2777
2789
عنوان

دورهمی دوستان قدیمی (+جدیدیااااااا)

| مشاهده متن کامل بحث + 1304105 بازدید | 70574 پست
سلام عزیز دلم ممنون فداتون😘😘ولله چی بگم خیلی درد داره هم سرش هم کمرش بخاطر مواد بی هوشی هم پاش اما ...

سلام عزیزم خوبی ،من ازلابلای پیاما فهمیدم گویا گل پسرت عمل کرده،انشالله که به زودی. زود حالش خوب بشه ،توکل بخدا انشالله این روزام میگذره عزیزم  

مرسی عاطفه جونی خودت خوبی؟ من این روزا درگیر جا به جایی و اسباب کشی و ... بودم کمتر میومدم سایتچون ب ...

قربونت برم عزیزم...

ان شاالله خونه جدید پر از اتفاقات خوب باشه براتون 🤗😍😍😍

مردا فکر کنم همشون همینن...

همسر من فوق العاده آدم ولخرجی...

عقد ک بودیم متخصص گند زدم پول بود

من آدم جمع کنی هستم...

رفتیم خونمون دید چ گندی زده

مثلا ۲۵۰۰ دستم میمونه... ۱م میزنم حسابش بیشترش واسه خودم میمونه میگم من بیرون میرما خرج خونه دارم 😄

اون پولی ک قرض دادی و نوشتی میخواد بده بهت حداقل بیشترش مال خودت نگه دار 🥲

یا طلاهاتو ک گفتی اخرش نفروش اگع امکانش هست

اصلا تو می‌نویسی ناراحتی من ناراحت میشم 🥲💔💔💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دقیقاکی گفته حتما باید بخشید؟منم یکی رو نمیبخشم( البته یه کارشو)اصلا به بخشیدنش فکر نمیکنم… دلم نمیخ ...

منم بگم 😅

من خیلی کم از کسی میرنجم یعنی همیشه خودمو می‌زارم جای طرف میگم شاید منم بودم اینجوری میکردم پس امکان اشتباه رو میپذیرم 

اما دونفر نمک خوردن و خنجر زدن بهم 

هردو رو سخت نفرین کردم و هزار بار گفتم نمیبخشم 

اشک من و بچه هام رو یک سال خوراکمون کرده بودن 

خداروشکر میکنم که آنقدر خدا پشتم هست یکیشون که به سزای اعمالش رسید 

همیشه گفتم خدایا تو وکیل منی 

دیگه هم کاری ندارم اصلا پیگیر موضوع نیستم سپردم وکیلم کارا رو راست ریست کنه خبرش میپیچه 

همسرم اتفاقا دیشب می‌گفت مهسا ببخش و بگذر 

گفتم اینجوری بچم منو نمیبخشه 

من تمام تلاشم رو برای برگرداندن روزای خوبم کردم اما گاهی زور و مقام و قدرت اون طرف بالاتره و قشنگ میچرزونه آدم رو 

اینجاس که میری دفتر خداوند یه شکایت تنظیم می‌کنی و میسپاری به خودش ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ومنتظر  نتیجه میمونی 

آی شیرین هست

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
ماشالله شما مرحله مینی‌مال هم رد کردی ،شده مال فقط همسر وفرزند هنوز منزل هستن دیگه ،حس امنیت دارن . ...

😂😂😂منم یه لحظه گفتم باخدا 

نتیجه ی چندین ماه زحمت رو پاره کردن نازی جان 

وای به حال بقیه ی چیزای منزل 

آدم دلش نمیاد کارنامه ابتداییشو بندازه 🤣

بعضی چیزا توی زندگی بدست آوردنی نیست بی خیال شدنیه ....
نارین تو خیلی مهربونی♥️ میفهممت اون رنجش اونه، رنج تو دیدن رنج عزیزت و از دستت کاری برنیومدن من یه ب ...

جیران جان این ذکر توی زندگی به من هم خیلی کمک کرده ، سال ۹۱ سر یک مشکلی از یکی از همکارهام یاد گرفتم . ❤❤❤

الان هم چه خوب که یادم انداختی چون یک مشکلی دارم که امیدوارم ان شا الله با گفتن این ذکر به زودی حل بشه . 

سلام خوبین دلم نمیومد هی بپرسم و کنکاش کنم اما واقعا دوست داشتم خودتون بگین پسرتون درچه حاله چرا مای ...

نه عزیزم راحت باشید خوشحال میشم حوالمون رو میپرسید این از خوبی و حسن نیت شماست ولی خودم نگفتم چون نخواستم دوستان رو بیشتر ازین ناراحت کنم ... ولله زورکی دارم بهش مایعات و غذا و خوراکی میدم که دفع کنه 

هی شاکی میشه چرا بزور میریز تو حلقم رو هم رو هم 

ولی از سوپ  پای مرغ تا غذاو میوه و ابمیوه و شیر و قهوه و چای همه چی دادم بهش

داره کم کم دفع میکنه مواد رو 

از غروب به اینور یکم بهتر شده ولی هنوزم نمیتونه بشینه