2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304912 بازدید | 70695 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیز دلم 💔💔💔💔من کاملا درکت میکنم...بلا ب دور باشهخواهر منو از ساختمان 4طبقه افتاد همین حالو بعد ...

قربونت محبتت ...اره مادریم دیگه از کاه کوه میسازیم میشینیم به غصه خوردن ...دست خودمون نیست

سلام عزیزم خوبی ،من ازلابلای پیاما فهمیدم گویا گل پسرت عمل کرده،انشالله که به زودی. زود حالش خوب بشه ...

فداتشم شیوا جون خوبم خداروشکر ...اره عمل کرد چند روزی میشه ...کم کم بهتر میشه انشالله

نه عزیزم راحت باشید خوشحال میشم حوالمون رو میپرسید این از خوبی و حسن نیت شماست ولی خودم نگفتم چون نخ ...

برا جراحی ازکمر بی حس کردن مگه؟

خداروشکر کم کم خودشم قبول می‌کنه این روزا رو 

جوونه یکم خب غرور دارن دلشون نمیاد کسی کمکی بده برا کارا 

زیاد توجه نشون ندین زیرپوستی مراقبت کنین 

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
یه کانالی هست اسمش سوتیهای زنانه است باید جیران خانوم رو عضوش کنیم

منم خیلی سوتی میدم همشم منحرفی خیلی ضایست واقعا منکه بعدش چادروم رو میگیرم و الفرار 🤣🤣🤣حالا اگه طرف غریبه باشه دیگه نمیری ازش خرید ولی برای من که چند باری اشنا بودن جایی به جز مغازه هم چشم تو چشم میشیم اب میشم