود😔آخ از رگ گرفتن 😔😔😔😔😔میگفتن ایندفعه خراب شه باید از سرش بگیریم هوووووووف پس نرده اون روزا.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اره حتما برو دنبال چیزی که ارومت میکنه من هی گفتم اولی بزرگ شه دومی بزرگ شه ...دیدی منم واقعا پزشک ش ...

آره ازینکه که زوم شم وچشم انتظار بچه ها باشم خوشم نمیاد. ته از عروس ما گرون نگیردلت میاد☹️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلمی 🥰💕انشاللهچشم عزیز دلم

آبی جان تبریک میگم. خیلی مواظب خودتون باشید. من سالهاست میشناسمتون و خیلی خوشحال شدم بابت خبر بارداری تون.انشالله به سلامتی بغل بگیریش...به حرف ها و ارائه اطرافیان اصلا توجه نکن.فقط مواظب خودتو نی نیه تو شکمت باشه. ❤️❤️

خوبه تو تایید کردی😂طبیعیه دیکته یادمون برهوقتی باهاش سر و کار نداریم

مستقل جان منم صددرصد تایید میکنم که لثه تشدید نداشته و نداره 😄😄

اصلا تلفظش با تشدید یه جوریه 😐🤔

خدایا شکررررت 😙
آره ازینکه که زوم شم وچشم انتظار بچه ها باشم خوشم نمیاد. ته از عروس ما گرون نگیردلت میاد☹️

🤣🤣عروس شما ماشاالله حواسش به خودش هست هزارسالم پاش به مطبا باز نشه الهی بجز برا مراقبتای مامایی و بعدش

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
یعنی چی خانوم یادت نمیاد پاسخ بده رفتم نت رو زیر رو کردم رنگ کاراکاس یافت نکردم بعدشم نیومدی بپرسم ک ...

وای خدا ،🤣🤣💞خب چیزی سوال میشه بپرسید خوبه همه نرفتین رنگ کاراکاسی بخرید،🤣🤣بابا رنگ کاراملی که با بوت ست بشه

سلااام سلااام 

من تونستم چنتا پست آخر رو بخونم 

اینجا رو خیلی دوست دارم 

ولی چشمام حساسه زیاد نمیتونم دووم بیارم 

تو هر نقطه از زندگیمون که هستیم لذت ببریم و شاکر باشیم 

حرف و حدیث دیگران خیلی پوچه ،آدم وقتی سنش بالاتر می‌ره  

این مسائل رو بهتر متوجه میشه 

ما سنمون کم بود بچه دار شدیم تو خونه خیلی کوچیک با اثاث کم و جمع و جور

ولی یه ماشین خوشگل داشتیم ،بچه ناز و قشنگ  

عزیزانمون کنارمون بودن 

یه خانواده از فامیل همسرم اومدن خانومه خیلی چاق بود جابه جا میشد و میگفت واااای جاتون تنگه،اسم شوهرشو مییاورد میگفت من و محمد و همچین جایی؟ 

میپرسید میگفت چطور زندگی رو میگذرونید‍؟ شب هم میموندن

عجبا ،جالبه سه بار خودشو دعوت کرد ،بهترین پذیرایی رو کردیم 

یه دست مبل راحتی هم تو هال بود  ،واسه ما اندازه بود

عکسها رو  که نگاه میکنم میبینم بهترین روزای زندگیم بودن

این لحظات مگه چشونه؟ 

عمرا دیگه تکرار بشن 

قدر لحظات رو بدونیم که بر نمیگردن

هر کاری که حالمون رو خوب می‌کنه و به صلاحمونه انجام بدیم .بقیه مهم نیستن  

اصصصلا و ابدا 

خوشگلا شما زیتون پرورده رو چجوری درست میکنید؟

روش خودم

زیتون بی هسته رو بهش رب انار ،آب انار ،گلپر، گردوی ریز شده 

میزنم

یکی گفت ما پیازم میزنیم 

دفعه بعدش پیاز قرمز خیلی ریز زدم اینم خوب بود

یه بار سیر زدم خوشم نیومد

شما چطور؟

آبی جون ، پستهاتو همیشه می‌خوندم و دوس داشتم نمیدونی چقدررر از شنیدن خبر بارداریت خوشحال شدم

الهی که به شادی و سلامتی بیاد تو آغوشت، انشالله بارداری راحت و شیرینی رو تجربه کنی عزیزم❤️

🤣🤣عروس شما ماشاالله حواسش به خودش هست هزارسالم پاش به مطبا باز نشه الهی بجز برا مراقبتای مامایی و ...

الهی آمین چندقلو🤪🤪🤪🤪

مرسی روحیه دهی 🥰🌷😍

واقعا نم همینه خیلی ها تو این سن تازه ازدواج میکنن. دی نیست که قدیما بود تو 40 سالگی نوه داشتن من الان تو 33 سالگی حس 25 سالگی دارم.شاید یه روزی واسه دکتری اقدام کردم.. 😍😍

2810